- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
çok geçmiş olsunufffftt sabah biraz erken kalkıp kendime yumurta haşlayacaktım güya :)
dövme sonrası ilk rahat uyuduğum geceydi, nasıl güzel uyumuşum zor uyandım :)))
sabah kahvaltı da az peynir zeytin ve salatalık yedim. Şimdi americano yanına biraz ceviz badem yiyorum. Arada doktora gittim bacağımdaki ödemi gösterdim. 1 haftaya kadar geçermiş ilaç verdi, sorun-enfeksiyon vs yokmuş
dün resmen aç kalmıştım, akşam doydumyürüyüş yapamıyorum hala ama dün yemek sonrası kahve içmeye gittik gün içinde sağa sola topal topal gittim derken 8000 adım olmuş hiç yoktan iyidir.
Cumartesi festivale kadar sıfır kaçamak devam ediyorum
TAMAM CUMA GÜNÜ İLK KİLO BİLDİRİMİMİ YAPACAGIMyok ama genelde herkes öğlene kadar paylaşmış oluyor, heralde uyandıktan sonra kahvaltı yapmadan önce tartıldığımız için aynı zamanlara denk geliyor
Bu hafta hepimiz iddialiyız canım eksileri görücez inaniyorumufffftt sabah biraz erken kalkıp kendime yumurta haşlayacaktım güya :)
dövme sonrası ilk rahat uyuduğum geceydi, nasıl güzel uyumuşum zor uyandım :)))
sabah kahvaltı da az peynir zeytin ve salatalık yedim. Şimdi americano yanına biraz ceviz badem yiyorum. Arada doktora gittim bacağımdaki ödemi gösterdim. 1 haftaya kadar geçermiş ilaç verdi, sorun-enfeksiyon vs yokmuş
dün resmen aç kalmıştım, akşam doydumyürüyüş yapamıyorum hala ama dün yemek sonrası kahve içmeye gittik gün içinde sağa sola topal topal gittim derken 8000 adım olmuş hiç yoktan iyidir.
Cumartesi festivale kadar sıfır kaçamak devam ediyorum
Görürsün canım maşallah diyorum azmine istikrarınaçok geçmiş olsun
bende akşam mantı yapmıştım 2 kaşık alıp bıraktım
ramazana kadar kaçamak yapmıycam ki 64leri sonundan bari göreyim
Hoşgeldin canım insallah istedigin kilolara iniceksinTAMAM CUMA GÜNÜ İLK KİLO BİLDİRİMİMİ YAPACAGIM
inşallah hepimiz eksilerde olucaz canım perşembe günü akşam maydonoz çayı yap ödem mödem kalmıyor sabahaBu hafta hepimiz iddialiyız canım eksileri görücez inaniyorum
Görürsün canım maşallah diyorum azmine istikrarınabu hafta bende şimdiden eksideyim ama faha fazlası ilabilirdi 2 gundür terazide fazla cıkiyorum o kadar dikkat etmeme bozmamama rağmen adetim bugün başladı onun ödemi var sanirım vücudumda şiskinlik oluştu buna rağmen cuma ekside olucam inşallah
Hoşgeldin canım insallah istedigin kilolara iniceksin
canım soğan suyu yap ben 3 gün içtim 2 hafta geciken adetim geldikızlar adet söktürücü şeyler nedir hala olmadım 10 gün oldu şiştim iyice hergün yürüyüş te yapıyorummodakusu bende bu ara dövme yaptırmayı düşünüyorum çok acıyor mu nasıl oldun
kızlar adet söktürücü şeyler nedir hala olmadım 10 gün oldu şiştim iyice hergün yürüyüş te yapıyorummodakusu bende bu ara dövme yaptırmayı düşünüyorum çok acıyor mu nasıl oldun
inşallah hepimiz eksilerde olucaz canım perşembe günü akşam maydonoz çayı yap ödem mödem kalmıyor sabaha
akşam içsen daha iyi olur sanki bilemiyorumdaha öncede söylemiştin bu çayı ben de akşama deniyim, gün içinde içilebilir mi yok böyle rahatlatıcı da bi etkisi varsa ondan mı akşam içiliyor? ofiste daha kolay içebilirim, maydonoz asla sevmiyorum
Deneyim canım aynı zamanda idrar yolu enfeksiyonu var sorun olur mu acaba antibiyotik te kullanıyorumcanım soğan suyu yap ben 3 gün içtim 2 hafta geciken adetim geldi
çok etkili mutlaka öneriyorum
ibrahim saraçoğlu soğan suyu yaz çıkar
Boyun arka kısmına düşünüyorum aslında ne yaptıracağıma karar vermedim seçenek çokcanım regli için fikrim yok açıkçası annem likör iç çok işe yarar der ama hiç denemedim
Bu benim 4.dövmem oldu. Ben çok seviyorum, nerene yaptıracağına göre değişiyor acısı. Vücutta en çok acıyan 2.yere yaptırmışım ben bu sefer. Bacağımın arka kısmına yaptırdım ben. büyük bölümü çok acımadı ama tam dizin arkasına gelen kısım çok kötüydü. en çok acıyan yerde başmış.
