Adapte olmaya çalışıyorum. Yol yorgunluğu var o yüzden spor yapamadım. Bugün hiç kaçamak yapmadım. Bakalım yarın tartı ne gösterecekSağol canım ☺ sen neler yaptın adapte olabildin mi ev ortamına
Anladım canım bir kaç güne gecer yorgunlukAdapte olmaya çalışıyorum. Yol yorgunluğu var o yüzden spor yapamadım. Bugün hiç kaçamak yapmadım. Bakalım yarın tartı ne gösterecek
İnşallah canımEvet günlükcüğüm yediklerime ilaveten
1 top dondurma
5 adet kaju fıstık
2 kaşık yoğurt 6 damla limon suyu ve 1 çay kaşığı acı biber kürü yedim.
Bugün ki attığım toplam adım sayısı
Eki Görüntüle 2680610
Bugün az su içtim 1 lt kadar
Bu günlük bu kadar günlükcüğüm yarın eksileri görürüm ben de insaAllah
Çok güzel canım ben de 2 gündür sabitim68.7 ile günaydınTabi giden ödem sadece. Dün ayak bileklerim şiş duruyordu. Şimdi şişi inmiş. Ödem çok vardı o gitmiş.
GünaydinGünaydın canım. 68.3 ile yola devam. Giden 400 gram. Bugün diyetimde bir değişiklik yapacağım. Sabah kahvaltısını güçlü yapıp akşam da bir büyük kase yoğurt ve 2 şeftaliyle günü kapatacağım. Yemek yemeyeceğim artık. Tatil sonrası temizlik işleri bittikten sonra Leslie ye de başlayacağım
Çok güzel vermişsin canım tebrik ederim.Evet günlükcüğüm bugüne -300 gr ile başlıyorum ilk hedefime 100 gr kaldı yoluma emin adımlarla devam ediyorum✌
Eki Görüntüle 2681084
Hoşgeldin canım tabikiiyi günler kızlar. kabul ederseniz araniza katılmak istiyorum:)
Ben de Karatay yapıyorum canım. Birlikte güzelce verebilirizbugün 3 gündür başladım karatay diyeti sayılır benimde 7 kilo vermem lazim benimde
hosbulduk:)Hoşgeldin canım tabiki
insaallah canım. sen tam olarak yapabiliyor musun. kac kilo vermek istiyorsunBen de Karatay yapıyorum canım. Birlikte güzelce verebiliriz
Hoageldin canım tabi ki seve seve kapımız her daim açık ne güzel hedefine yakinsin benim vermem gereken 11 kilo variyi günler kızlar. kabul ederseniz araniza katılmak istiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?