69'dan 57'ye nasıl yapsam

günaydın kızlar nerelerdesiniz. ben ilk defa 4 gündür tartılmıyorum. regl dönemindeyim moralimi bozmayım diye tartılmadım. bakalım cuma günü sürpriz olacak ama güzel bi sürpriz olur inşallah :)

Canıım çok geçmiş olsun. İnşallah sıradan hafif bi enfeksiyondur. Moralini bozma
Sagol kuuzm allah razi olsun hepinizden ilaclarimi kullaniyorum iyilestim diyemem ama daha iyiyim sonraki adet doneminde kontrole gitcem insallah onu bekliyorum guzel haberler alirsam rahatlıycam canim o zaman
canım geçmiş olsun, nasılsın gelişme var mı?
Sagol kuzum cok sükür daha iyiyim ama şikayetlerim tamamen gecmedi daha

dün-bugün ofiste çok yoğundum. Bugün bitti bitiyor, artık.
ramazan bayramındaki 4 günlük tatilde neler yapsam, nerelere kaçsak? kaçsak mı gibi düşüncelerdeyim :)
biraz bronzlaşmak fena olmaz

aaa bide, Cumartesi günü dolapta şort ararken 2016'da dur nasılsa diyet yapıyorum zayıflayınca giyerim diye aldığım bi jean şort buldum :) yok hala buna giremem dedim ama ne kadar kaldı diye bi denedim kiiiiiii asla zorlanmadan şıp diye girdim içine hedef kiloma daha ortalama 8 kilo var ama olsun
sonra digital albümlere baktım, sürekli bi kilo al-ver durumu olduğu için hep bi tartı fotosu durumu var. baya iyi gidiyorum, kendime aşırı yükseldim

Bugün kahvaltı yaptım, öğlen yeşil mercimek yemeği ve az salatayla az cacık höpürdettim.
Yarın getirmek için yemek yapmam lazım bakalım.

Bende 69 kg yum. 2 ay önce 74 lere kadar çıkmıştım hamileydim. Bende 64 e düşmek istiyorum. Birde beni gören 69 kg olduğuma inanmıyo çünkü etim çok sıkı ve göbeğim yoktur.Ama ben 5 kg daha verip incecik olmak istiyorum.Ekmek kesinlikle yemiyorum.Ramazan dolayısıyla sahurda tost falan yiyorum. İş yerindede kahvaltı yapıyodum simit yiyodum.
Yani yediklerime dikkat ediyorum. Ramazan bitsin yürüyüşte yapmayı düşünüyorum.
Önerilerinize açığım.

günaydın kızlarss yarın insülin direnci testi yaptırmaya gidicem. daha önce bunu yaptırdım mı hatırlamıyorum ama hep aynı doktora gittiğim için yaptırdıysam da önceki sonuçlarla yenisini karşılaştırabiliriz.
Bu beslenme şeklime göre sanki biraz yavaş ilerliyor gibiyim. Ya da artık 2 sene önceki kadar hızlı kilo veremiyor olabilirim tabi :) bakalım işte bi merak ettim yarın görücez. Bugün yaptırırdım ama kahvaltıdan sonra aklıma geldi. 8-10 saat açlık gerekliymiş test için

Sağol kuzum allah razi olsun hepinizden inşallah güzel haberler alırsam mutlaka paylaşirım canım sizinlede ilk duyduklarim biraz gerdi acikcasi [/Q
ya varya bende de var bişeyler diyorum bakıyorum bütün değerler normal bi d vitaminim düşük. çünkü kilo verme hızım çok yavaş hatta hız denen bişey yok. ve dikkat ediyorum oldukça belli bi saatten sonra bişey yemek yok abur cuburu keseli baya oldu ekmek tam buğday bile olsa bayadır tüketmiyorum. evet tek eksiğim spor. bakalım bayramdan sonra spora ağırlık vericem. yoksa moralim bozulmaya başladı

ya aslında yaşında etkisi var, öyle çok yaş aldım diye demiyorum :) . ama ne olursa olsun 2 sene önceki kadar hızlı gitmiyor kilolar bende. d vitamini ve b12 bende de eksikti. Bakalım yarın bi revize ettiricem testlerimi. Hem diyet öncesinde yaptırdığım için iyi bişey mi yapıyorum yoksa bi fark yok mu onu da görmüş olurum.

aynen aynen kesinlikle aralarda yaptırmak gerekiyo. ve malesef yaşın etkisi fazlasıyla var. 30 üstü böyleyse 40 yaştan sonra hiç veremeyiz. bu ara motivasyonum da düştü düşecek o kadar dikkat ediyorum hala çok yol alamadım diye...

sanırım ramazan diye grup aşırı sessiz
öğlen çok geç acıktım, 15.30 gibi yemedim bişey..
18.30 gibi de yemeğe gittik, kendin pişir kendin ye kafasında bi yerdi. Ayran eşliğinde, çoban salata, ızgara mantar ve bisürü et çeşidi yedim lavaşsız temizzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…