69'dan 57'ye nasıl yapsam

şahane tavsiye cidden, biraz ye bişey olmaz aman nolucak ısrarından kurtulmak gibisi yoktur

hafta sonu bi şekilde dikkat edip dengeli gitmeye çalışalım, Cumaya kadar hallederiz.

Sabah neler yediniz?
Öğlen yemek planları neler?
yarın günüm var çok dikkat etmeliyim
sabah bir dilim tam buğday ekmeği omlet 3 ince dilim kaşar peyniri 4 zeytin doamtes salatalık ve yeşillik yedim
öğlen taze fasulye ve salatam var

hafta sonu bi şekilde dikkat edip dengeli gitmeye çalışalım, Cumaya kadar hallederiz.

Sabah neler yediniz?
Öğlen yemek planları neler?

sabah haşlanmış yumurta zeytin peynir 1 dilim ekmek. Öğlen günümüz arada bişilee yemicem gündede az az yerim bakalım.görücez

Dün 3 km. koşu bandı + yapmaya çalıştığım hareketler aşağıdaki gibi arkadaşlar.
Kollar, karın, basen, simit bacak, popo sırayla hepsini çalıştıran hareketleri kapsıyor. Ama ben 3 set yapamadım hiç birini 2 set max. yapabildim. Bir de pilates topuyla olan hareketli asla yapamadım, topu sabit tutup kendimi kaldıramadığım için yerde yuvarlanmak suretiyle garip hareketler sergiledim.

Sabah 1/4 simit 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 3 zeytin.
Öğlende 1 kase çorba 6 yk yeşil mercimek 2 kaşık yoğurt getirdim onları yicem

Şimdi büyük bir kupa yeşil çay içicem sonra az bir salata akşama kadar idare eder heralde akşamda ton balıklı salata düşünüyorum

Ben yapanları takip ediyorum kendim yapamayınca açlık anında elime ne geçerse yiyorum

Afiyet olsun ben o yoğurtlu nanenin içine pul biber falan ekliyorum güzel oluyor aklıma getirdin bak şimdi kalkıp bende yapayım

Afiyet olsun ben o yoğurtlu nanenin içine pul biber falan ekliyorum güzel oluyor aklıma getirdin bak şimdi kalkıp bende yapayım

yaa pul biber hiç aklıma gelmedi. haftaya öğle yemeklerinde yapıyım.
Ben normal yoğurt yiyemiyorum hoşlanmıyorum hiç, ama süzme meyveli vs bayılıyorum. Pul biberi ekleyebildiğim şeylere ekliyim haftaya.

Kızlar bende öğünlerimi yazıyım
Kahvaltı da 2 küçük dilim tam buğday ekmeği 1 yumurta 4 zeytin 1 kücük domates
Yanında siyah çay
Arada limonlu ıhlamur çayı işyerimde yeşilçay kalmamış pazt getirmek gerek
Öğlen bol limonlu az tuzlu 2 kaşık zeytinyağlı yeşil salata
Akşamada planım yoğurt elma ve haşlanmış limonlu tavuk

hoşgeldin tobosolu

Ben çalışmıyorum 4,5 yaşında oğlum 22 aylık kızım var ama kızım okula başlayınca çalışmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…