- 1 Mayıs 2013
- 2.235
- 7.169
- 158
Aynen öyle canım her yıl aynı dertle bende uğraşıyorumteşekkür ederim tatlım inşallah böyle devam eder
bıktım her kış kilo alıp martta zayıflama derdine düşmekten
AminnnAynen öyle canım her yıl aynı dertle bende uğraşıyorumallah hepinize kolaylık ve irade versin
Iyiyim kuzum ya pek diyet modunda değilim bugünlerde ama olsun çok iyiyim :)iyiyiz canıım sen nasılsın :)
Gunaydin cnm.Günaydın kızlar
Bende pek diyet modunda değilim canım hiç diyetle uğraşmak istemiyo kaç gündür üzerimde bi keyifsizlik var sabah başlıyorum diyete akşam bozuyorum dün akşamda dondurma yarım paket bisküvi ve sarma yedimbu hafta gene + lardayım
Vallahi öyle canımGunaydin cnm.
Mehter takımı gibi iki ileri bir geri ilerliyoruz bu diyet serüveninde
ah canım hiç sorma bende öyleyim malesef. yarına artı çıkmam inşallah.Günaydın kızlar
Bende pek diyet modunda değilim canım hiç diyetle uğraşmak istemiyo kaç gündür üzerimde bi keyifsizlik var sabah başlıyorum diyete akşam bozuyorum dün akşamda dondurma yarım paket bisküvi ve sarma yedimbu hafta gene + lardayım
Ben çıkıcam sanırım canımah canım hiç sorma bende öyleyim malesef. yarına artı çıkmam inşallah.
olsun canım senin zaten çok büyük kiloların yok az olsun öz olsun. ben ne zaman çok katı diyetlere girsem sonrasında kıtlıktan çıkmış gibi oluyordum bu sefer iyi gidiyorum. canım istediğinde yiyorum napıyım sonrasında toparlamaya çalışıyorum tabi :)Ben çıkıcam sanırım canım
Haklısın canım sağlık olsunda yavaş yavaş kurtulsakda olur biraz motivasyonumu arttırcak şeyler yaparsam olur bu işolsun canım senin zaten çok büyük kiloların yok az olsun öz olsun. ben ne zaman çok katı diyetlere girsem sonrasında kıtlıktan çıkmış gibi oluyordum bu sefer iyi gidiyorum. canım istediğinde yiyorum napıyım sonrasında toparlamaya çalışıyorum tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?