- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
farkettimde ramazanda bir dilim bile pide börek yemedim akşam bi kaç ısırık pide yiyim canım çektiöncesinde çorbamı yoğurdumu yiyim tadımlık bi dilim yesem yeter heralde :)
sen çok iyi gidiyosun canım istikrarlısın. ye tabiikii yaaaafarkettimde ramazanda bir dilim bile pide börek yemedim akşam bi kaç ısırık pide yiyim canım çekti
bayramı da hasarsız atlatırsam 18 haziran pazartesi günü bomba günü başlayacağım kaldı 4,5 kilosen çok iyi gidiyosun canım istikrarlısın. ye tabiikii yaaaa
yaparsın yapar. sende o azmi görüyorumbayramı da hasarsız atlatırsam 18 haziran pazartesi günü bomba günü başlayacağım kaldı 4,5 kilo
kesin yaparsın, bu grupta ilk sen hedefe ulaşırsın hattabayramı da hasarsız atlatırsam 18 haziran pazartesi günü bomba günü başlayacağım kaldı 4,5 kilo
bende öyle olur diyodum 80 den 69 u görürsem diye ama tatmin olmadım 65 i istiyorumkesin yaparsın, bu grupta ilk sen hedefe ulaşırsın hatta
ben 63.500'düm en son, 6,5 kilo var daha hedefeama zaten 3.5 kilo gidip 59'lara düşünce ayrı bi mutluluk gelir diye düşünüyorum. dile kolay 59 olduğum gün 10 kilo vermiş olucam hedef 57 hadi bakalım.
modakusu aynı durumdayız senle. Oruç musun?kesin yaparsın, bu grupta ilk sen hedefe ulaşırsın hatta
ben 63.500'düm en son, 6,5 kilo var daha hedefeama zaten 3.5 kilo gidip 59'lara düşünce ayrı bi mutluluk gelir diye düşünüyorum. dile kolay 59 olduğum gün 10 kilo vermiş olucam hedef 57 hadi bakalım.
ya işte o çok güzel bi duygu sağlıksız şeyler arasından kendin için sağlıklı olanı seçebilmek tebrik ediyorum...Kizlar tuhaf ama burger kinge girdiler arkadaslar.menu yediler ve ben yanlarinda cantamdan yogurdumu cikardim yedim...
Sadece yarim su bardagi kadar light kola ictim ama normalde onuda icmezdim sadece dukancilar hep kola ictiklerinden bahsediyorlardi merak ettim
cola ne işe yarıyormuş ki?Kizlar tuhaf ama burger kinge girdiler arkadaslar.menu yediler ve ben yanlarinda cantamdan yogurdumu cikardim yedim...
Sadece yarim su bardagi kadar light kola ictim ama normalde onuda icmezdim sadece dukancilar hep kola ictiklerinden bahsediyorlardi merak ettim
selam, ben oruçlu değilim.modakusu aynı durumdayız senle. Oruç musun?
Normalde kola icmiyorum zaten ayran yada soda.cola ne işe yarıyormuş ki?
ben 24 nisanda bıraktım gerçi light olsa da colayı. Mide genişletiyor ve tatlandırıcıyı vücut şeker olarak algıladığı için.
Aa boyun kac.benimde tam hedefim 69 dan 59a gelmek.69 lardan 59 à geldim. . Amma şu 57 hedefi yalan oldu. Öyle bi aralık ki bi türlü kiramadim. Hoş bu yeme duzenimle 65 é çıkarim
kuzum çok az beslenmiyor musun ya.. doyuyorsan sen daha iyi bilirsin zaten ama ben doymazdım sanırım08.30;az peynir az kavun
14.00;yogurt-yarim bardak light kola(bidaha olmayacak)
16.00; 1 ceviz ici
18.00;mantar sote-taze fasulye haslama
Gun icinde 1 lt su-1 lt bitki cayi-1 Turk kahvesi-1 sade nescafe-2 cay.
Ekmek hamurisi tatli olayini bitirdim ama aksamki yemekleri ekmeksizde olsa biraz fazla yedim sabahtan ac oldugum icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?