69 dan 50 ye kilo verme seruvenim (yemeklerim ve tartim resimli )

Cannim günlükcüğüm

Sabah 10 da

Ara öğün 3.50 de
Kahve ve yulaf ezmesi
3 çatal noodle

Akşam 7 de

Sabahtan bu saate yaptığım herseye attığım adım sayısı

Toplam içtiğim su miktarı

2 kupa yeşil çay içtim
3 dilim ekşi elma yedim
1 top dondurma

Bu günlük yediğim içtiğim bu kadar sevgili günlükcüğüm Sabah eksileri görmek ümidiyle iyi geceler

Ben ben ben geldim cannım kuzum günlükcüğüm

Sabah 10.30 da

Ara öğün 3 de
1 kupa su ve sütlü türk kahvesi
3 kaşık yulaf ezmesi
1 hurma
1 cay kaşığı damla çikolata

Akşam 7 de

Bu saate kadar yaptığım hersey için attığım adım sayısı yaptığım kalori vs

İçtiğim su

Yatana kadar çay su kahve devam günlükcüğüm belki 1 top dondurma yerim

Helal olsun bende tam börek yiyecektim sosyal medyamdaki zayıf kızı görünce vazgeçtim Konu sahibi troid, insülin gibi sağlık sorunların var mı ? Yorum okumadım da hiç

Helal olsun bende tam börek yiyecektim sosyal medyamdaki zayıf kızı görünce vazgeçtim Konu sahibi troid, insülin gibi sağlık sorunların var mı ? Yorum okumadım da hiç
Ac kalinca bazen midem bulaniyor benim bilmiyorum insülin hiç baktirmadim tiroid de yok olması lazim yani normal seviyelerde nedeni de kilo verebiliyorum ona bağlıyorum. Hiç tahlil vs yaptırmadım yaptirmam gerekir mi acaba ? Börek mi ev de yaptıysam yemiyorum ama annem su böreği yaparsa asla affetmem katılmak istersen beklerim

Henüz dönmedim canım. Salı günü döneceğim. O zaman tartılıp sil baştan başlayacağim. Bu arada gayet iyi kilo veriyorsun canım
4 gözle bekliyorum gelmeni el ele gayretle vereceğiz kiloları sen rahat ok tatilinin tadını çıkart canım nasilsa gelince dediğin gibi sil bastan yola devam edeceksin sağol canım bu ara baya aktifim onunda etkisi oluyor tabi

İnşallah yoktur da Bende bir ara birazcık yüksekti doktor kilo verirken geç verebilirsin demişti ama hersey bana bağlı tabi zamanında 8 9 kilo vermiştim sporla diyetle sonra yine geri aldım Benimde artık dur demem gerekli ama yapamıyorum bir türlü sana ne mutlu

Ben de 2019 araliktan 2020 mart a kadar 72.5 dan 58 e düşmüştüm. Maalesef pandemi den çoluk çocuk koca filan evde olunca ekmeklerimizi bile evde yapiyorduk esimle oturup pistigi gibi tepsinin yarisini bitiriyorduk öyle böyle 2 hafta öncesine kadar hic dikkat etmedim diyete başladığım gün 69.1 kikoyu görünce gözüm seyridi bi an sonra elimde ne varsa yemeyi bıraktım ve başladım bence gel tutayim elinden sen bize biz sana destek olalım beraber basaralim seninde bir yerden baslaman lazim o yer bu yer olmalı bence

Yorumu görünce bir gaza gelmedim değil Bende 55 kilo falandım evlendiğimde şuan 72 kiloyum ilk yıl 62ye kadar düşmüştüm yeniden aldım Sporsuzda gitmesi zor biraz ya bakalım bugün baya az şeker tükettim az da yedim belki yarın daha emin başlarım.

Beni duysan soka girersinben evlendigim de 43 kiloydum 6 ay sonra ilk kızıma hamile kaldigimda 59 kiloydum ah ben nerelere gideyim bekliyorum bak seni sabah

Beni duysan soka girersinben evlendigim de 43 kiloydum 6 ay sonra ilk kızıma hamile kaldigimda 59 kiloydum ah ben nerelere gideyim bekliyorum bak seni sabah
Tam şeker az yedim dedim eşim elinde çikolatalarla gelmiş kıyamam yedim bende Yarına sıfır şekerle geliyorum. Uyku düzenin nasıl ? Benim berbat çünkü.

Tam şeker az yedim dedim eşim elinde çikolatalarla gelmiş kıyamam yedim bende Yarına sıfır şekerle geliyorum. Uyku düzenin nasıl ? Benim berbat çünkü.
Ah o eşler yok mu benim uyku düzenim de seninkinden hallice gece 1 2 gibi uyuyurum sabah 7.30 8 9 arası kızlar kaçta uyanirsa benim de mesaim o saatte başlıyor

Doğrudur canım çocuksuz hayat böyle sanırım benimde olduğunda sabah ayaktayız Hala birşey yemedim içinden gelmiyor bir kahve içicem sadece
Bol bol dinlen çocuk olunca bitmeyen bir tempoya sahip olacaksın tatil yok izin yok 7\24 bence sana tavsiyem kahvaltı öğününü kaçırma çünkü inanilmaz enerji veriyor. Mini bir kahvaltı yapmani öneriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…