Ac kalinca bazen midem bulaniyor benim bilmiyorum insülin hiç baktirmadimHelal olsun bende tam börek yiyecektim sosyal medyamdaki zayıf kızı görünce vazgeçtimKonu sahibi troid, insülin gibi sağlık sorunların var mı ? Yorum okumadım da hiç
Henüz dönmedim canım. Salı günü döneceğim. O zaman tartılıp sil baştan başlayacağim. Bu arada gayet iyi kilo veriyorsun canım
4 gözle bekliyorum gelmeni el ele gayretle vereceğiz kiloları sen rahat ok tatilinin tadını çıkart canım nasilsa gelince dediğin gibi sil bastan yola devam edeceksinHenüz dönmedim canım. Salı günü döneceğim. O zaman tartılıp sil baştan başlayacağim. Bu arada gayet iyi kilo veriyorsun canım
İnşallah yoktur daAc kalinca bazen midem bulaniyor benim bilmiyorum insülin hiç baktirmadimtiroid de yok olması lazim yani normal seviyelerde nedeni de kilo verebiliyorum ona bağlıyorum. Hiç tahlil vs yaptırmadım yaptirmam gerekir mi acaba ? Börek mi ev de yaptıysam yemiyorum ama annem su böreği yaparsa asla affetmem katılmak istersen beklerim ✌
Ben de 2019 araliktan 2020 mart a kadar 72.5 dan 58 e düşmüştüm. Maalesef pandemi den çoluk çocuk koca filan evde olunca ekmeklerimizi bile evde yapiyorduk esimle oturup pistigi gibi tepsinin yarisini bitiriyorduk öyle böyle 2 hafta öncesine kadar hic dikkat etmedim diyete başladığım gün 69.1 kikoyu görünce gözüm seyridi bi an sonra elimde ne varsa yemeyi bıraktım ve başladım bence gel tutayim elinden sen bize biz sana destek olalım beraber basaralimİnşallah yoktur daBende bir ara birazcık yüksekti doktor kilo verirken geç verebilirsin demişti ama hersey bana bağlı tabi zamanında 8 9 kilo vermiştim sporla diyetle sonra yine geri aldım Benimde artık dur demem gerekli ama yapamıyorum bir türlü sana ne mutlu
Yorumu görünce bir gaza gelmedim değilBen de 2019 araliktan 2020 mart a kadar 72.5 dan 58 e düşmüştüm. Maalesef pandemi den çoluk çocuk koca filan evde olunca ekmeklerimizi bile evde yapiyorduk esimle oturup pistigi gibi tepsinin yarisini bitiriyorduk öyle böyle 2 hafta öncesine kadar hic dikkat etmedim diyete başladığım gün 69.1 kikoyu görünce gözüm seyridi bi an sonra elimde ne varsa yemeyi bıraktım ve başladım bence gel tutayim elinden sen bize biz sana destek olalım beraber basaralimseninde bir yerden baslaman lazim o yer bu yer olmalı bence
Beni duysan soka girersinben evlendigim de 43 kiloydumYorumu görünce bir gaza gelmedim değilBende 55 kilo falandım evlendiğimde şuan 72 kiloyum ilk yıl 62ye kadar düşmüştüm yeniden aldım Sporsuzda gitmesi zor biraz ya bakalım bugün baya az şeker tükettim az da yedim belki yarın daha emin başlarım.
Tam şeker az yedim dedim eşim elinde çikolatalarla gelmiş kıyamam yedim bendeBeni duysan soka girersinben evlendigim de 43 kiloydum6 ay sonra ilk kızıma hamile kaldigimda 59 kiloydum ah ben nerelere gideyim bekliyorum bak seni sabah
Ah o eşler yok muTam şeker az yedim dedim eşim elinde çikolatalarla gelmiş kıyamam yedim bendeYarına sıfır şekerle geliyorum. Uyku düzenin nasıl ? Benim berbat çünkü.
Ben öğlen kuşu kalktımAh o eşler yok mubenim uyku düzenim de seninkinden hallice gece 1 2 gibi uyuyurum sabah 7.30 8 9 arası kızlar kaçta uyanirsa benim de mesaim o saatte başlıyor
Vay canınaBen öğlen kuşu kalktım
Doğrudur canım çocuksuz hayat böyle sanırım benimde olduğunda sabah ayaktayızVay canınaben en son büyük kızıma hamile kalmadan yani 6 yıl önce o saatlerde uyanirdim artık benim için hayal o saatler
Bol bol dinlen çocuk olunca bitmeyen bir tempoya sahip olacaksınDoğrudur canım çocuksuz hayat böyle sanırım benimde olduğunda sabah ayaktayızHala birşey yemedim içinden gelmiyor bir kahve içicem sadece
Bol bol dinlen çocuk olunca bitmeyen bir tempoya sahip olacaksıntatil yok izin yok 7\24 bence sana tavsiyem kahvaltı öğününü kaçırma çünkü inanilmaz enerji veriyor. Mini bir kahvaltı yapmani öneriyorum
Ben ekmek arası yedim ve kahvemi içtim 1 saat öncesi akşamada acıkırsam ton balığı yer geçerim şimdi bolca su içicem ama neden bilmiyorum 2 gündür yattığım yerden kalkamıyorum habire yatıyorum uyuyorum yatıp uyumak dinlenmek arada canım tatlı çekiyor o kadar (Hamile değilim:) arada hep böyle oluyor bana neden bilmem kan değerleri hormon vs test yaptırmam gerekli ama nasıl gitcem hastaneye durumlar böyleyken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?