7 aydır içim içimi kemiren bir derdim

Yok ablacım genç kız değilim , yaşlı teyze de değilim :))
Henüz kvalideliğe aday bile değilim . Ben kurdum işte kafamda şöyle olursa böyle olursa diye ..
Teşekkür ediyorum ❤

Yaaaa hannazcigimin derdine bak Bosuna sevmiyorum seni dimi
Allah bizim belamizi vermis,boyle kaynanaya dusememisiz be
Canımsın Daark ❤❤
Selamün kavlen :)) Dur bakalım ben nasıl geline düşcem be dur hele
Henüz gelinden şikâyet eden kaynana konusu yok şükür hep gelinler şikâyetçi , dur bakalım ben nolcam :)

Canımsın Daark ❤❤
Henüz gelinden şikâyet eden kaynana konusu yok şükür hep gelinler şikâyetçi , dur bakalım ben nolcam :)
Ayy sen de kotusune dusersen artik bu dunyada adalet neyin hic kalmamis derim. Allah bana sen gibi dunur versin,gelin vermez zaten de bari dunur olayim

Nasil yani,kendi gul cemali mi,yoksa elleriyle yaptigi bir tablo mu

Ayy sen de kotusune dusersen artik bu dunyada adalet neyin hic kalmamis derim. Allah bana sen gibi dunur versin,gelin vermez zaten de bari dunur olayim
Daark kocanın en fenasına düşmüşüm feleğim şaşmış , gelinin de fenasına düşersem yüreğim kaldırmaz zaten , umuyorum nasibimde en merhametlisi olsun , merhamet varsa sırtım yere gelmez , yoksa yandım gitti .
Amin versin İnşAllah , bence eşlerin yanısıra eş ailelerinde geçimi de önemli .

Hannazcim ne yazsam bilemedim
Dusundum de oglum yarin aksam bana suuurpriiiiz dese

Ben de bilemedim Denizim , her ayrıntısını düşünüyorum , sonuçta öyle de olsa böyle de olsa kaynana kaynanadır , o resimdeki ben değilim Deniz kaynana o
Derse aç sen de bi konu göreyim seni :)))
Oglumla iyi anlasiriz,paylasimimiz iyidir masallah,ama ben yavasca itiyorum cocuumu,kanatlarini calistirsin,bensiz ucmayi,yasamayi ogrensinler,esleri,anasindan Allah razi olsun desin:)
Bunun ustune boyle bisey yaparsa sasiririm vallahi,ben de empatigimdir cok feci,kaynanamin resmini esime sarilirken gormek istemezdim,konsantrasyonum bozulurdu yav

Ay yok ben değilim. Burada konusu olan bir üyeydi. Kayınvalide eve girip kendi asmış kimse de bir şey dememişti.
Bunu yapan iyi niyetli olabilir mi?
Onu evlat ya da gelin asacakki anlami olsun.Neyse hannaz yapmadi dovmeyi,ordan yirtarsin Hannaz:))

Kendinizi evlatlariniza sevdirmissiniz , ne mutlu size.

Formülü gerçek sevgi vermekten geçiyor bunun işte.

Canımsın Daark ❤❤
Sayın KK üyeleri

Gelinim olacak şahıs, oğlumun yıllar önce koluna yaptırdıği dövmeden dolayı beni kıskandığı için oğlumu benden soğutmaya çalısıyor

ahdjfjngmg

Abla şöyle bi konu en azından azıcık cadılık bekliyoruz

Siz böyle tatlı ve iyi düşünceli bir anne olduktan sonra gelin de sizi sever bence. Koca yürekli bir gelininiz olsun inşallah, sevin ve sevilin.

Lakin konuya gelirsek ben de istemezdim kocamın kolunda anasının resmi olsun
Ama annesine de bağlı belki.. Bilemedim şimdi..
Hmm.
Allah iyilerle karşılaştırsın diyeyim ben.

Dovme sılınır üstüne bısey yapıp kapatılır vs. Cok asırı maliyetı yok merak etmeyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…