Sagol kuuzm allah razi olsun hepinizden ilaclarimi kullaniyorum iyilestim diyemem ama daha iyiyimCanıım çok geçmiş olsun. İnşallah sıradan hafif bi enfeksiyondur. Moralini bozma
Sagol kuzum cok sükür daha iyiyim ama şikayetlerim tamamen gecmedi dahacanım geçmiş olsun, nasılsın gelişme var mı?
Sağol kuzum allah razi olsun hepinizdencanım çok geçmiş olsun iyi haberlerini bekliyorum
olsundu :)son 1 ayım ne kadar dalgalı geçmiş
geçmiş olsunSagol kuuzm allah razi olsun hepinizden ilaclarimi kullaniyorum iyilestim diyemem ama daha iyiyimsonraki adet doneminde kontrole gitcem insallah onu bekliyorum guzel haberler alirsam rahatlıycam canim o zaman
Sagol kuzum cok sükür daha iyiyim ama şikayetlerim tamamen gecmedi daha
Sağol kuzum allah razi olsun hepinizdeninşallah güzel haberler alırsam mutlaka paylaşirım canım sizinlede ilk duyduklarim biraz gerdi acikcasi [/Q
ya varya bende de var bişeyler diyorum bakıyorum bütün değerler normal bi d vitaminim düşük. çünkü kilo verme hızım çok yavaş hatta hız denen bişey yok. ve dikkat ediyorum oldukça belli bi saatten sonra bişey yemek yok abur cuburu keseli baya oldu ekmek tam buğday bile olsa bayadır tüketmiyorum. evet tek eksiğim spor. bakalım bayramdan sonra spora ağırlık vericem. yoksa moralim bozulmaya başladıgünaydın kızlarss yarın insülin direnci testi yaptırmaya gidicem. daha önce bunu yaptırdım mı hatırlamıyorum ama hep aynı doktora gittiğim için yaptırdıysam da önceki sonuçlarla yenisini karşılaştırabiliriz.
Bu beslenme şeklime göre sanki biraz yavaş ilerliyor gibiyim. Ya da artık 2 sene önceki kadar hızlı kilo veremiyor olabilirim tabi :) bakalım işte bi merak ettim yarın görücez. Bugün yaptırırdım ama kahvaltıdan sonra aklıma geldi. 8-10 saat açlık gerekliymiş test için
ya varya bende de var bişeyler diyorum bakıyorum bütün değerler normal bi d vitaminim düşük. çünkü kilo verme hızım çok yavaş hatta hız denen bişey yok. ve dikkat ediyorum oldukça belli bi saatten sonra bişey yemek yok abur cuburu keseli baya oldu ekmek tam buğday bile olsa bayadır tüketmiyorum. evet tek eksiğim spor. bakalım bayramdan sonra spora ağırlık vericem. yoksa moralim bozulmaya başladı
aynen aynen kesinlikle aralarda yaptırmak gerekiyo. ve malesef yaşın etkisi fazlasıyla var. 30 üstü böyleyse 40 yaştan sonra hiç veremeyiz. bu ara motivasyonum da düştü düşecek o kadar dikkat ediyorum hala çok yol alamadım diye...ya aslında yaşında etkisi var, öyle çok yaş aldım diye demiyorum :) . ama ne olursa olsun 2 sene önceki kadar hızlı gitmiyor kilolar bende. d vitamini ve b12 bende de eksikti. Bakalım yarın bi revize ettiricem testlerimi. Hem diyet öncesinde yaptırdığım için iyi bişey mi yapıyorum yoksa bi fark yok mu onu da görmüş olurum.
bende öyle yaa. ama bitiyor ne zaman eksi görürümkiiregli oldum :) yarın tartıda yokumşimdiden söyliyimde
bence yarın biraz eksi görürüzbende öyle yaa. ama bitiyor ne zaman eksi görürümkii
bunun adı ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?