ama bitti gitti artık ay tutulması, her şey daha iyi olacak.Kızlar ödemim çok fazla, ayaklarım şiş, ellerim şiş. Moralim bozuk ağzıma bir tane şekerli şey koymuyorum ama gr kilo veremiyorum. Yani okadar emeğime yazık kaç gündür dirayetle duruyorum. Dün internette okudum akrep bırçları için kanlı dolunayın etkisi kilo verememe imiş. Tamda zamanını buldu, azıcık emeklerime değse ve zayıflasam mutlu olup 4 elle sarılıcam diete.
hadi hadi başlayalım, eski günlerimize dönelim :)Selam kızlar. Bu hafta motivasyonumda sağlıklı bişeyler yeme hissimde yerlerdeydi. Sabah öğlen düzgün gitsem akşam çuvallıyodum. Şişkinlik ve adet öncesi dönemde cabası. Boşladıkça vücudum şişti.
Neyseki dolunaydanmış diyorum. Yarından itibaren inşallah eski düzenime dönücem yani dönmeliyim. 2 haftamı güzel değerlendirmem lazım. Sonrası tatil
Ve ben kendime tatilde hiç güvenmiyorum.
valla ben de öyleyim ama ara verince hepten boşlarım ben kendimi biliyorum ondan en azından günün bi öğünü de olsa iyi besleniyorum. o bile kar inan. ondan gitme bi yere :)Modakuşum iyi güzel güncellemişsin deee ben hiç iyi gitmiyorum
bi süre ara mı versem acaba
hiç diyet moduna giremiyorum
yok yok gitmiyorum burdayım. diyete başladım başlayalı böyle salmamıştım heralde. dün çok bişey yemedim ama yediklerim karbonhidrattı hep. hee bi de regl dönemindeyim.valla ben de öyleyim ama ara verince hepten boşlarım ben kendimi biliyorum ondan en azından günün bi öğünü de olsa iyi besleniyorum. o bile kar inan. ondan gitme bi yere :)
hee saldım da değil tamamen ama bi adapte olamadım, motivasyonumu kaybettim. Bu sanırım yazın ilk bikinisi giyildi nasılsa amaaaaan gibi bi boşvermişlik hali bendeki :))
diyetisyenden haberlerini bekliyoruz canım :)Yarın diyetisyen günüm. Pazar günü yüzmeye gittik bu yüzden balık ve mezeler derken kaçırdım, bugünki menüm;
Sabah yumurta peynir1 dilim ekmek
Ara 3 grssini yarım muz 2 ceviz
Öğle: cacık ve enginar
Ara 1 bardak muzlu kakaolu süt
Akşam3 tavuk kanart 2 kaşık pilav 1 ayran
Ara 3 grissini. Bakalım yarın ne diyecek, yalnızödemlerim hala devam ediyor,parmaklarımda direnç var
yok yok gitmiyorum burdayım. diyete başladım başlayalı böyle salmamıştım heralde. dün çok bişey yemedim ama yediklerim karbonhidrattı hep. hee bi de regl dönemindeyim.
ayynen ayynen ne güzel canım istemiyodu dün makarna istedi deli gibibunun kötü yanı ne aslında biliyo musunmesela şimdi kahvaltıda simit-yumurta-peynir-domates-salatalık yedim. Aklım tatlıda kaldı, karbonhidrat yiyince daha çabuk kan şekeri yükselip alçaldığı için sürekli yeme isteği geliyor. Ben de o ataklarda hep tatlı bişeyler yiyorum. Şu an yapmıyorum ama baya savaşıyorum yapmamak için. Ne güzel paketli gıdayı bıraktığımın 2.ayında aklıma bile gelmiyordu atıştırmalıklar of offf
Kızlar diyetisyenden geldim. 1kg yağ 600gr ödem olmak üzere 1,6 kg vermiş görünüyorum. Kilo vermemi yavaş buldu ve protein ağırlıklı beslenmeye geçti. Günde 1 dilim ekmek 3 öğün protein içeren süt yopurt. Sebze yiyeceksende yanına mutlaka peynir ekle dedi. Yalnız kahvaltı sonrası araöğünde 1 süt bir meyve beni 6 saat tok tutmaz gibime geliyor...
Tsh değerim sınırda olduğu için metabolizman yavaş dedi. Tsh 1,5 alyı olanlar hızlı kilo veriyormuş benimki 3,69
Bakalım 15 gün sonra bayram öncesi yine gideceğim durum neyi gösterecek.
sıkılman normal canım, ama direticez yapacak başka bişey yok. Yavaş oluyo, olmuyo diye diye vazgeçmeyelimYa kizlar ben salmadim aslinda ayni devam ediyorum ama buraya yazmiyorum cunku 1 ayi gecmistir heralde hic kilo vermedim.
Yani yazdim size tatilde bile diyetimsi yasadim.
Daha napayim yaa skldim cok.
Canım diyetisyende öyle dedi, yavaş ama istikrarlı olalım dedi. Ben kendime 1 eylülü hedeflediğim için üzüldüm..canım yine çok güzel vermişsin. aynen devam hazır başlamışsın gidiyoken bırakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?