Aslında az yiyip spor yapınca mutlu oluyorum ama canım sıkıldığında çikolata yiyorum ekmek falan değil yemeğinde az yiyorum ama çikolataya dayanamıyorum
Çikolata yerine sana tavsiyem;muzu dilimle iki dilim muzun arasına fıstık ezmesi sür,daha sonra üstlerine tarçın veya kakao serp.hem sağlıklı hem hafif
Bulursam alayım inşallah keser çikolata krizi gibi birşey butadelle şekersiz çikolata denesene hazirancım yemediysen nasııııl tatlı anında tatlı isteğini kesiyor, kalori ve karbonhidratı da düşük muadillerine göre.
Verilecek kilon az eminim ki 2 aya kadar ulaşırsın en geçMerhaba hanımlar
Ben de buraya yazayım mı ya
Kendime gidecek bir yer bulamadım gibi
Tam benim şuan ki ve hedef kilomne güzel motive olurum valla
Kilom 67,9 hedefim de 58
Merhaba hanımlar
Ben de buraya yazayım mı ya
Kendime gidecek bir yer bulamadım gibi
Tam benim şuan ki ve hedef kilomne güzel motive olurum valla
Kilom 67,9 hedefim de 58
Hadi inşallah güzel bir şekilde uygularsam diyetimi spora da başladım iki hafta oldu bakalımVerilecek kilon az eminim ki 2 aya kadar ulaşırsın en geç
Çok teşekkürlerHoşgeldin, Cumaları kilo tablomuzu güncelliyoruz o zaman listeye eklerim seni de.
Günaydın kızlar hepinizedayanamadım bugün tartıldım cumadan beri sadece 100 gr vermişim regl dönemimdeyim ama streste yaptım bunlardan mı yoksa insülin direncim mi var diye de korkmaya başladım cmt için dahiliyeye randevu aldım bunun için yarından itibarende ayran detoksuna başlıyorum 3-4 günlüğüne sporada hergün daha sıkı ve disiplinli bi şekilde devam edicem bakalım sonuç nasıl olucak
Insallah canım veririz sağlıklı olalımdaUmarım bisey çıkmaz bende bu sabah tartıldım aynıyımCumaya kadar biraz gitse diye uğraşıyorum ama
Insallah canım veririz sağlıklı olalımdaben daha önce kadın doğumcuya gitmiştim o korkuttu beni biraz insülun direnci olabilir diye dahiliyeye gitmemi önerdi son 1.bucuk senede 12 kg aldım diyince hayatımda görmediğim kiloyu gördüm 67 olmuşum
İnşallah çıkmaz ama varsa da çözüm yine diyet ,kilo vermek , eşim de bana sende insülin direnci olabilir demişti ama ölçtürmedik hiç dahiliye uzmanı kendisi bu aradaInsallah canım veririz sağlıklı olalımdaben daha önce kadın doğumcuya gitmiştim o korkuttu beni biraz insülun direnci olabilir diye dahiliyeye gitmemi önerdi son 1.bucuk senede 12 kg aldım diyince hayatımda görmediğim kiloyu gördüm 67 olmuşum
Hoşgeldin, Cumaları kilo tablomuzu güncelliyoruz o zaman listeye eklerim seni de.
canım onu bende yaptım 2 hafta gerçekten çok iyi geliyo. sonrasında bi detox yapmıştım 2 gün veremeyince moralim bozuldu bi daha da bıraktım.Bende kendimi sınırlamak adına bir deftere günlük öğünlerimi,o gün ne yemek pisirecegimi,günlük planlarımı,spor ve su miktarımı yazıyorum.Böylece kaçamak yapmak gibi yollara giremiyorum,o deftere karşı sorumluluk hissediyorum.Benim hayatımı baya bir düzene soktu.Hem o gün yapmam gerekenleri unutmuyorum hemde daha planlı bir hayatım olmuş oldu.
ayran detoxu sonucunu merak ediyorum. ben geçen hafta yaptım resmen hiç verememiştimGünaydın kızlar hepinizedayanamadım bugün tartıldım cumadan beri sadece 100 gr vermişim regl dönemimdeyim ama streste yaptım bunlardan mı yoksa insülin direncim mi var diye de korkmaya başladım cmt için dahiliyeye randevu aldım bunun için yarından itibarende ayran detoksuna başlıyorum 3-4 günlüğüne sporada hergün daha sıkı ve disiplinli bi şekilde devam edicem bakalım sonuç nasıl olucak
Hadi ya üzüldüm inankiayran detoxu sonucunu merak ediyorum. ben geçen hafta yaptım resmen hiç verememiştimmoralim bozuldu baya sonrasında toparlanamadım hatta.
Aynen öyle canım onu bende biliyorum ama var mı yok mu öğrenmek istedim inşallah yoktur ama varsa eğer bu da ekstra bi motivasyon olur açıkcası benim için sağlık söz konusu olunca daha dikkatli olurum diye düşünüyorumİnşallah çıkmaz ama varsa da çözüm yine diyet ,kilo vermek , eşim de bana sende insülin direnci olabilir demişti ama ölçtürmedik hiç dahiliye uzmanı kendisi bu aradaher halükarda diyet yapmam gerektiği için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?