- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 35.998
- 598
Ben gelin olarak istemezdiminsaAllah sizde bunu dert etmiyecek bir gelin bulursunuz. Sonucta evlenmeden once yaptirmis evet gelin belki bu ise karisamaz ama ben gercekten istemezdim. Cok da hos bisey degil acikcasi insaAllah silinme yontemleri vardir
Bende en fazla 35-40 arası sanıyordum :)Bişey dicem sizin boyunca oğlunuz mu var?Neden ben sizi yaşıtım sanıyorum ki? Ayrıca çok tatlışsınız inşallah sizin gibi bir gelininiz olur.
Valla kv Hannaz abla gibi tatlış olsa ben öper başıma koyardımBir bana mı zararsız geldi bu dövme işi? Mesai arkadaşımın kolunda var ailesi ile dövmesi gayet tatlı bence. Eşimde olsa rahatsız olmazdım ben.
bende olmazdım , ama saçma gelirdi . kızım babasına adımı yazdır diyor mesela o mantıklı geliyorBir bana mı zararsız geldi bu dövme işi? Mesai arkadaşımın kolunda var ailesi ile dövmesi gayet tatlı bence. Eşimde olsa rahatsız olmazdım ben.
Teşekkür ederim ❤Gelinini bile düşünüosun ablacım ya ne kadar güzel bi yüreğin var..
Oğlunuz size çok düşünmüş gerçekten zaten öyle düşünen bir kadınla işi olmaz bnce
Teşekkürler Elysia ❤Boyle sevgi dolu evlat kimseye nasip olmaz. Sevmis yapmış hic takma canm.
İnşAllah öyle olur .Belki sizi çok sevecek bi eşi olacak hem dövme sildirilebiliyor diye biliyorum iyi düşünün siz :)
Çok teşekkür ederim ❤ya çok tatlısın..
bu kadar hassas olursaniz zamane gelinleri parmaginda oynatir sizi firildak gibiler.. buradaki konulari okumuyor musunuz? Allah gonlunuze gore gelin versin. oglunuz sevgisini kalici hale getirmis. esi de kabul etmek zorunda. kolunda olmasa bile kalbinde, aklinda olacaksiniz. sizinle anlasamadi diye kocasindan da sokup atamaz ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?