69'dan 57'ye nasıl yapsam

Ne güzel sen az yiyince dayanabiliyorsun demek.Ben bu kadar yediğim zaman acıkıp direk diyeti bozuyorumBide meyve beni hepten acıktırıyor,öğün yerine koyamıyorum hiç meyveyi.

ben bütün gün bişey yemesem aramıyorum da, akşam eve adım attığım anda her şey değişiyor :) böyle mantı açasım falan geliyo anlamsız :)))))

Bugün bilgisayarımı ofise gelirken yanıma almayı unutmadım çok şükür
Dün sabah meyve yedim, öğlen her zaman ki gibi salata, akşamdan bahsetmek istemiyorum. Pazar gününden sonra toparlayamadım, diyete sadık olan tarafım tatile çıktı sanki. Bu hafta sonuna kadar şöyle sıkı bişeyler mi yapsam kendime gelmek için bilemedim. Bu akşam spora gidicem mutlaka. Ne yapsam ne önerirsiniz?

ben bütün gün bişey yemesem aramıyorum da, akşam eve adım attığım anda her şey değişiyor :) böyle mantı açasım falan geliyo anlamsız :)))))
Bende dün akşam kayınvalidemdeydim.Kızartmalar makarnalar havada uçuştu. Tüm günün emeğini orada heba ettim.Aksam olunca motivasyon bitiyor.Evde olunca herşey super,Ama dışarıdaysam o gün bitiyor bende.

Bende dün akşam kayınvalidemdeydim.Kızartmalar makarnalar havada uçuştu. Tüm günün emeğini orada heba ettim.Aksam olunca motivasyon bitiyor.Evde olunca herşey super,Ama dışarıdaysam o gün bitiyor bende.

bende tam tersi :) bütün gün nerede olursam salata yicem diye tuttururum, akşam eve gelip la casa de papel izlemeye oturduğumuz anda dünyaları yiyebilirim :)) bu arada bu diziyi izleyeniniz var mı yoksa mutlaka tavsiyem aşırı sürükleyici.

Hiç duymamıştım ama yabancı dizi delisiyim.Simdi fringe izliyorum,onada bakayım bi.

ya bende öyle bi türlü toparlanamıyorum yine dikkat ediyorum ama ilk başladığım zamandaki gücüm yok sanki

Hiç duymamıştım ama yabancı dizi delisiyim.Simdi fringe izliyorum,onada bakayım bi.

izlediklerimin içinde en sevdiklerimi yazıyım ben de sana bakarsın izlemediğin vardır, benim top 10 listem şöyle :)
la casa de papel
sense8
stranger things
how to get away with a murder
scandal
orange is the new black
black mirror
suits
game of thrones
criminal minds

santa clarita diet izliyorum şimdi o da fena sayılmaz.

günaydın herkese dün hem diyet hem spor süperdi 1 saat yürüyüşümü yaptım hiç kaçamak yapmadım sabah tartıldım 66.6 ilk günler giden kilo değil ödem zaten vücut bi hafifliyor ama olsun devamında kiloda gidecek hedefim mayısın başında 60 olmak 1 buçuk ay var olurum bence

valla toparlanmak lazım, deniz kum güneş üçlüsüne çok bişey kalmadı. Ne yapıp edip kendimizi toparlayacağız bi gayret
Aynen valla.Iki senedir hamilelik bebek küçük derken tatilede gidemedim.Hepten bunaldim.Bu sene tatile zayıf bi şekilde gitmek istiyorum.O kadar 38 beden şort var dolapta,onlar heba mı olsun

Aynen valla.Iki senedir hamilelik bebek küçük derken tatilede gidemedim.Hepten bunaldim.Bu sene tatile zayıf bi şekilde gitmek istiyorum.O kadar 38 beden şort var dolapta,onlar heba mı olsun
bende öyle geçen yıl bebeğim oldu gidemedim önceki sene ev aldım gidemedim bu sene gideceğim inşallah ve senin dediğin gibi şortlar elbiseler mayolar vermemiz lazım

Günaydın kızlar hepinize tartı gününe pek birsey kalmadı beni bir stres sardı reglimde gecikti aynada görüntümdeki değişikliği farkediyorum ama dün yeterince spor yapamadim 15 dk kadar yürüyebildim sadece şu regli atlatsam daha sıkı bi diyet ve spor programı uyguluycam

hangi günler tartılıyoruz

nasııııııllllll :))) maşallaah
Ya ben de anlamadım ama kolay kilo verebiliyorum ondandır. Ya da baskül bozuk bilemicem. :)

Eşim izliyor :) benim de bakasım geldi şimdi

Benimde dün kötü geçti oğlum hastaydı gece uyumadı gündüzde hastane falan uğrastık çok şükür bu gün daha iyi. Bu sabahta 6.30 kızım uyandı şimdi uyutuyorum. firsat bulursam yüricem inşallaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…