69'dan 57'ye nasıl yapsam

ama bitti gitti artık ay tutulması, her şey daha iyi olacak.

hadi hadi başlayalım, eski günlerimize dönelim :)

Modakuşum iyi güzel güncellemişsin deee ben hiç iyi gitmiyorum
bi süre ara mı versem acaba
hiç diyet moduna giremiyorum
valla ben de öyleyim ama ara verince hepten boşlarım ben kendimi biliyorum ondan en azından günün bi öğünü de olsa iyi besleniyorum. o bile kar inan. ondan gitme bi yere :)

hee saldım da değil tamamen ama bi adapte olamadım, motivasyonumu kaybettim. Bu sanırım yazın ilk bikinisi giyildi nasılsa amaaaaan gibi bi boşvermişlik hali bendeki :))

Su içemiyorum hala ama sabah kahvaltım iyiydi, öğlen yeşil mercimek yemeği yedim.
Akşama evde nohut cacık var, su haricinde baya baya iyi bi menü uzun zamandan sonra.

Yarın diyetisyen günüm. Pazar günü yüzmeye gittik bu yüzden balık ve mezeler derken kaçırdım, bugünki menüm;
Sabah yumurta peynir1 dilim ekmek
Ara 3 grssini yarım muz 2 ceviz
Öğle: cacık ve enginar
Ara 1 bardak muzlu kakaolu süt
Akşam3 tavuk kanart 2 kaşık pilav 1 ayran
Ara 3 grissini. Bakalım yarın ne diyecek, yalnızödemlerim hala devam ediyor,parmaklarımda direnç var

yok yok gitmiyorum burdayım. diyete başladım başlayalı böyle salmamıştım heralde. dün çok bişey yemedim ama yediklerim karbonhidrattı hep. hee bi de regl dönemindeyim.

Günaydın kızlarss bu salmışlıktan nasıl çıkalım bi ileri bi geri valla..
Bizim ofiste sabahları simit oluyor kahvaltının yanında, son zamanlarda ona sardım. Başladığımdan bu yana yemiyordum paketli gıda vs. ama sabah simitle başlayınca sanki direkt amaaan bugün de gitti gibi düşünüyorum ve öyle devam ediyorum.

Gerçi dün iyiydi, öğlen yediğim yeşil mercimek beni o kadar rahatsız etti ki, akşam midem deli gibi yandı. Cacık içebildim sadece.

diyetisyenden haberlerini bekliyoruz canım :)

yok yok gitmiyorum burdayım. diyete başladım başlayalı böyle salmamıştım heralde. dün çok bişey yemedim ama yediklerim karbonhidrattı hep. hee bi de regl dönemindeyim.

bunun kötü yanı ne aslında biliyo musun mesela şimdi kahvaltıda simit-yumurta-peynir-domates-salatalık yedim. Aklım tatlıda kaldı, karbonhidrat yiyince daha çabuk kan şekeri yükselip alçaldığı için sürekli yeme isteği geliyor. Ben de o ataklarda hep tatlı bişeyler yiyorum. Şu an yapmıyorum ama baya savaşıyorum yapmamak için. Ne güzel paketli gıdayı bıraktığımın 2.ayında aklıma bile gelmiyordu atıştırmalıklar of offf

ayynen ayynen ne güzel canım istemiyodu dün makarna istedi deli gibi
makarna yemedim ama mantı yedim

Kızlar diyetisyenden geldim. 1kg yağ 600gr ödem olmak üzere 1,6 kg vermiş görünüyorum. Kilo vermemi yavaş buldu ve protein ağırlıklı beslenmeye geçti. Günde 1 dilim ekmek 3 öğün protein içeren süt yopurt. Sebze yiyeceksende yanına mutlaka peynir ekle dedi. Yalnız kahvaltı sonrası araöğünde 1 süt bir meyve beni 6 saat tok tutmaz gibime geliyor...
Tsh değerim sınırda olduğu için metabolizman yavaş dedi. Tsh 1,5 alyı olanlar hızlı kilo veriyormuş benimki 3,69
Bakalım 15 gün sonra bayram öncesi yine gideceğim durum neyi gösterecek.

canım yine çok güzel vermişsin. aynen devam hazır başlamışsın gidiyoken bırakma.

laiyka 2 haftadami gitti 1600.
Hic yoktan iyi gibi evet bizim kilo vermemiz yavas bu belli.ben de gitsem oyle diyecek heralde.

Ya kizlar ben salmadim aslinda ayni devam ediyorum ama buraya yazmiyorum cunku 1 ayi gecmistir heralde hic kilo vermedim.
Yani yazdim size tatilde bile diyetimsi yasadim.
Daha napayim yaa skldim cok.

Ya kizlar ben salmadim aslinda ayni devam ediyorum ama buraya yazmiyorum cunku 1 ayi gecmistir heralde hic kilo vermedim.
Yani yazdim size tatilde bile diyetimsi yasadim.
Daha napayim yaa skldim cok.
sıkılman normal canım, ama direticez yapacak başka bişey yok. Yavaş oluyo, olmuyo diye diye vazgeçmeyelim

Yarın sabah kendime yulaf lapası yapıcam, normalinde sağlam kahvaltı yapıyorum biliyorsunuz ama yarın artık kendime geliyim bi silkeleniyim diye bi değişiklik olsun diye lapayla başlıycam. Üzerine muz ekliycem ofise gelince de. Yarın sabah fotoğrafını paylaşırım kasemin :)

böyle böyle motivasyonumuzu geri kazanıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…