67 Kg'dan 55 Kg'a Diyet & Spor Serüvenim:)

Günaydın herkese :)

Bu gün okulda dersim olduğu için sabah kendime güzel bir kahvaltı hazırlayamadım. Ama önceden yaptığım gibi gidip simitler açmalar almayacağım
Öğle arası öğrencilerimle yemek yemeye gidiyoruz genelde döner tarzı zararlı şeyler oluyor ama okulda da yemek çıkmıyor. Tabi bunlar hep bahane istesem yanımda götürebilirim değil mi..

Sınıf sınıf söz verdiğim için bir gün bir sınıfla diğer gün diğer sınıfla yemeğe gitme konusunda çocukları hayal kırıklığına uğratıp üzmek istemiyorum, ikinci bir neden de diyet yaptığımı kimse bilsin istemiyorum. Sadece zamanla değişimi görmeliler.

Velhasılkelam haftanın 3 günü öğle arası zararlı beslenicem

Her gün tartılma taraftarı değilim aslında dün çekip koymayı istiyordum ama kabızlık vardı o yüzden bu gün koyuyorum basküldeki kilomun fotoğrafını. Her hafta pazartesi yükleyeceğim inşallah.

Eklentiler

• Screenshot_2016-03-03-09-49-40-1.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 73
haftasou yeme listemi duzenleyip pazartesi duzene girecegim. bisiklet surmeye baslayim diyorum ama havalar duzelmedi gitti, kilomuz ayni suan

sporsuz`kilo zor veriliyor. spor yapmak zorumuza gidiyor. insan sevdigi sporu bulmali bence. benim sevdigim sporlar bisiklet ve yuzme. yeme icmeyi hafta baisndan listelerseniz alisverisi listeden yaparsaniz abur cuburdan uzak durursunuz saglikli dengeli beslenirsiniz.

Kızlar merhaba inşallah düzene sokarız. Ben bu gün yediklerimi yazayım.

Sabah : 2 bardak su (9.00)

Öğle: 1 tavuk dürüm 1 küçük ayran (12.00)
(Dürüm inceydi yani çok zararlı değildi bnce vicdanımı rahatlatıyorm )

İkindi: 1 bardak çilekli süt, 1 avuç badem, 3yk nohut yemeği etsiz ve suyunu yemedim. 1 büyük kase yoğurt. (15.00)

Akşam yani şu an : 1 kupa şekersiz nescafe yanında bir avuç kuru meyve (kurukayısı üzüm)

Spor olarak bir şey yapmadım ama okula giderken yürüdüğüm mesafeleri toplarsak yarım saat yürüyüş yaptım diyebiliriz. :)

Merhaba, bu günkü listem:

Sabah: 2 bardak su (06.00)

Öğle: 1 sandviç ekmeği içi sosisler tursular falan dolu (öğrencilermle öğle yemeğinde yedim) 1 küçük ayran(12.30)

Yarım litre su. (14.30)

İkindi: 1 kalçalı but haşlanmış ve yanında 1 küçük kase yoğurt. (16.00)

*1 kupa şekersiz nescafe yanında 3 4 tane kuru üzüm, 1 tane kuru kayısı ve bir avuç fıstık ile 5 6 tane badem. (17.00)

21.00 'da sporuma gideceğim onun dışında nescafe içmek dışında başka hiçbir şey yemeyeceğimmm.

Merhaba günlüğüm. :)

Bugünki listem:
Sabah 9.00 : 2 haşlanmış yumurta birazcık beyaz peynir, 3 5 tane salamura yeşil zeytin, 10tane kuru üzüm, 1 kupa yeşil çay, 2 havuç, bir domates.

3bardak su

Öğle ve akşam yemeğim birlikte tek öğün (14.30): kıymalı yumurta yedim 5 6 yk. Sabah da yumurta yemiştim biliyorum ama annem bunu pişirmiş

2 kupa nescafe ve yanında 1 avuç fıstık 2 adet ceviz ve 2 adet kuru kayısı ve bir adet kuru incir dedim.

Akşam hiçbir şey yemeyeceğim. Çarşamba günü kilo farkımı paylaşacağım.

