nereye gittin tatiltoşa :)Gecmisolsun umarim iyilesir ve bidaha olmaz.
Ama sebep bulacak kisi dr tabi...
Bilemedim ki...
Insallah gecsin.
Bende ilkgun havuza girsigimde gogus ucumda sivilce gibi sislik olustu.sktım gecti ertesi gunler olmadi ama tirstim yani...
ÖNEMLİ BİŞEY ÇIKMAZ İNŞALLAH CANIMGünaydın kızlarss bugün sonuçlar için doktora gidicem bişey çıkıp cevap alacağımı sanmıyorum ama hadi bakalım.
Dün akşam annemle yemeğe gittik, 1 lahmacun yedim.
Sabah her zaman ki kahvaltımı yaptım, haftasonu bi alışverişe gidicem. Bu hafta hiç bademim cevizim yok hızlı acıkıyorum o yüzden.
Bu akşam böyle nohut gibi bişeyler yapıcam sanırım. Yanına cacık :)
Selams...Günaydın kızlarss 63.300 -100 grile geldim.
Bu hafta iyi bile bi adaptasyon sıkıntısı gidiyor bakalım. Kilo almadığıma duacıyım şuan.
Sabah kahvaltı yaptım.
Şimdi americano içiyorum.
Bu hafta resmen hiç su içmedim
öyle ki sabah parmaklarıma olan yüzüklerim akşam olunca ne kadar zor çıkartıyorum anlatamam. Süper ödem içindeyim. Hareket desen yokGüzel bi hafta değildi ne yalan söyliyim. Ay tutulmasının etkileri de olabilir canım pek bişey yapmak istemedi. Bu akşam ay ışığında sinema keyfi varmış bize yakın bir yerde ona bakıcam biraz belki gideriz güzel olabilir. Sizlerde durumlar nasıl?
Selams...
Hepimizin o modda oldugu belli.guruba kimse birsey yazmiyor.
Ben dun tartilmistim yine ayni kilodaydim ve cok sinirlendim.cunku tatilde bile cabaladim.
Yani biseyler bulup artik agustosta kesin sonuc almaliyim yaaaa.
Ekmegi hayatima sokmaya karar verdim.yani belki light etimek sabah oglen 1 dilim olabilir.
Ve sunu kesfettim.
Ekmek yemiyorum diye dukanimsi bir mantikla sabahlari peyniri oglenleri kiymayi tavugu eti istedigim kadar yiyordum...
Bunlari da normal seviyeye indirecegim...ama moral sifir...
Canlanalım canım.. önce su içmeyle başlayalımKizlar marhaba.
Ya biz cok bosladik.sanirim herkes bosladigindan yazmiyor ve yazmadigindan bosluyor...
Tatilde diyeti bozmayan ben 2 gundur baya baya ekmek yiyorum...
Su icmiyorum..hareket sifir...
Lutfen canlanalim.
Aguatos ayinda 3,4 kilo vermeliyim....
haklısın canım hep destek tam destekKizlar marhaba.
Ya biz cok bosladik.sanirim herkes bosladigindan yazmiyor ve yazmadigindan bosluyor...
Tatilde diyeti bozmayan ben 2 gundur baya baya ekmek yiyorum...
Su icmiyorum..hareket sifir...
Lutfen canlanalim.
Aguatos ayinda 3,4 kilo vermeliyim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?