hadi bakalım cumaya kadar sık dişini kuzum, havalar bizden yana azıcık soğudu yağmurlandı. Yaza kadar biraz zaman kazandıkKızlar cuma gruplarına geri dönebilirim haftaya 59larla gelirsem şaşırmayın
teşekkür ederim canım haftasonu çok kaçırdım bu hafta onun telafisiyle uğraşıcam sanırımbir kaç hafta önce de yazmıştım :) eeeeeen temiz devam edenimiz sen olabilirsin. Ay sonu, ayın zayıfı sertifikası vericem sanaöyle güzel gidiyorsun canım maşallah
ben 56.6 yım canım br yanlışlık olmuşhadi bakalım cumaya kadar sık dişini kuzum, havalar bizden yana azıcık soğudu yağmurlandı. Yaza kadar biraz zaman kazandık
kızlaaarr napıyosunuz. yukarda nohut ve pilav varmış. yemekle yememek arasında gidip geliyorum. alternatifimde meyve ve süt. aslında hiiiç de bişey istemiyor canım.
kilo aldırdım sanaben 56.6 yım canım br yanlışlık olmuş
ay canım hiç bişey yiyemiyorum artık. dişim kırıldısadece nohuuuut yerdim ben geç oldu gerçi :) canım aşırı nohut çekiyo bugün bulamadım hiç bi yerde
olsun tatilin iyisi kötüsü olmaz.. gelince yaptırırsın nasılsa eğlenmene bak. hem belki sıvı ağırlıklı beslenmek zayıflamaya da katkı sağlar :)) herşeyde bi hayır var kuzumay canım hiç bişey yiyemiyorum artık. dişim kırıldıüstelik bugün de tatile gidiyoruz, keyfim kaçtı ancak dönüşte yaptırabilicem.
ya o aklıma geliyo evet ama diyorumki yine de sağlık olsaydı iyiydi.olsun tatilin iyisi kötüsü olmaz.. gelince yaptırırsın nasılsa eğlenmene bak. hem belki sıvı ağırlıklı beslenmek zayıflamaya da katkı sağlar :)) herşeyde bi hayır var kuzum
AH CANIM GEÇMİŞ OLSUNDAA. KENDİNİ NEDEN BÖYLE ACILARA BOĞDUN. ÜZÜLDÜĞÜMDEN DİYORUM YANLIŞ ANLAMAgünaydııın, bi kaç gündür eski kaşara sardım aşırı seviyorum :) pembe domatesle birlikte yediğinizde et yer gibi hissediyorum çok güzel :))) neyse bu sabah kahvaltıda eski kaşar, domates, salatalık ve zeytin yedim.
Dün nasıl kendimi kapadığımdan bahsediyim bir de hatta yapabilirsem video eklerim. baklavalar, hamburgerler geçti önümden sadece video çektimasla yemedim.
canımı sıkan olay ise, dövme yaptırdığım bacağımda ödem oluştu ilk bir hafta olması gayet normal ama gece uyurken kramp girdi sürekli hiç rahat uyuyamadım.
AH CANIM GEÇMİŞ OLSUNDAA. KENDİNİ NEDEN BÖYLE ACILARA BOĞDUN. ÜZÜLDÜĞÜMDEN DİYORUM YANLIŞ ANLAMA
selam, tabi katılabilirsin. Güncelleme günümüz Cuma, güncel kilonu bizimle paylaşırsan listeye seni de ekleyebilirim.MERHABA KIZLAR BENDE SİZDE KATILMAK İSTERİM MÜMKÜNMÜ ACABA.
TAbiki saat aralığı varmıydı cuma günüselam, tabi katılabilirsin. Güncelleme günümüz Cuma, güncel kilonu bizimle paylaşırsan listeye seni de ekleyebilirim.
yok ama genelde herkes öğlene kadar paylaşmış oluyor, heralde uyandıktan sonra kahvaltı yapmadan önce tartıldığımız için aynı zamanlara denk geliyorTAbiki saat aralığı varmıydı cuma günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?