- 19 Ekim 2018
- 923
- 1.189
- 63
- 31
hosbulduk canım. kac kilosun kilomuz ayni gibi boylar da öyle. ben aslinda 5 kilo vermiştim geri biraz alinca insaallah 58 olurumHoageldin canım tabi ki seve seve kapımız her daim açık ne güzel hedefine yakinsin benim vermem gereken 11 kilo var
Su an 65.7 yim 50 olmayi hedefliyorum insaAllahhosbulduk canım. kac kilosun kilomuz ayni gibi boylar da öyle. ben aslinda 5 kilo vermiştim geri biraz alinca insaallah 58 olurum
20 gün de 4 kilo verdim hergün tartiliyorum ben kendimi daha iyi hissediyorumbirde kac kilo verdiniz ve hergun mu tartılıyor sunuz?
maasallah canım çok güzel vermişsin20 gün de 4 kilo verdim hergün tartiliyorum ben kendimi daha iyi hissediyorumtabi sen istediğin zaman paylasabilirsin katı kurallarimiz yok hatta hiç kural yok nasıl rahat edersen öyle yap canım ✌
Tamm canımmaasallah canım çok güzel vermişsindarısı başına insaallah. bende hergun tartilayim insaallah menülerimide atari m buraya
Leptin kısmını tam olarak yapamıyorum. Saatlerde de bazen sıkıntı olabiliyor. Ama yasak olanları yemiyorum kesinlikleinsaallah canım. sen tam olarak yapabiliyor musun. kac kilo vermek istiyorsun
Şu an 68 kiloyum. 50 ye düşmek istiyorum. İnşallah hedefime ulaşırıminsaallah canım. sen tam olarak yapabiliyor musun. kac kilo vermek istiyorsun
Kilon ve boyun kaç canımhosbulduk canım. kac kilosun kilomuz ayni gibi boylar da öyle. ben aslinda 5 kilo vermiştim geri biraz alinca insaallah 58 olurum
bütün yasaklara uyuyorum da yasak meyvelerden yiyorum biraz onun dışında sadece iki öğün yiyorum ben aksam 6 da ikinci öğünü yiyip kapatıyorum daha hiç birşey atistirmiyorumLeptin kısmını tam olarak yapamıyorum. Saatlerde de bazen sıkıntı olabiliyor. Ama yasak olanları yemiyorum kesinlikle
kızlar beni yanlış anlamazsanız boylarımız aynı gibi 50 çok zayıf degl miŞu an 68 kiloyum. 50 ye düşmek istiyorum. İnşallah hedefime ulaşırım
boyum 158 kilom 65.1 en son salı sabahı tartıldım. bu sabah tartılayım birKilon ve boyun kaç canım
Çok iyi. Ne zaman diyete başladın canımbütün yasaklara uyuyorum da yasak meyvelerden yiyorum biraz onun dışında sadece iki öğün yiyorum ben aksam 6 da ikinci öğünü yiyip kapatıyorum daha hiç birşey atistirmiyorum
Benim 156 cm. İdeal Aralık 56-46. Geçen yaz 53 kiloydum. Ama bir yılda 17 kilo aldım. Çok kolay kilo aldığım için vermişken fazla vereyim diyorumkızlar beni yanlış anlamazsanız boylarımız aynı gibi 50 çok zayıf degl mi
Senin için 58-48 aralığı iyi olur bence canım.boyum 158 kilom 65.1 en son salı sabahı tartıldım. bu sabah tartılayım bir
3 gün olduÇok iyi. Ne zaman diyete başladın canım
oo baya almışsın çocuk varmi acabaBenim 156 cm. İdeal Aralık 56-46. Geçen yaz 53 kiloydum. Ama bir yılda 17 kilo aldım. Çok kolay kilo aldığım için vermişken fazla vereyim diyorum
en fazla 58 dahada inmem zayıflık yakışmıyor bana benim kilodan çok alt göbeğim rahatsız ediyor beni başta insaallah o giderSenin için 58-48 aralığı iyi olur bence canım.
Evet 1 çocuk var. Kilo almaya çok yatkınım malesefoo baya almışsın çocuk varmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?