69'dan 57'ye nasıl yapsam

tı tı tı tıııımmmmm, 64.900 görürüm diyodum ama olmadı olsundu. Güzel kaçamaksız bir hafta geçirdim. Haftasonu da böyle devam edersem kesin haftaya daha bol eksilerle gelicem

Geçen haftaya göre -500 gr. ile güncelliyorum kendimi.

kızlar ramazan geldi geleli hiç ekmek yemedim yediklerime çok dikkat ediyorum ve oruç tuttuyorum sahurda abartmıyorum bol bol su içiyorum ama hiç kilo vermiş görünmüyorum regli yakın acaba o yuzden mi yoksa biyerde yanlışmı yapıyorum spor yapmıyorum halim kalmıyor.

kilom 71.1 bu arada
aynen canım yaa benimde hiç spor yapmaya dermanım kalmıyor. motivasyonunu düşürme bi yerden sonra eminim kırılacak bu direnç

canım daha 2 gün oldu ama :) vücut kendini korumaya alıp ilk 2 ay kilo verse de ödem vs verirmiş, 2 aydan sonra tıkır tıkır gider sen düzenini korumaya çalış

tartıldın mı bugün bu arada

2 hafta sonra 1 haziran Cuma günü - yine aylık özet liste yapıcam.
Mayıs ayında ne kadar zayıfladık?
Birlikte ne kadar hafifledik?
Bence en iyimiz kulkedisi30 olacak hadiii hadiii yetişelim ona :)
regl oldum öğlen
kilomu 4 gibi eve gidince tartılır yazarım
ödem vardır biraz + göreceğim sanırım

Az önce yarı tok bir şekilde tartıldım tam 75 kiloymuşum. Küsüratı bile yok. Yarından itibaren diyete başlıyorum. Sabah yağsız iki yumurta ve yulafla omlet yapıp yiyecem. Öğlen çok tahıllı esmer ekmeğe sandviç yaparım. Akşam da çorba içerim. Umarım hedefime yetişirim.

Merhabalar sizi benim konuya etiketlemek istedim ama acemi oldugumdan yapamadim ben diyete 77 kilo ile basladim suan 69 kiloda devam ediyorun 60 kadar yolu var size eslik edebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…