69 dan 50 ye kilo verme seruvenim (yemeklerim ve tartim resimli )

Sağlık ocağına gitmeni tavsiye ediyorum canım kansızlık da dediklerini tetikleyebilir ben de de var maalesef ama yorgun hissetmiyorum sınırda ya da normal olabilir değerlerim bir de havalardan kaynakli olabilir cunku bu ara çok değişken bir yağmur bir güneş bir rüzgar bir nem felegi sasiyor insanin dikkatli ol canım soğuk algınlığı da olabilir

Ben geldim günlükcüğüm geç kaldım buraya yazmaya

Sabah 11 de

Ara öğün 4 de
Yulaf lapasi içinde süt 1 hurma 8 9 adet kuru üzüm 1 çay kaşığı damla çikolata
1 kupa yeşil çay

Akşam 7.40 da
Yarım biber dolması
4 kaşık yoğurt
4 yemek kaşığı pazı kavurması
Mevsim salatası
1 kibrit kutusu kadar su böreği

Resim cekemedim annemdeydim.
Eşim sagolsun istedigim akıllı saati aldı yarı adımlarım telefon da diger yarısı da saatte saydı

Saatte ki adım sayisi da 6008

Bugün tam 2.2 lt su içtim

Evet canım olabilir bugün 1 de yediğim ekmek hariç yemedim birşey su içtim o kadar o kadar çok yedim ki demek ki gerek duymuyorum

Kolay gelsin sana M Maridraw ... seni takip ediyorum. maşallah iyi gidiyorsun. Benimde başlamam gerek ama bu aralar yapamıyorum. Inş okullar açılınca yemek yemem duzene girer. Çünkü çocuklar evde olunca düzen müzen kalmıyor. Ben en son 71 dim. Uzun zamandır tartılmamışım. Geçen sene martta 63 oldum heyy gidi günler

Salı günü birlikte başlayalım canım ne dersin

Bugün saat 2 gibi bulgur pilavı yanında da döner yaptım az yağlı daha da birşey yemedim acıkmadım :) şimdi bol limonlu su ve kahve içicen. Tek öğün şimdilik iyi gidiyor ama ek olarak aralara meyve ekleyeceğim.

Hosgeldin canım tabi seve seve ne mutlu bana sizin gibi insanlara motive ve fayda sağlıyorsam cok mutlu oluyorum isteğin daim oksun ne zaman hazirsan o zaman kapimiz açık

Ben geldim günlükcüğüm

Sabah 10 da

Öğlen ve ara öğün yiyemedim pikniğe gittik

Akşam 6.30 da
4 ızgara köfte
2 ızgara tavuk bonfile küçük boy
4 kaşık yoğurtlu patlıcan közleme
Yarım kase salata
1 bardak ayran
1 küçük dilim kek

Gün boyu attığım adım yaktığım kalori ve kaç km yol katettigim bilgisi

Şimdi yiyeceğim yoğurt kürüm

2.5 lt su içtim

Benden bu günlük bu kadar günlükcüğüm 2 gündür 65.7 çıkıyorum insaAllah sabah eksileri görmek nasip olur

Ben geldim günlükcüğüm

Sabah 11 de
Kahvaltima ek 2 kaşık kuymak yedim

Öğlen 2 de

Ara öğün 3 de
1 kibrit kutusu kadar kek

Akşam 7 de
150 gr taze fasulye ızgarada yağsız baharatlı
3 kaşık yoğurt

Yemek faslı bu kadar günlükcüğüm

Akşam 8 de 2 tane mini misket kadar köfte yedim
1 top dondurma yedim
2 kaşık yoğurda limon pul biber ve zencefil katıp yedim
2 kupa karışık bitki çayı içtim

Bugün 11.000 adıma çok yakın bıraktım yorulduğum için.

2 lt su içtim

Benden bu kadar günlükcüğüm

Ben geldim cannım günlükcüğüm

Sabah 10 da

Öğlen 2 de

Ara öğün 3 de

Akşam 7 de
Kabak kızartması yağsız tavada 3 kaşık yoğurt ve acı biberli

2 çay kaşığı künefe yedim az önce
Yemek faslım bityi çok şükür

Günaydın canım çok güzel kilo vermişsin. Ben de tatilden döndüm bugün başlıyorum. Tatil bana +3 kilo verdi 69.6 ile başlıyorum. En azından 70 i görmedim ona seviniyorum:)

Günaydın canım çok güzel kilo vermişsin. Ben de tatilden döndüm bugün başlıyorum. Tatil bana +3 kilo verdi 69.6 ile başlıyorum. En azından 70 i görmedim ona seviniyorum:)
Günaydın canım hoş geldin merak etme onları çok yeni aldığın için çok hızlı verirsin eminim evet o 70 zaten insanı geriyor ters psikoloji bizim ki yani misal bir ürün 9.90 tl yken uygun gelir ama 10 tl olsa pahalı gelir gibi gelmene çok sevindim

Ben ben ben geldim günlükcüğüm

Sabah 10 da

Öğlen 2 de

Ara öğün 4 de

Akşam 6 da

Yemek faslı bu kadar eğer bir şeyler yersem eklerim günlükcüğüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…