69 dan 50 ye kilo verme seruvenim (yemeklerim ve tartim resimli )

en fazla 58 dahada inmem zayıflık yakışmıyor bana benim kilodan çok alt göbeğim rahatsız ediyor beni başta insaallah o gider
Benim de en büyük problem göbek. Sürekli geniş kıyafetler giymek zorundayım Geçen yaz kıyafetlerimi değiştirmiştim 53 olduğum için. Bu yaz sığamadım onlara Çok kötü bir duygu

kızlar beni yanlış anlamazsanız boylarımız aynı gibi 50 çok zayıf degl mi
Canım benim ki psikolojik şöyle söyleyeyim ben darliga gelemiyorum misal dar bir elbise giysem ruhum daraliyor nefesim kesiliyor ve ya da eşim bana sarilirken bazen sıkar boğulacak gibi olurum benim için kilo da aynı öyle yani vücudum beni sıkıyor boğuluyor gibi hissediyorum göbeğe yanlarima bacak iclerime basenlerime kollarima kısacası heryerim de bir baskı hissediyorum o yüzden benim ki %80 psikolojik isteğim 50 kilo yoksa bana da 55 filan ideal oluyor

anladım canım inşaallah hep beraber veririz

Benim de en büyük problem göbek. Sürekli geniş kıyafetler giymek zorundayım Geçen yaz kıyafetlerimi değiştirmiştim 53 olduğum için. Bu yaz sığamadım onlara Çok kötü bir duygu
ben yemek yemeyi çok severim ondan bende çabuk a liyorum ama sen biraz fazla almışsın canım ben almaya başlayınca frenliyorum yine kendimi ama bu gobegi halletmem lazim en kısa zamanda

ben yemek yemeyi çok severim ondan bende çabuk a liyorum ama sen biraz fazla almışsın canım ben almaya başlayınca frenliyorum yine kendimi ama bu gobegi halletmem lazim en kısa zamanda
Kilo aldığım dönemlerde de ekmek pirinç makarna türü şeyler yemiyordum. Benimki biraz hareketsizlikten de kaynaklı ve ne yesem yarıyor. Çok zor veriyorum

Selam günlükcüğüm ben geldim

Sabah 9.30 da

Öğlen 1.30 da
5 çatal makarna

Ara öğün 3.30 da

Aksam 6.10 da

9 gibi 1 top dondurma yiyeceğim

Yeme faslı bunlar günlükcüğüm

Son düzenleme:
bugün yazamadım. kızlar yoğun geçti internetim de yok ondan yazamıyorum size kaçamak sadece bir kare çikolata onun dışında cok guzel uydum tartılınca yarın yazarım insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…