69'dan 57'ye nasıl yapsam

bayramı da hasarsız atlatırsam 18 haziran pazartesi günü bomba günü başlayacağım kaldı 4,5 kilo
kesin yaparsın, bu grupta ilk sen hedefe ulaşırsın hatta
ben 63.500'düm en son, 6,5 kilo var daha hedefe ama zaten 3.5 kilo gidip 59'lara düşünce ayrı bi mutluluk gelir diye düşünüyorum. dile kolay 59 olduğum gün 10 kilo vermiş olucamhedef 57 hadi bakalım.

bende öyle olur diyodum 80 den 69 u görürsem diye ama tatmin olmadım 65 i istiyorum

Kizlar tuhaf ama burger kinge girdiler arkadaslar.menu yediler ve ben yanlarinda cantamdan yogurdumu cikardim yedim...
Sadece yarim su bardagi kadar light kola ictim ama normalde onuda icmezdim sadece dukancilar hep kola ictiklerinden bahsediyorlardi merak ettim

modakusu aynı durumdayız senle. Oruç musun?

ya işte o çok güzel bi duygu sağlıksız şeyler arasından kendin için sağlıklı olanı seçebilmek tebrik ediyorum...

cola ne işe yarıyormuş ki?
ben 24 nisanda bıraktım gerçi light olsa da colayı. Mide genişletiyor ve tatlandırıcıyı vücut şeker olarak algıladığı için.

cola ne işe yarıyormuş ki?
ben 24 nisanda bıraktım gerçi light olsa da colayı. Mide genişletiyor ve tatlandırıcıyı vücut şeker olarak algıladığı için.
Normalde kola icmiyorum zaten ayran yada soda.
Dukan diyetinde herkes light kola iciyorum falan diye yazmisti internette.
Ise yaradgindan degil dukan icecekseniz bari bunu icin demis oldugundan.
Bu kadar konusu gecince yarim bardak ictim bende oylesine yoksa tabiki zararli.

69 lardan 59 à geldim. . Amma şu 57 hedefi yalan oldu. Öyle bi aralık ki bi türlü kiramadim. Hoş bu yeme duzenimle 65 é çıkarim

08.30;az peynir az kavun
14.00;yogurt-yarim bardak light kola(bidaha olmayacak)
16.00; 1 ceviz ici
18.00;mantar sote-taze fasulye haslama

Gun icinde 1 lt su-1 lt bitki cayi-1 Turk kahvesi-1 sade nescafe-2 cay.

Ekmek hamurisi tatli olayini bitirdim ama aksamki yemekleri ekmeksizde olsa biraz fazla yedim sabahtan ac oldugum icin.

kuzum çok az beslenmiyor musun ya.. doyuyorsan sen daha iyi bilirsin zaten ama ben doymazdım sanırım

Günaydınnn kızlarss yarın tartı günü, gelmeyenleri bir bir yazarım biliyorsunuz

Bugün kahvaltım dün ki ile tıpatıp aynıydı, üstüne americano içtim yanına 2 ceviz biraz badem atıştırdım.
Muhtemelen yine öğlen acıkmam. 500 ml su içtim. Birazdan iğne olmaya gidicem. (baya ilaç çantası olan yaşlı minnoş teyzeler gibiyim )

Haşlanmış fasulye okuyunca canım taze fasulye makarnası denen bişey vardı onu çekti. Akşama yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…