69'dan 57'ye nasıl yapsam

SABAH
2 yumurta
1 salatalık
7 zeytin

ÖĞLEN
1 avuç dolusu leblebi

AKŞAM
2 Lahmacun
1 bardak ayran
2 tanede burçak bisküvi yedim.

2.5 litre su içildi.
1 saat plates yapıldı.

Bugünü de böyle atlattım. Yarın yine yemeğe davetliyiz.
Menüde balık varmış.Muhtemelen yağda kızarmış olacak. Bol salata ile az bir balık tüketirim yarın

Günaydın kızlar
Bende pek diyet modunda değilim canım hiç diyetle uğraşmak istemiyo kaç gündür üzerimde bi keyifsizlik var sabah başlıyorum diyete akşam bozuyorum dün akşamda dondurma yarım paket bisküvi ve sarma yedim bu hafta gene + lardayım

Gunaydin cnm.
Mehter takımı gibi iki ileri bir geri ilerliyoruz bu diyet serüveninde

ah canım hiç sorma bende öyleyim malesef. yarına artı çıkmam inşallah.

Ben çıkıcam sanırım canım
olsun canım senin zaten çok büyük kiloların yok az olsun öz olsun. ben ne zaman çok katı diyetlere girsem sonrasında kıtlıktan çıkmış gibi oluyordum bu sefer iyi gidiyorum. canım istediğinde yiyorum napıyım sonrasında toparlamaya çalışıyorum tabi :)

Haklısın canım sağlık olsunda yavaş yavaş kurtulsakda olur biraz motivasyonumu arttırcak şeyler yaparsam olur bu iş

helloo kızlarss
baya yoğunum dünden bu yana.. Dün akşam dışarıdaydık, herkes alkol alırken sadece içinde 1 parça limon olan soda içtim

öncesinde parti sırasında cozutmamak için kurufasulye ve cacık akşam yemeğimdi, herkesi hadi kuru fasulyeciye gidelim diye sürükledim

Bu sabah kahvaltı yumurta - peynir - zeytin - cevizdi.
Saat 14.00'e kadar acıkmadım, sonra yarım öğün gibi 2 yemek kaşığı kadar kısırı 3 yemek kaşığı kadar nane reyhan karışımı ile karıştırıp yedim, yanına bi kaç kaşık zeytinyağlı pırasa aldım. Havuçları ve pirinci ayıkladım bir kaç çatal pırasa yedim. Akşama davetliyiz yine menüyü bilmiyorum ama ben kabak yapabilir ve yanımda götürürüm.

Öğlen, cildiyeye gittim. çenemde pıtır pıtır bişeyler çıktı dün akşam bi krem verdi doktor bakalım. Bir de bacağımda 2 tane sivilce gibi bişey çıktı ama sert. Onların neden olduğu bilinmiyormuş vücut yaparmış kendi kendine ama ilaçla tedavisi yokmuş. Zararı da yokmuş, görüntü olarak koyu 2 sivilce gibi olduğu için hoşlanmıyorum kozmetik olarak gitmeleri için ameliyat olmam gerekirmiş
Ben de haftasonu yeni bi dövme yaptırmayı planlıyorum, belki üstlerini örtecek şekilde yeniden tasarlarım dedim bakalım çare tükenmiyordu

Sabah 9dan beri dışarıdayım, dışarıda olunca düzenim kaçıyor benim
Kahvaltı için eve dönemedim direk teyzeme geldim. Geceye kadar buradayım

Kahvaltı
Peynirli, domatesli tot

ÖĞLEN
Yarım simit/ domates
Doymayınca 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek daha yedim.

Akşama Allah büyük

İyi akşamlar kızlar. Saat 17.30 da yarım küçük kase yoğurt ve 3 hurma yedim. Az öncede akşam yemeği yedim 2 kaşık taze fasülye 2 kaşık bulgur pilavı. Biraz fırında karnıbahar vee bolca salata. Regl dönemindeyim inanılmaz şişkin hissediyorum kendimi.

Bu arada 12'si için festival bileti aldılar dün bana :) kötü yanı gece pikniği konsepti oooofff offf geçen sene ne yemiş içmiştik. şekersiz yaşama devam ama sadece 12'sinde akşam 20.00'den sonra yemek yiyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…