67 Kg'dan 55 Kg'a Diyet & Spor Serüvenim:)

cikobal07

!فتح باب اولا
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
21
8
1
Önceleri çok kilolu bir kız olarak epey zayıfladım. Mesela 2 yıl önce 83 kgdım. Hep yediklerime dikkat ederek ve spor yaparak 60kg.ma inmiştim bu yaz.... Ama kışla birlikte 6 7 kilo aldım ve şimdi tekrardan sağlıklı beslenmeye başlıyorum. Her gün buraya yediklerimi ve yaptığım sporumu yazacağım inşallah. Desteğinizi esirgemezseniz minnettar olurum.

01.03.2016 : 67.00
09.03.2016 : 66.2

Son düzenleme:

Bende 56 kilodan 66ya çıktım tekrar eski halime dönmek istiyorum. İnşallah başarılı oluruz :) takibindeyim

Bende 56 kilodan 66ya çıktım tekrar eski halime dönmek istiyorum. İnşallah başarılı oluruz :) takibindeyim

Canım inşallah zayıflayacağız :) çok teşekkür ederim desteğinden dolayı arada yaz gelişmeleri bana en azından motivasyon kaynağı oluruz birbirimize :)

Herkese günaydın :)
Sabah kahvaltım:
2 haşlanmış yumurta
1 adet büyük domates
Birazcık peynir
1 kupa yeşil çay
10 tane kuru üzüm
Avuç içi kadar badem
1 adet çiğ havuç

(Ekmek ve yağ sıfır. Yiyeceklerin içindeki doğal yağlar yeterli şimdilik) ☺☺

Eklentiler

• IMG_20160302_093146-320x224.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 268
*Kahvaltıda iki yumurta ağır değil mi ? Birinin sarısını yeme derim spor yapmıyorsan.. (Telefondan net okuyamadım)

*kendimi eleştirecek olursam gün içinde su içmiyorum bu yüzden kilo aldığımı düşünüyorum. Sen içiyor musun? Bu konuyu atlama bence

5.15te uyanıyorum yumurta haşlıyorum yanında peynir yiyorum (yarım kibrit kutusu kadar diyebiliriz) birde yeşil çay içiyorum.. başka Bi şey Canım istemiyor ...iş için kepek ekmek içine kaşar marul domates koyuyorum (kaşar sağlıklı değil ama eve alındı.. Bitince süzme peynirle yapacağım) bir adet meyve alıyorum yanıma bazen de çok az çiğ çerez. Çiğ çerez kalorisi Hakkı'nda bilgim yok eğer diğerine göre fazlaysa uyarın lütfen. İle giderken çok az yol yürüyorum . 7.30-9.30 arası işlerimi bitiriyorum arada çay içiyorum. Bazen aktif bazen oturarak geçiyor bu iki saat. Ardından yemek saati geliyor 9.45-10 arası sandviçimi yiyorum . Bazen çok açıktığımda çerezimi önceden yemiş oluyorum. Çay eşliğinde sandviçi yiyip aktif çalışmaya başlıyorum . Çok aktif sayılmaz ama en azından oturmuyorum .. 13,30 gibi işim bitiyor eve geliyorum uzun yok tercih edip yürüyorum. Eve gelince fena halde aç oluyorum. Ne bulursam saldırıyorum. Eşimle çorba yapıp öğlen gelince içme kararı aldık deneyeceğiz.. Devamı gelecek

Saat 12 gibi ara öğün olarak şekersiz nescafe içtim (biliyorum çok sağlıksız ama yavaş yavaş vazgeçicem)

Spor olarak oturduğumuz apartmanı 3 kere merdivenleri inip çıktım 10 kat. Normalde tempolu yürüyüş yapıyordum izinli olduğum günler 1.5 saat ama spor ayakkabılrım ayağımı vurduğu için yapamadım.

15.00 gibi öğle ve akşam yemeğimi beraber yedim yani tek öğün

2 yemek kaşığı kıymalı yumurta
Kocaman bir tabak salata z.yağlı ama tuzsuz
Küçük bir kase yoğurt

17.00 da ara ögün olarak yine nescafe içtim ve yanında 2 avuç fıstık yedim ve 1 kuru kayısı.

18.30: 1 nescafe daha

20.30' da spora gidiyorum Kongo Jumps 45 dakika zıplayan ayakkabılarla ter atıcam inşallah.

1 litre suyumu içtim.

Bir de kongoya sadece ptesi çar ve cuma günleri gidiyorum.

Bu günlük başka bir şey yemeyeceğim.

Dip not: Bu kadar çok kahve içme sebebim kpss.ye hazırlanıyorum ders çalışırken çok uykum geliyor uyuşukluk oluyor inşallah yavaş yavaş vazgeçicem bu zararlı alışkanlıktan.

Ekmek yemediğim için proteini ağır tutmak istedim ama sürekli tüketilirse zararlı olacaktır haklısın. Onun dışında ben suyumu zorla içiyorum.

Çorba içmeniz konusunda da bence çok faydalı olur hem sıvı alımı sağlanmış olur hem sağlıklı bir tüketim olur.

Bende su içmekte zorlanıyorum. Kahvaltı da yoğurt ye. Öğle yemeği ve akşam da yoğurt yemelisin bence. Çok iyi geliyor. Sürekli lavabo ihtiyacı oluyor, sanırım ödem atılıyor. Onun dışında sabah uyanır uyanmaz su içmek sindirimi kolaylaştırıyor sanki

KPSS mi dedin :) Bi Zamanlar bende kpss yollarındaydım.. Kolay gelsin. Merdiven çıkmak iyi fikirmiş bir de 10 kat diyorsun

Merhaba ben de 68 kiloyum sizin gibi 55 e düşmek istiyorum motivasyon konusunda yardımlarınızı bekliyorumm
Tabii :) birbirimize destek olabiliriz. İnşallah sağlıklı bir şekilde zayıflarız. Uyguladığınız bir diyet var mı? Neler yapıyorsunuz? :)
KPSS mi dedin :) Bi Zamanlar bende kpss yollarındaydım.. Kolay gelsin. Merdiven çıkmak iyi fikirmiş bir de 10 kat diyorsun
Evet yeni mezunum özel bir kurumda edebiyat öğr. Yapıyorum. Boş zamanlarımda da kpss sizin mesleğiniz nedir. Allahın izni ile atanmam lazm

özel bir diyetim yok ama başlamam lazım benim sorunum iştahım hiç durmuyoo hareketli bir işim de var bakalım eski günlerdeki gibi zayıf olabilecem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…