Hosgeldin canım tabii ki verebilirsin yeter ki azim ve istek olsunBende bi 7-15 kilo arası versem fena olmaz
Evet canım olabilir bugün 1 de yediğim ekmek hariç yemedim birşey su içtim o kadarSağlık ocağına gitmeni tavsiye ediyorum canım kansızlık da dediklerini tetikleyebilir ben de de var maalesef ama yorgun hissetmiyorum sınırda ya da normal olabilir değerlerim bir de havalardan kaynakli olabilir cunku bu ara çok değişken bir yağmur bir güneş bir rüzgar bir nem felegi sasiyor insanin dikkatli ol canım soğuk algınlığı da olabilir
Salı günü birlikte başlayalım canım ne dersinKolay gelsin sana M Maridraw ... seni takip ediyorum. maşallah iyi gidiyorsun. Benimde başlamam gerek ama bu aralar yapamıyorum. Inş okullar açılınca yemek yemem duzene girer. Çünkü çocuklar evde olunca düzen müzen kalmıyor. Ben en son 71 dim. Uzun zamandır tartılmamışım. Geçen sene martta 63 oldum heyy gidi günler
Bende çok isterdim canım ama şehir dışındayım... Evime düzenime dönünce birlikte devam edelim..Salı günü birlikte başlayalım canım ne dersin
Hosgeldin canım tabi seve seve ne mutlu bana sizin gibi insanlara motive ve fayda sağlıyorsam cok mutlu oluyorum isteğin daim oksun ne zaman hazirsan o zaman kapimiz açıkKolay gelsin sana M Maridraw ... seni takip ediyorum. maşallah iyi gidiyorsun. Benimde başlamam gerek ama bu aralar yapamıyorum. Inş okullar açılınca yemek yemem duzene girer. Çünkü çocuklar evde olunca düzen müzen kalmıyor. Ben en son 71 dim. Uzun zamandır tartılmamışım. Geçen sene martta 63 oldum heyy gidi günler
Günaydın canım hoş geldin merak etme onları çok yeni aldığın için çok hızlı verirsin eminimGünaydın canım çok güzel kilo vermişsin. Ben de tatilden döndüm bugün başlıyorum. Tatil bana +3 kilo verdi69.6 ile başlıyorum. En azından 70 i görmedim ona seviniyorum:)
Afiyet olsun canımBen ben ben geldim günlükcüğüm✌
Sabah 10 da
Eki Görüntüle 2680443
Öğlen 2 de
Eki Görüntüle 2680440
Ara öğün 4 de
Eki Görüntüle 2680441
Akşam 6 da
Eki Görüntüle 2680442
Yemek faslı bu kadareğer bir şeyler yersem eklerim günlükcüğüm
Sağol canım ☺ sen neler yaptın adapte olabildin mi ev ortamınaAfiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?