7 aydır içim içimi kemiren bir derdim

İnşAllah öyle ablacım tek dileğim o zaten . Ama burda bazı konuları okuyunca benim gözüm baya baya korktu açıkçası .Korkmakta da haklı olduğumu düşünüyorum .
Yorumun için teşekkürler MissCherryBlosom ❤

Dart tahtası mı talim mi Allahım geliyorum sana doğru
Piraye beni korkutuyosun

İleride gelin adayı rahatsız olur mu bilmem ama benim bu konuya yorum yaptıktan sonra kızıma psikolojik baskı yapmam lazım, benim en eli maşalı fotoğrafımı koluna nakşetsin ki damat adayları olursa kiminle dans edeceklerini bilsinler, gerçi kesin eşim kıskanıp hani babanın dövmesi diyerek arıza çıkaracaktır

Şaka bir yana da yani dövmede anne baba görseli bilmiyorum da şahsen hiç sorun yaşamamıza rağmen ben kayınvalideyi eşimin kolunda görmek istemezdim sanırım :))

Abla yap yap , ikinizin de resmini yaptırsın bence :)
Abla ben de görüşümü yazdım , ben de istemezdim , bencillikle alakası var mı diyorum kendi kendime , bencillik değil abla bu başka bi duygu istemezdim yani .
Teşekkür ediyorum abla yorumun için çok sağol ❤

Beni kızın kolunda dövme olarak gören gerçek suretimle tanışmak dahi istemez
Oğlun çok sevdiği için yaptırmış bencillik denemez lakin tabii evleneceği kız ne der ne düşünür, anneyi sevmek güzel bir şey ama annesine fazla bağımlı imajı yaratabilir bu tip dövmeler, ki sen pek naifsin, benim sıfatı gören zaten direkt kaçacağından, fotoğrafımdan dövme yapılması bu kızla kimse evlenemez, kayınvalide değil damatsavar imajı çizeceğinden ben en iyisi kıza dövme işinden hiç bahsetmeyeyim hahahahahahha

Teşekkürler Elysia ❤
Ben takıyorum işte , onca sorun varken bir de bunu dert edindim .
O kadar odamlanmişsin ki melankoliye bu guzel olaya sevinememissin kiyamam. Unutma artik dovmeler lazer ile silinebiliyor olaki gelinin cazgir cikti ayni gun silinebilir korkma simdi sadece mutlu ol buna biraz.

Skdnnsjsfkmfldkdjdjdls ya bebeğim kaynanama benzerse.... düşünme düşünme

Abla öyle bi yazdınki bırak müstakbel damadı ben bile korktum
Emin ol benim resmi gören de " tam dişime göre kaynana buldum oynatır dururum parmağımda , höt der sustururum " diye düşünür Allah beni korusun
Geçen kardeşimle konuşuyoruz ablaa dedi azcık cadı ol cadı , yok dedim yapamam kıyamam , iyi kıyma yapsınlar seni de gör dedi
İşte güya bana savunma taktiği veriyo ama ı ıh yok benden cadı çıkmaz na mümkün çıkmaz yani .

Bu nasıl bir empati yeteneği, bu nasıl bir anlayislilik umarım bu konuda hiç üzülmezsiniz tebrikler güzel yüreğiniz için... Benim oğlum yaşına girmedi içimden şeytan çıkacak gibi şimdiden vallahi

O kadar odamlanmişsin ki melankoliye bu guzel olaya sevinememissin kiyamam. Unutma artik dovmeler lazer ile silinebiliyor olaki gelinin cazgir cikti ayni gun silinebilir korkma simdi sadece mutlu ol buna biraz.
Valla sevinemedim ne yalan söylüyeyim kafamda kurup duruyorum
Teşekkürediyorum yorumunuz için ❤

Şu an şoktayım, ben sizi genç kız sanıyordum
Son olarak bosverin,daha yaşanmamış problem için caninizi sıkmaya değmez. Hiç dert edecek konu değil,eğer yarın bir gün herhangi bir nedenle dovmeden rahatsız olursa binlerce cover-up seçeneği var. Dövmemi yaptirdigum zamanlarda fikir olsun diye bir sürü dövmeci sayfasına aboneydim,ne cover-uplar gördüm..inanın değişmeyecek dövme yok
Mesela bakın,bir örnek;

O eski haaalinden eser yok simdi

Çok sağolun teşekkür ediyorum ❤
Yok müstakbel gelinimi hiç kısmanmadım şimdiye dek , onlarla ilgili çok güzel hayallerim var . Birlikte kahve içmek isterim , alışverişe gitmek , eğlenmek film izlemek , dertleşmek isterim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…