benim orda dövmem yok ama arkadaşım boynun yan kısmına yaptırdı hiç hissetmedim demişti.Boyun arka kısmına düşünüyorum aslında ne yaptıracağıma karar vermedim seçenek çok
:) emzirmeyi biraktirir biraktirmaz yaptiracagim bu aralar hangisi olduguna karar Vermeye Calisiyorum omuz kismini dusunuyorum dovme yaptirdiktan sonra nelere dikkat etmen lazim yapilacak yere krem falan suruyor lar mi birdebenim orda dövmem yok ama arkadaşım boynun yan kısmına yaptırdı hiç hissetmedim demişti.
bu konuda istediğin kadar soru sor bana asla sıkılmam :)
:) emzirmeyi biraktirir biraktirmaz yaptiracagim bu aralar hangisi olduguna karar Vermeye Calisiyorum omuz kismini dusunuyorum dovme yaptirdiktan sonra nelere dikkat etmen lazim yapilacak yere krem falan suruyor lar mi birde
Epilasyon yaptirmadim onumuzdeki hafta dusunuyorum yaptirmayi omuzuma yaptiracam herhalde simdi be yaptiracagima karar verecegim dayanirim acisina cok seviyorum dovmeleridaha önce epilasyon yaptırdıysan ondan daha az acıyor yaptırırken, epilasyona yaptırırken çok canım yanardı benim bi krem önermişlerdi acıyı azaltan aynısı dövme için de kullanılabiliyor ama ben dövme için kullanmadım hiç, zaten krem sürsende dövmeyi yaparken o kadar çok siliyorlar ki kremin etkisinin kalacağını sanmam yani öyle bi acı değil, istediğin bölgede rahat bi alan.
yaptırdıktan sonrası için herkes başka birşey söylüyor genelde, şu kadar zaman su değmesin bu kadar zaman kapalı kalsın vs gibi, dövme yapıldıktan sonra temizleyip vazelin sürüyor dövmeci sonra üzerini steril su geçirmez yapışkanlı bi malzeme ile kapatıyor, bazı yerler streç filmle kaplıyor :) eve geldikten sonra açıyorum ben, 1 gün su değdirmiyorum. Sürekli, hiç kurumasına izin vermeden vazelin ya da bepantol (merhem olmayanı) sürüyorum. Ertesi gün antibakteriyel sıvı sabun ile yıkıyorum. Kremlemeye 5-6 gün daha devam. 5.gün gibi kaşınmaya başlıyor yara iyileşmeye başladığı için asla kaşımamak lazım. Ortalama 7-10 günde hiç bir şey kalmıyor, iyileşiyor. Güneşe çıkarken yüksek faktör sürüp, banyodan sonra kremlenirken dövmeli bölgeleri de bi kremlersen hayat boyu mis gibi kalıyor.
Benim ilk dövmem 10 sene önceydi, hiç solma olmadı hala. Geçen hafta üstünden geçmeye gerek var mı diye baktı dövmeci, hiç bozulma-solma yokmuş. Sen nasıl korudun böyle dedi, sevince oluyor demek
Benim omuzumda var bu arada dövme o hiç acımamıştı, sırtımda var o da acımamıştı. Bacak biraz acıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?