Spor olarak evi temizledm bu gün süpür sil epey yoruldm ama eğer akşam üşenmezsem 1.5 saatlik yürüyüşe çıkacağım.

Şimdilik bu kadar

Merhaba diyet günlüğüm :)

Sabah 2 bardak su (7.00)

10.30 : abur cubur yedim (1 bardak ice tea, 1 bardak çilekli süt, 1 gofret 4 5 bisküvi. )

14.00 : 5yk kuru fasülye yemeği ama suyunu yemedim. 3yk kıymalı yumurta, 2 kupa nescafe ve yanında 1 avuç fıstık kuru üzüm ve kayısı badem falan hepsi toplamda 2 avuc kadardı.

17.00: bir küçük kase yoğurda 2 kaşık yulaf ezmesi koydum yedim.

3 bardak su, bir kupa daha nescafe.

Spor yapmadım ama yürüme mesafelerim vardı ve merdivenleri kullandım eve giriş çıkışlarımda...

Sabah: sucuklu 2 yumurta az yağda pişirdim. 1 avuç kuruyemiş 2 kupa nescafe birazcık peynir ve 5 yeşil zeytin.

3 bardak su

15.00: 4 keremalı bisküvi ve şekersiz çay

19.00: 1 lahmacun ve salata...

3 bardak su

21.00: 1 saat yürüyüş ve 45 dk kongojumps.

Merhaba günlüğüm. Bu günkü menüm:

Sabah: 2 bardak su

10.00: 2 nescafe ve yanında 3 çizi bisküvi

Öğle: tavuk döner dürüm şeklinde (12.30) yanında küçük ayran.

Akşam: büyük bir kase yulaf kepekli ve tarçınlı yoğurt yanında bir avuç fıstık ve 2 avuç kuru meyve. 1 kupa nescafe.(16.00)

Gece: bir şey yemeyi planlamıyorum en fazla şekersiz kahve içerim. yarın sabah tartılıp paylaşıcam inşallah değişiklik vardır

Bir hafta bu sabah doldu ve ben de tartıldım. :) 800gramlık bir farkla yuppiiii

Baskülümle çektiğim fotoğrafı da yüklüyorum...

Eklentiler

• Screenshot_2016-03-09-08-32-03-1.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 66

Öğle: 100gram döner dürüm bir küçük ayran.

İkindi: 2 avuç fıstık 1 avuç kuru meyve 1 kupa nescafe 1 bardak çikekli süt ve cevizli sucuk.

Akşam: 5yk bakla yemeği ve biraz tavuk eti.

Gece: 2 kupa nescafe ve 1 litre su.

Sabah: 2 bardak su ve bir gofret.

Öğlen: yarım ekmek arası köfte. Ama ekmeğin içinin hamurlarını çıkardım sadece kuru kabuğunu yedim denebilir.
1 badak kola (piknikteydik)

İkindi: 1 minik but, bir avuç fıstık, 1 avuç kuru meyve, 10 tane badem ve 2 kupa nescafe.

Akşam: 2 litre su ve 1 saat spor.

Sabah : 2 bardak su

Öğle Yemeği : 5yk bakla yemeği ve biraz yoğurt

Akşam yemeği: biraz tavuk ve salata.

Ara öğünlerim:kuru meyve ve fıstık ve 5 tane hurma, 3 kupa nescafe, 1 büyük bardak süt.

Kaçamağım: 2 tane kremalı bisküvi

Bu günü pek sağlıklı geçmedi

Merhaba günlüğüm.

Tereyağında kaşarlı 2 yumurta, 7 8 zeytin ve biraz peynir.

Öğle: 2 bardak su
1 büyük kase yoğurt (içine yulaf ezmesi koydum 2 yk)
1 tavuk butu, azıcık gögüs eti, salata

Ara öğün: 2 kupa nescafe, 4tane tuzsuz kraker.

Akşam: bir avuç fıstık, 1 avuç kuru meyve, 1 elma. 1 büyük bardak süt.

Gece: 10 tane leblebi 1 kupa nescafe.

Spor olarak da mekik ve bacak hareketleri yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…