Fasülye candır yaa. Her türlüsünü bayılarak yerimGünaydınnn kızlarss yarın tartı günü, gelmeyenleri bir bir yazarım biliyorsunuz
Bugün kahvaltım dün ki ile tıpatıp aynıydı, üstüne americano içtim yanına 2 ceviz biraz badem atıştırdım.
Muhtemelen yine öğlen acıkmam. 500 ml su içtim. Birazdan iğne olmaya gidicem. (baya ilaç çantası olan yaşlı minnoş teyzeler gibiyim)
Haşlanmış fasulye okuyunca canım taze fasulye makarnası denen bişey vardı onu çekti. Akşama yapıcam
doğum günün kutlu olsunnnn nice senelereGünaydın kızlar dün benim doğum günümdü. Eşimde yemeğe götürdü e ramazan olunca malum menüler abartılı oluyo ama yedim valla evet ekmek ve türevleri yemedim ama yinede iyi yedim bayadır böyle coşmamıştım eve gittiğimde krampları hissettim o derece. Bakalım yarın tartıya nasıl yansıycak
Ooo çok sevdim bunudoğum günün kutlu olsunnnn nice senelerebu hafta doğum günü çocuğu sayılırsın o zaman torpillisin listede.
Çok teşekkür ederim bu arada. Bu grubun bana çok katkısı oldu. Diyetisyene de gidiyorum ama burda sürekli girip okumak sizlerle sohbet bunlar çok iyi geldi. Teşekkülerdoğum günün kutlu olsunnnn nice senelerebu hafta doğum günü çocuğu sayılırsın o zaman torpillisin listede.
benim içinde aynı şey geçerli, motive oluyorum herkesin çabasını, hatta zorlandığını falan görünce hepimiz aynıyız işte diyip devam edebiliyorum. Yoksa herkes kilo veriyo bi ben veremiyorum diye söylenir ama hamburgeri yandan yandan yerdim ben :)Çok teşekkür ederim bu arada. Bu grubun bana çok katkısı oldu. Diyetisyene de gidiyorum ama burda sürekli girip okumak sizlerle sohbet bunlar çok iyi geldi. Teşekkülermodakusu ve diğer arkadaşlar...
Ara ara yedigim icin sanki yavaslatmiyorum saniyirum metabolizmami ama bilmiyorum ki canim bende.he cok acikipta durmuyorum.zaten migrenim baslardi hemen duramazdim.ilk hafta ne kdr kilo verilir bilmiyorum ama yarin gorecegim.kuzum çok az beslenmiyor musun ya.. doyuyorsan sen daha iyi bilirsin zaten ama ben doymazdım sanırım
Makarnaylami karistiriyorsun fasulyeyi bilmiyorum benGünaydınnn kızlarss yarın tartı günü, gelmeyenleri bir bir yazarım biliyorsunuz
Bugün kahvaltım dün ki ile tıpatıp aynıydı, üstüne americano içtim yanına 2 ceviz biraz badem atıştırdım.
Muhtemelen yine öğlen acıkmam. 500 ml su içtim. Birazdan iğne olmaya gidicem. (baya ilaç çantası olan yaşlı minnoş teyzeler gibiyim)
Haşlanmış fasulye okuyunca canım taze fasulye makarnası denen bişey vardı onu çekti. Akşama yapıcam
163 boy . Zor oldu ama oldu. Ekmek şeker kesip sporlaAa boyun kac.benimde tam hedefim 69 dan 59a gelmek.
Nasil yaptin yaaaaa
Ara ara yedigim icin sanki yavaslatmiyorum saniyirum metabolizmami ama bilmiyorum ki canim bende.he cok acikipta durmuyorum.zaten migrenim baslardi hemen duramazdim.ilk hafta ne kdr kilo verilir bilmiyorum ama yarin gorecegim.
He bu arada az gorunuyor ama dun mantar ve fasulyeyi cok kacirdim.
Makarnaylami karistiriyorsun fasulyeyi bilmiyorum ben
Karadenizli degilim ama bende oyle yaptim.tereyagsiz sadece.bende de migren varondan aç kalmaya 1 sn tahammül edemiyorum bilirim nasıl kötü olduğunu canım.
fasulye makarnası denen şey aslında makarna değil tabi :) bana karadenizli bi arkadaşım söylemişti onlar fasulye makarnası dermiş. Tadına bayılıyorum baya ben.
Taze fasulyeleri temizleyip haşlıyorsun, hiç bölmek kesmek yok uzun uzun.
Sonra tereyağ eritiyorsun bi tavada içine bol sarımsak bi çevirip, haşlanmış fasulyeleri ekliyosun. Makarnayı son süzüp yağla karıştırır gibi yani sanırım ondan makarna diyolar. Fasulye ve sarımsak nasıl güzel oluyo. Üstüne süzme yoğurt ekleyip öyle yiyorum ben. Hala gitmedim markete ama yapıcam akşama.
Yarın ki tartı sonucumu baya merak ediyorum, tüm aksiliklere rağmen sapasağlam geçirdiğim bi hafta oldu.
regli olunca tüm ödem gider rahatlarsın, oluyo böyle şeyler sıkma canınıEkmeği bıraktım artık şekerli şeyler de yok regl yine geçikti benim ondandır herhalde şişkinlik var Bol bol sıvı tüketmeme rağmen kabızlık sorunu var son günler bitki çaylarını da çok içiyorum hiç fayda görmedim şişkinlikten dolayı 10 kilo almış gibi hissediyorum
oooooo birileri atağa kalmışgünaydın kızlarr.. ilk bildirim benden gelsin 68,5 haftaya daha güzel bi eksi olur inşallah
evet yaa bende mutlu oldum bu haftam pekde iyi geçmemişti aslında dışarda iftar kuru dolma börek falan bi de malum problem. iyi geldi bu sonuç. bu arada ben probiyotik kullanmaya başladım ve rahatladım diyetisyenime dedim artık dayanamıyorum öyle işte. seni bekliyorum merakla :)oooooo birileri atağa kalmış
canım çok iyi gidiyosun evet yürüyüşü iyice dahil etmemiz gerekiyo. senin kiloalr artık azar azar gider bozma moraliniRegli dönemimde anlamsızca güzel kilo vermiştim, ödemi geri alırım diyodum ama 300 gram daha gitmiş bu hafta.
Artık hafiften yavaşlamaya başladım, şu üşenip yapamadığım yürüyüşlere alışsam şahane olucak.
Eki Görüntüle 2155066
yok yok iyiyim. ben eskiden diyet yaptığımda 65 kiloda 1 ay falan takılmıştım yine onu bekliyordum. oraları hızlı geçtiğim için çok mutluyum. Bir de tabi artık nerdeyse 70 kilodayken 40 bedene sığıyordum. Şimdi 38 beden bir yudum bol geliyor. Dolabımın yarısı 36 beden ve beni bekliyorcanım çok iyi gidiyosun evet yürüyüşü iyice dahil etmemiz gerekiyo. senin kiloalr artık azar azar gider bozma moralini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?