ramazana özel bi beslenme tarzımız yok. her zamanki gibi abartmamaya karbonhidrattan fazla kaçırmamaya dikkat ediyoruz. paketli gıdalara yanaşmıyoruz ve yine bol bol su. bitki çayı vs. yani normal zamanda yaptıklarımızRamazanda nasıl bi dıyet uyguluyorsunuz paylasırmısınız yenı katıldım bnde:))
bu ara yine bişey yiyemiyorum bir kase çorbayla iftar açtım sahura kalkmadım hala da acıkmadımramazana özel bi beslenme tarzımız yok. her zamanki gibi abartmamaya karbonhidrattan fazla kaçırmamaya dikkat ediyoruz. paketli gıdalara yanaşmıyoruz ve yine bol bol su. bitki çayı vs. yani normal zamanda yaptıklarımız
Bende o sekilım ama gene kılo vermem durdubu ara yine bişey yiyemiyorum bir kase çorbayla iftar açtım sahura kalkmadım hala da acıkmadım
ay canım yemeye yemeye öyle oluyo heralde bende de bi iştah patlaması sorma... kendimi tuzsuz kavrulmamış çekirdekle oyalıyorum o da zevk vermiyo zaten sinirlenip bırakıyorum en sonbu ara yine bişey yiyemiyorum bir kase çorbayla iftar açtım sahura kalkmadım hala da acıkmadım
çook iyi gidiyosun ben seni takipteyim :)
bişey yaptığım yokkiçook iyi gidiyosun ben seni takipteyim :)
Canım kilo olarak takipteyim demek istedim. 75 gibi başladım ve hep senin kilon yakın hedefim oldu. Şu andaki gibi ondan dedimbişey yaptığım yokki
günlerdir bir kepçe çorba 3-4 kaşık yemekle oruç tutuyorum sahurda hiç yiyemiyorum zaten
bayramdan sonra kaldığım yerden devam edicem asıl
çünkü şu anki durum çok sağlıklı değil cnm
Canım bazen bende de oluyo o durum. Önemli olan nası olsa yedim diyip yemeye devam etmek değil kısa zamanda toparlayabilmek. Hepimize kolay gelsin73.1 bu sabah. Ama bu hafta aşırı yedim ölümüne yedim manasızca yedim. Gün içinde yemediysem bile akşam yedim. Yine iyi birkaç gram gitmiş. Bu hafta kararlıyım artık 72leri görecem
Bende işyerinin iftarındaydım abartmadım ama pilav yedim bide içli köfte onun dışında normaldi. Hatta çok sevdiğim havuç dilim tatlıyı bile yiyemedim. Oysa ödülüm olacaktıöğlen yemek yemedim, ofisten erken çıktım biraz.
Akiam 17.00 gibi 2 lahmacun yedim 2 bardak ayran içtim. Şimdi maden suyu içiyorum, bu kadar erken yiyince insan akşam bişeyler atıştırmak istiyo süreklidışarı çıkmadım özellikle dondurmacıda soluğu almıyım diye.
Canım bazen bende de oluyo o durum. Önemli olan nası olsa yedim diyip yemeye devam etmek değil kısa zamanda toparlayabilmek. Hepimize kolay gelsin
modakusu
Merhaba.bir kac gun once konusmustuk.
Alisverisimi yapayim duzene girsin biraz gelecegim basliga demistim.
Ertesi gun basladim ben.
Iyi mi kotu mu bilmiyorum ama dukan diyetine karar verdim ben.kitabini aldim.
Yarin 3.gun atak evresinde.
Su an icin hareketim yok hic.
Bayramdan sonra reformer pilatese baslayacagim.o doneme kadar yuruyus dusunuyorum.
Sen ne zaman kac kiloyla basladin ve su an ne durumdasin.
Bu arada boy 162 kilo 69 benim.yaş 30...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?