Kolay gelsin valla çalışan anneleri tebrik ederim çok zor oluyordurBen öğretmenim canım 17 aylıkta bi kızım var
Bazen zor geliyor ,bide yeni anne olunca işyükün on katına çıkıyor bi anda. Ama isleri sistemli oturtunca zoruma gitmemeye başladı. Mesela saat 4 te evde oluyorum 17.30a kadar spor yapıyorum.Spordan sonra hemen yemek işine girisiyorum, o pişiyor eşimle kızım geliyor eve,yemek yiyoruz.2 3 saat kadar kızımla oynuyorum onu uyutuyorum evde yapılacak iş varsa onu yapıyorum.Zaten saat23.00 olmuş oluyor.Sonra direk uykuyaKolay gelsin valla çalışan anneleri tebrik ederim çok zor oluyordur
Benim eşimin amcasının çikolata fındık fıstık ezmesi üreten bi fabrikası var.%100 doğal .Bizim evden hiç eksik olmaz öyle şeyler. Tatlı krizim tutunca ondan bir tatlı kaşığı kadar yiyorum.Diyetisyenimede sormuştum,doğal olduğu için korkmadan yiyebilirsin demisti.Ama onu yediysem öğün arasında araögün yapmış sayıyorum kendimi.Bende yurt dışındayım kızlar bu arada tatlı isteğini neyle bastırıyorsunuz
Ay imrendim size ben gün içinde ne pişireceğime zor karar veriyorum siz basıl yapıyorsunuz hemenBazen zor geliyor ,bide yeni anne olunca işyükün on katına çıkıyor bi anda. Ama isleri sistemli oturtunca zoruma gitmemeye başladı. Mesela saat 4 te evde oluyorum 17.30a kadar spor yapıyorum.Spordan sonra hemen yemek işine girisiyorum, o pişiyor eşimle kızım geliyor eve,yemek yiyoruz.2 3 saat kadar kızımla oynuyorum onu uyutuyorum evde yapılacak iş varsa onu yapıyorum.Zaten saat23.00 olmuş oluyor.Sonra direk uykuya
Ne güzel valla bulsam öyle organik affetmem ama bulamıyorum paketli gıdaları da tüketmek istemiyorumBenim eşimin amcasının çikolata fındık fıstık ezmesi üreten bi fabrikası var.%100 doğal .Bizim evden hiç eksik olmaz öyle şeyler. Tatlı krizim tutunca ondan bir tatlı kaşığı kadar yiyorum.Diyetisyenimede sormuştum,doğal olduğu için korkmadan yiyebilirsin demisti.Ama onu yediysem öğün arasında araögün yapmış sayıyorum kendimi.
Ne güzel valla bulsam öyle organik affetmem ama bulamıyorum paketli gıdaları da tüketmek istemiyorum
Bir tarif bulup denemeliyim çocuklarda severCanım kendin yapabilirsin internette fıstık ezmesi tarifleri filan var,çokta basit. Hem güvenerek yersin ağız tadıyla
Ay imrendim size ben gün içinde ne pişireceğime zor karar veriyorum siz basıl yapıyorsunuz hemen
Merhaba flzgll .Biz hatayı hep diyetteyiz demekte yaptık bence.bi anda çok fazla kilo vermeye çalıştık, sonra daha çok kilo aldık.Az olsun bizim olsun mantığında olmak lazım.Diyetteyim az yemem lazım fikrinden sıyrılıp sağlıklı besleniyorum fazlalıklarından kurtuluyorum demeliyizMerhaba bayanlar.. bu grup bana yakın geldi paylaşımlarınız. Katılım oluyormu? Bende dahil olmak istesem. 2 haftadır dikkat ediyorum diyet demiyorum çünkü diyet deyince vücudum kitleniyor sanki.
Kesinlikle diyette değilim dediğim zaman daha çok kilo veriyorumMerhaba flzgll .Biz hatayı hep diyetteyiz demekte yaptık bence.bi anda çok fazla kilo vermeye çalıştık, sonra daha çok kilo aldık.Az olsun bizim olsun mantığında olmak lazım.Diyetteyim az yemem lazım fikrinden sıyrılıp sağlıklı besleniyorum fazlalıklarından kurtuluyorum demeliyiz
Çok güzel olur. Bende çalışıyorum. Önceden sabahları tost dürüm vs. Öğle yemeği full e bide akşam evde yiyince haa bide akşam atıştırmaları. Bu hale gelmem sürpriz olmadı. Önceden 65 in üstüne çıkınca ay napsam diyodum şimdi o kilomu mumla arıhorum. 1 yıl resmen sadece yemişim. Artık dur deme zamanı. 2 hafta oldu yaklaşık 5 kilo verdim. Ama 79.5 tan yani 80 e dayanmışımYen'i başladık bizde hosgeldin evet yediğimiz şeyleri paylaşıp yazıyoruz kim ne kadar spor yapıyorsa cuma günleri de tartı günümüz
Kesinlikle öyle artık diyet rejim yok. Sağlıklı besleniyorum var.Merhaba flzgll .Biz hatayı hep diyetteyiz demekte yaptık bence.bi anda çok fazla kilo vermeye çalıştık, sonra daha çok kilo aldık.Az olsun bizim olsun mantığında olmak lazım.Diyetteyim az yemem lazım fikrinden sıyrılıp sağlıklı besleniyorum fazlalıklarından kurtuluyorum demeliyiz
Çok güzel olur. Bende çalışıyorum. Önceden sabahları tost dürüm vs. Öğle yemeği full e bide akşam evde yiyince haa bide akşam atıştırmaları. Bu hale gelmem sürpriz olmadı. Önceden 65 in üstüne çıkınca ay napsam diyodum şimdi o kilomu mumla arıhorum. 1 yıl resmen sadece yemişim. Artık dur deme zamanı. 2 hafta oldu yaklaşık 5 kilo verdim. Ama 79.5 tan yani 80 e dayanmışım2 hafta önce tamam bu kadar dedim ve büyük bir azimle başladım. Ama ilk defa bugün halsizim ve motivasyonum düştü. Aslında canım hiçbiçey yemek istemiyor ama ümidim kırılıyo sanırım
Çok aceleciyim sanırım ne kadar sürede indin o kiloyaBenim bir yıl önceki kilom 79,9 du öyle diyet falan yapmadım pek az yedim ve sağlıklı gıda tükettim ah birde 60 olsam
Kasım'dan beri 68 arası gidip geliyorum ama öyle dikkat etmedim şimdi tekrar sağlıklı beslenmeye başladım geçen sene Mart'ta başladımÇok aceleciyim sanırım ne kadar sürede indin o kiloya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?