69'dan 57'ye nasıl yapsam

çok geçmiş olsun
bende akşam mantı yapmıştım 2 kaşık alıp bıraktım
ramazana kadar kaçamak yapmıycam ki 64leri sonundan bari göreyim

Bu hafta hepimiz iddialiyız canım eksileri görücez inaniyorum
çok geçmiş olsun
bende akşam mantı yapmıştım 2 kaşık alıp bıraktım
ramazana kadar kaçamak yapmıycam ki 64leri sonundan bari göreyim
Görürsün canım maşallah diyorum azmine istikrarına bu hafta bende şimdiden eksideyim ama faha fazlası ilabilirdi 2 gundür terazide fazla cıkiyorum o kadar dikkat etmeme bozmamama rağmen adetim bugün başladı onun ödemi var sanirım vücudumda şiskinlik oluştu buna rağmen cuma ekside olucam inşallah
TAMAM CUMA GÜNÜ İLK KİLO BİLDİRİMİMİ YAPACAGIM
Hoşgeldin canım insallah istedigin kilolara iniceksin

inşallah hepimiz eksilerde olucaz canım perşembe günü akşam maydonoz çayı yap ödem mödem kalmıyor sabaha

canım soğan suyu yap ben 3 gün içtim 2 hafta geciken adetim geldi
çok etkili mutlaka öneriyorum
ibrahim saraçoğlu soğan suyu yaz çıkar

canım regli için fikrim yok açıkçası annem likör iç çok işe yarar der ama hiç denemedim

Bu benim 4.dövmem oldu. Ben çok seviyorum, nerene yaptıracağına göre değişiyor acısı. Vücutta en çok acıyan 2.yere yaptırmışım ben bu sefer. Bacağımın arka kısmına yaptırdım ben. büyük bölümü çok acımadı ama tam dizin arkasına gelen kısım çok kötüydü. en çok acıyan yerde başmış.

inşallah hepimiz eksilerde olucaz canım perşembe günü akşam maydonoz çayı yap ödem mödem kalmıyor sabaha

daha öncede söylemiştin bu çayı ben de akşama deniyim, gün içinde içilebilir mi yok böyle rahatlatıcı da bi etkisi varsa ondan mı akşam içiliyor? ofiste daha kolay içebilirim, maydonoz asla sevmiyorum

daha öncede söylemiştin bu çayı ben de akşama deniyim, gün içinde içilebilir mi yok böyle rahatlatıcı da bi etkisi varsa ondan mı akşam içiliyor? ofiste daha kolay içebilirim, maydonoz asla sevmiyorum
akşam içsen daha iyi olur sanki bilemiyorum
tadı iğrenç zor içmiştim

Boyun arka kısmına düşünüyorum aslında ne yaptıracağıma karar vermedim seçenek çok

benim orda dövmem yok ama arkadaşım boynun yan kısmına yaptırdı hiç hissetmedim demişti.
bu konuda istediğin kadar soru sor bana asla sıkılmam :)
:) emzirmeyi biraktirir biraktirmaz yaptiracagim bu aralar hangisi olduguna karar Vermeye Calisiyorum omuz kismini dusunuyorum dovme yaptirdiktan sonra nelere dikkat etmen lazim yapilacak yere krem falan suruyor lar mi birde

:) emzirmeyi biraktirir biraktirmaz yaptiracagim bu aralar hangisi olduguna karar Vermeye Calisiyorum omuz kismini dusunuyorum dovme yaptirdiktan sonra nelere dikkat etmen lazim yapilacak yere krem falan suruyor lar mi birde

daha önce epilasyon yaptırdıysan ondan daha az acıyor yaptırırken, epilasyona yaptırırken çok canım yanardı benim bi krem önermişlerdi acıyı azaltan aynısı dövme için de kullanılabiliyor ama ben dövme için kullanmadım hiç, zaten krem sürsende dövmeyi yaparken o kadar çok siliyorlar ki kremin etkisinin kalacağını sanmam yani öyle bi acı değil, istediğin bölgede rahat bi alan.
yaptırdıktan sonrası için herkes başka birşey söylüyor genelde, şu kadar zaman su değmesin bu kadar zaman kapalı kalsın vs gibi, dövme yapıldıktan sonra temizleyip vazelin sürüyor dövmeci sonra üzerini steril su geçirmez yapışkanlı bi malzeme ile kapatıyor, bazı yerler streç filmle kaplıyor :) eve geldikten sonra açıyorum ben, 1 gün su değdirmiyorum. Sürekli, hiç kurumasına izin vermeden vazelin ya da bepantol (merhem olmayanı) sürüyorum. Ertesi gün antibakteriyel sıvı sabun ile yıkıyorum. Kremlemeye 5-6 gün daha devam. 5.gün gibi kaşınmaya başlıyor yara iyileşmeye başladığı için asla kaşımamak lazım. Ortalama 7-10 günde hiç bir şey kalmıyor, iyileşiyor. Güneşe çıkarken yüksek faktör sürüp, banyodan sonra kremlenirken dövmeli bölgeleri de bi kremlersen hayat boyu mis gibi kalıyor.

Benim ilk dövmem 10 sene önceydi, hiç solma olmadı hala. Geçen hafta üstünden geçmeye gerek var mı diye baktı dövmeci, hiç bozulma-solma yokmuş. Sen nasıl korudun böyle dedi, sevince oluyor demek

Benim omuzumda var bu arada dövme o hiç acımamıştı, sırtımda var o da acımamıştı. Bacak biraz acıdı

Epilasyon yaptirmadim onumuzdeki hafta dusunuyorum yaptirmayi omuzuma yaptiracam herhalde simdi be yaptiracagima karar verecegim dayanirim acisina cok seviyorum dovmeleri

Sabah bir elma yedim saat birde 1 tost şimdide yeşil çay regl oldum Akşam 6 dan önce yemeğimi yiyeceğim sonrada yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…