3,5 ay oldu canım. bazı haftalar hiç gitmedi. bazen dayanamadım bir gün full bozdum ama sanırım başardım. yani en azından verebildiğimi gördüm. inşallah devam edicem.Evet merak ettim bende super ama saglikli bisekilde 10 kilo nedemek
ellerine sağlık canımilk sayfadaki tablomuzu güncelledim
o kadar yaparmıki yaakendi kendime buldum sanırım, neden uykumun olduğunu..
öğlen içtiğim mercimek çorbasında sanırım havuç ve patates vardı.üzdü.
baya gözlerim falan yanıyo öyle uykum var zorla açık tutuyorum
Superr gercekten bende 19 marttan buyana 8 kilo verbildim ama ilk baslarda suanki kadar bilincli ve saglikli dusunemiyodum tabi duraklamalarda moralim felan bozuluyodu batti balik yan gittilerde oldu tabi3,5 ay oldu canım. bazı haftalar hiç gitmedi. bazen dayanamadım bir gün full bozdum ama sanırım başardım. yani en azından verebildiğimi gördüm. inşallah devam edicem.
Evet canim 1 porsiyonun 3/2si protein 1i sebze diye oneriliyor vallah diyet yapmaktan artik edindigim bilgiyle okul okusaydim suan canan karatayin yaninda stajerdim herhaldeo zaman sıkıntı yok
uzun süreli açlık ve eksik protein alımında kas kaybı oluşur
bilmem varsayım aslında ama biliyosun 24 nisandan beri hiç bu tip karbonhidrat yemedim. ama öğle yemeğinden sonra saat 17.00’ye kadar bilgisayara bakarken kafam falan düştü arada çorba değilse de başka bişey ama bilemedim işteo kadar yaparmıki yaa
aynen aynen kesinlikle katılıyorum. ara ara hala yapıyorum onu çok katı değilim çünkü kendimi biliyorum sıkarım sıkarım sonunda bi patlarım :) bi de benim vücudum yasak kelimesini duyunca kendini kasıyo heralde gram oynamıyo. şu an canım istiyosa çok az tadımlıkda olsa yiyrum. eskisi gibi yemeklere gömülme durumum bitti çok şükür.Superr gercekten bende 19 marttan buyana 8 kilo verbildim ama ilk baslarda suanki kadar bilincli ve saglikli dusunemiyodum tabi duraklamalarda moralim felan bozuluyodu batti balik yan gittilerde oldu tabi
kesinlikle canım takılma sen sağlıklı beslenmene devam et plates müthiş bişey ama bırakınca salıyosun yaa onu nası becericezIyi aksamlar kızlar
Bugün akşam yemeğini biraz fazla kaçırdım.
Ama arada olur öyle diyerek kendimi motive ediyorum.
Birde benim kilom bir kaç haftadır hep sabit.
Cumayı bekleyemeden bu sabah yine tartıldım. Hala aynı kilodayım.
Ama müthiş bir incelme var. Kas oranım artıyor muhtemelen.
Artık tartıya takılmıyorum. Kilo veremesemde vücudumdaki bariz değişimin farkındayım.
Pilatesin faydalarını görmeye basladim
ha ha haa aynen hepimiz birer diyetisyen kadar olduk :)Evet canim 1 porsiyonun 3/2si protein 1i sebze diye oneriliyor vallah diyet yapmaktan artik edindigim bilgiyle okul okusaydim suan canan karatayin yaninda stajerdim herhalde
ve sanırım o fazla kaçırma olayını bende yaptım ama napıyım memleketimin sarması vardı yemesemiydim :)Iyi aksamlar kızlar
Artık tartıya takılmıyorum. Kilo veremesemde vücudumdaki bariz değişimin farkındayım.
canım sen çalışıyor musun?Iyi aksamlar kızlar
kesinlikle canım takılma sen sağlıklı beslenmene devam et plates müthiş bişey ama bırakınca salıyosun yaa onu nası becericez
Baktın ki vücut kendini salmaya başladı. Hooop tekrar başlıyorsunve sanırım o fazla kaçırma olayını bende yaptım ama napıyım memleketimin sarması vardı yemesemiydim :)
Çalışmıyorum cnmcanım sen çalışıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?