69'dan 57'ye nasıl yapsam

bir kaç hafta önce de yazmıştım :) eeeeeen temiz devam edenimiz sen olabilirsin. Ay sonu, ayın zayıfı sertifikası vericem sana öyle güzel gidiyorsun canım maşallah
teşekkür ederim canım haftasonu çok kaçırdım bu hafta onun telafisiyle uğraşıcam sanırım
Ramazana 64ü görürüm diyordum ama zor gibi

kızlaaarr napıyosunuz. yukarda nohut ve pilav varmış. yemekle yememek arasında gidip geliyorum. alternatifimde meyve ve süt. aslında hiiiç de bişey istemiyor canım.

ay canım hiç bişey yiyemiyorum artık. dişim kırıldı üstelik bugün de tatile gidiyoruz, keyfim kaçtı ancak dönüşte yaptırabilicem.
olsun tatilin iyisi kötüsü olmaz.. gelince yaptırırsın nasılsa eğlenmene bak. hem belki sıvı ağırlıklı beslenmek zayıflamaya da katkı sağlar :)) herşeyde bi hayır var kuzum

günaydııın, bi kaç gündür eski kaşara sardım aşırı seviyorum :) pembe domatesle birlikte yediğinizde et yer gibi hissediyorum çok güzel :))) neyse bu sabah kahvaltıda eski kaşar, domates, salatalık ve zeytin yedim.

Dün nasıl kendimi kapadığımdan bahsediyim bir de hatta yapabilirsem video eklerim. baklavalar, hamburgerler geçti önümden sadece video çektim asla yemedim.

canımı sıkan olay ise, dövme yaptırdığım bacağımda ödem oluştu ilk bir hafta olması gayet normal ama gece uyurken kramp girdi sürekli hiç rahat uyuyamadım.

AH CANIM GEÇMİŞ OLSUNDAA. KENDİNİ NEDEN BÖYLE ACILARA BOĞDUN. ÜZÜLDÜĞÜMDEN DİYORUM YANLIŞ ANLAMA

AH CANIM GEÇMİŞ OLSUNDAA. KENDİNİ NEDEN BÖYLE ACILARA BOĞDUN. ÜZÜLDÜĞÜMDEN DİYORUM YANLIŞ ANLAMA

dövme ben kuzum :))

baya seviyorum napıyım, daha öncekilerde sorun olmamıştı hiç, bu da yapılırken öyle canımı acıtmadı bir an önce iyileşse de benimle hayatına devam etse mis gibi :) gece uykudan krampla falan uyanma kısmı beni baya sinir etti ama sormaa

bugün çoooook acıktım, sabah yumurta yiyemedim ondan sanırım.
öğlende hiç doğru düzgün bana göre bişeyler yoktu, çorba ve biraz mantar salatası yedim.
şöööyle bi doyana kadar yiyecek sağlıklı güzel mamalar yapıcam eve gidince aşırı sabırsızım açlıktan :))

ufffftt sabah biraz erken kalkıp kendime yumurta haşlayacaktım güya :)
dövme sonrası ilk rahat uyuduğum geceydi, nasıl güzel uyumuşum zor uyandım :)))
sabah kahvaltı da az peynir zeytin ve salatalık yedim. Şimdi americano yanına biraz ceviz badem yiyorum. Arada doktora gittim bacağımdaki ödemi gösterdim. 1 haftaya kadar geçermiş ilaç verdi, sorun-enfeksiyon vs yokmuş

dün resmen aç kalmıştım, akşam doydum yürüyüş yapamıyorum hala ama dün yemek sonrası kahve içmeye gittik gün içinde sağa sola topal topal gittim derken 8000 adım olmuş hiç yoktan iyidir.

Cumartesi festivale kadar sıfır kaçamak devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…