Önceleri çok kilolu bir kız olarak epey zayıfladım. Mesela 2 yıl önce 83 kgdım. Hep yediklerime dikkat ederek ve spor yaparak 60kg.ma inmiştim bu yaz.... Ama kışla birlikte 6 7 kilo aldımve şimdi tekrardan sağlıklı beslenmeye başlıyorum. Her gün buraya yediklerimi ve yaptığım sporumu yazacağım inşallah. Desteğinizi esirgemezseniz minnettar olurum
Bende 56 kilodan 66ya çıktım tekrar eski halime dönmek istiyorum. İnşallah başarılı oluruz :) takibindeyim
bende hıc olmadıgım bı kılodayım 58den 65e cıktım bırden acılen vermem lazımm: takipteyim szi
Çok teşekkür edermkolay gelsin :)
Ekmek yemediğim için proteini ağır tutmak istedim ama sürekli tüketilirse zararlı olacaktır haklısın. Onun dışında ben suyumu zorla içiyorum.*Kahvaltıda iki yumurta ağır değil mi ? Birinin sarısını yeme derim spor yapmıyorsan.. (Telefondan net okuyamadım)
*kendimi eleştirecek olursam gün içinde su içmiyorum bu yüzden kilo aldığımı düşünüyorum. Sen içiyor musun? Bu konuyu atlama bence
Tabii :) birbirimize destek olabiliriz. İnşallah sağlıklı bir şekilde zayıflarız. Uyguladığınız bir diyet var mı? Neler yapıyorsunuz? :)Merhaba ben de 68 kiloyum sizin gibi 55 e düşmek istiyorum motivasyon konusunda yardımlarınızı bekliyorumm
Evet yeni mezunum özel bir kurumda edebiyat öğr. Yapıyorum. Boş zamanlarımda da kpssKPSS mi dedin :) Bi Zamanlar bende kpss yollarındaydım.. Kolay gelsin. Merdiven çıkmak iyi fikirmiş bir de 10 kat diyorsun
ben de anasınıfı öğretmeniyimÖğretmenim (okul ön.) inşallah atanırsın bu yıl. Ben 4 yıl önce atandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?