69'dan 57'ye nasıl yapsam

bi kaç gündür tatlı falan kaçırdım ondan oldu sanırım olsun haftaya düzeltirim inşallah
65 üstüme yapıştı kaldı
bende 3 gündür iftarda kendimi tutamıyorum ilk günler çok iyiydi ama iştahım açıldı bu ara :) bi de regl oldum sonumuz hayırlola. benim hedefim 65 senin şu an kurtulmak istediğin kilo

Slm kızlar ben 68.1 son bir kaç gündür kendimi daha iyi hissediyorum dün akşam geç saatte içli köfte yemeseydim iyiydi çok pişman oldum geri bu hafta motivasyonum yerinde böyle devam

Ben sabah tartıldım 62.800 çıktı Daha 2 gün önce 62ydim.
Fakat regli olamadım. Sanırım onun şişkinliği var üzerimde
Aynen canım bende 3 gün önce 69.6 idim. Bugün 70.1 regl oldum şişkinlik var hala. Üstelik canım bi sürü şey istiyo. Bi de diş yaptırıyorum rahat çiğneyemiyorumda.

Ayyyyyyy çok fena bu bizim baskan
Kac gundur keyifsizdim kizlar agrim vardi karnimin alt tarafinda ve kasik bolgemde kadim dogum de una gottim enfeksiyon ar dedi hikac ilac versdi daha kotusu erken menepoz belirtileri var dedi canim cok sıkıldı daha cocugum yok sonraki adet doneminde tekrar gidip bazi testler yaptiricam bakalim kesin sonuc o zaman cikicak bu arada dünku tarti sonucum 65.4 canlar

Canıım çok geçmiş olsun. İnşallah sıradan hafif bi enfeksiyondur. Moralini bozma

canım geçmiş olsun, nasılsın gelişme var mı?

günaydın canım. bende regl dönemindeyim bi taraftan şişkinlik var. ama salmıyorum

canım çok geçmiş olsun iyi haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…