Benim de en büyük problem göbek. Sürekli geniş kıyafetler giymek zorundayımen fazla 58 dahada inmem zayıflık yakışmıyor bana benim kilodan çok alt göbeğim rahatsız ediyor beni başta insaallah o gider
Canım benim ki psikolojik şöyle söyleyeyim ben darliga gelemiyorum misal dar bir elbise giysem ruhum daraliyor nefesim kesiliyor ve ya da eşim bana sarilirken bazen sıkar boğulacak gibi olurumkızlar beni yanlış anlamazsanız boylarımız aynı gibi 50 çok zayıf degl mi
anladım canım inşaallah hep beraber veririzCanım benim ki psikolojik şöyle söyleyeyim ben darliga gelemiyorum misal dar bir elbise giysem ruhum daraliyor nefesim kesiliyor ve ya da eşim bana sarilirken bazen sıkar boğulacak gibi olurumbenim için kilo da aynı öyle yani vücudum beni sıkıyor boğuluyor gibi hissediyorum göbeğe yanlarima bacak iclerime basenlerime kollarima kısacası heryerim de bir baskı hissediyorum o yüzden benim ki %80 psikolojik isteğim 50 kilo yoksa bana da 55 filan ideal oluyor
ben yemek yemeyi çok severim ondan bende çabuk a liyorum ama sen biraz fazla almışsın canım ben almaya başlayınca frenliyorum yine kendimi ama bu gobegi halletmem lazim en kısa zamandaBenim de en büyük problem göbek. Sürekli geniş kıyafetler giymek zorundayımGeçen yaz kıyafetlerimi değiştirmiştim 53 olduğum için. Bu yaz sığamadım onlara Çok kötü bir duygu
Çok guzel vermissin canım ben +800 gr çıktım şoklara girdim çıktımkızlar daha fazla bekliyordum açıkçası ama yinede iyi 3 gün için 65.1 dim en son
Kilo aldığım dönemlerde de ekmek pirinç makarna türü şeyler yemiyordum. Benimki biraz hareketsizlikten de kaynaklı ve ne yesem yarıyor. Çok zor veriyorumben yemek yemeyi çok severim ondan bende çabuk a liyorum ama sen biraz fazla almışsın canım ben almaya başlayınca frenliyorum yine kendimi ama bu gobegi halletmem lazim en kısa zamanda
Çok güzel vermişsin canım. Hedef 58 mi
Afiyet olsun canımSelam günlükcüğüm ben geldim
Sabah 9.30 da
Eki Görüntüle 2681860
Öğlen 1.30 da
5 çatal makarna
Ara öğün 3.30 da
Eki Görüntüle 2681862
Aksam 6.10 da
Eki Görüntüle 2681864
9 gibi 1 top dondurma yiyeceğim
Yeme faslı bunlar günlükcüğüm
Sağol canımAfiyet olsun canım
hadi ya bu kötüymüş canım. ben makarna pilav vs çok sevdiğimden ve yedigimden a liyorumKilo aldığım dönemlerde de ekmek pirinç makarna türü şeyler yemiyordum. Benimki biraz hareketsizlikten de kaynaklı ve ne yesem yarıyor. Çok zor veriyorum
evet canım insaallah ve tabiki göbeğin gitmesiÇok güzel vermişsin canım. Hedef 58 mi
Yarın sabah tartılıp yazalım. Yolun az kalmış :)evet canım insaallah ve tabiki göbeğin gitmesi
Günaydın canım çok güzel ya hemen adapte oldun basarilarinin daim olmasini diliyorumGünaydın canlar. 67.9 ile yola devam. Yavaş yavaş gidecek bu kilolar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?