O çılgınlık anını bi atlatsak hicbir problem kalmıyor.Işte kendimizi tutmak lazım.Bana diyetisyenim gittiğin yerde ne istiyorsan ye,kimse diyet yaptığını bilmesin ,seni psikolojik olarak çökertirler demisti.Ben öyle yapıyorum azar azar yiyorum o anda sonra telafi ediyorum.
yarın günüm var çok dikkat etmeliyimhafta sonu bi şekilde dikkat edip dengeli gitmeye çalışalım, Cumaya kadar hallederiz.
Sabah neler yediniz?
Öğlen yemek planları neler?
hafta sonu bi şekilde dikkat edip dengeli gitmeye çalışalım, Cumaya kadar hallederiz.
Sabah neler yediniz?
Öğlen yemek planları neler?
Ben yapanları takip ediyorum kendim yapamayınca açlık anında elime ne geçerse yiyorumGünaydınn, ben bundan 2 sene önce yine 69 kiloyu gördüğümde ketodiet'e başlamıştım. 56 kiloya kadar indim. Çok uzun zamanda almadım. Ocak ayından bu yana kendimi tekrar alıştırmaya çalışıyorum. Daha becerebilmiş değilim
Aslında hiç zor değildi, amacı karbonhidratı minimumda tutup (günlük 20 birim gibi) vücudun çalışması için olan ihtiyacını yağ yakarak karşılamasını sağlamak, hatta eczanelerde keton çubukları satılıyor. Yaptığım dönem onlardan alıp keton seviyemi kontrol ederdim her gün :))
Günaydın kızlar bende sabah tartıldım 68.2 çıktı gitsinde gr gr olsun
Evet bencede bu hafta iyice adapte olalım 1 kilo vermeyi düşünüyorum bu hafta bakalımilk sayfayı güncelledimBence ilk haftamız güzel geçti
Afiyet olsun ben o yoğurtlu nanenin içine pul biber falan ekliyorum güzel oluyor aklıma getirdin bak şimdi kalkıp bende yapayım
hoşgeldin tobosoluKızlar bende öğünlerimi yazıyım
Kahvaltı da 2 küçük dilim tam buğday ekmeği 1 yumurta 4 zeytin 1 kücük domates
Yanında siyah çay
Arada limonlu ıhlamur çayı işyerimde yeşilçay kalmamış pazt getirmek gerek
Öğlen bol limonlu az tuzlu 2 kaşık zeytinyağlı yeşil salata
Akşamada planım yoğurt elma ve haşlanmış limonlu tavuk
ben çalışıyorum cnm 10 ve 5 yaşlarında 2 çocuğum var büyük kız küçük oğlanE biraz birbirimizi tanıyalım kimler çalışıyor kızlar bebeği olan var mı?
Ben öğretmenim canım 17 aylıkta bi kızım varE biraz birbirimizi tanıyalım kimler çalışıyor kızlar bebeği olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?