7 aydır içim içimi kemiren bir derdim

Ajkımm

Yani daha tanışmadığı müstakbel karısını düşünerek dövme yaptıracak değil ya. Hem herkesin kendi vücudu ne istiyorsa yaptırır. Herkesin işine kimse karışamaz:) buna karışıp evde terör estirecek zorla sildirtmeye çalışacak kafada biriyle evlenirse zaten dövmeden daha büyük sorunlarınız var demektir o zaman.

Ciddi misiniz siz? Şaka olmalı bu neden istemiyorsunuz adam ağaç kovuğundan mı çıktı? Tövbe estağfurullah.
Atismaya yer aramayin hanfendi. Benim yorumumu elestirmek sizemi dustu ?Fikrim zikrim bu tesekkurler

Ogullarin sana çok düşkün abla biliyorum ..şuan a kadar gelinlerle iyi anlastiysan eminim oğlun huyu suyu aşağı yukarı aynısı ni bulur yada bulamazsa öyle umut edelim huyu suyu iyisi denk gelsin

Valla ablacım benimki de benziyo bana gülüşü gözleri göz rengi gamzesi
Bak şimdi böyle dedin bi bomba daha patladı bende

Ablacım ben sizi şahsi tanımıyorum ara ara denk geliyorum fakat sohbet, muhabbetim hiç olmadı bu yüzden gayet objektif yaklaşıcam... Herkes ne kadar ponçik olduğunuzdan bahsetmiş ama ben başka bir yere değinmek istiyorum. Dündü galiba kaynanızla ilgili bişey paylaşmıştınız işte affedemiyeceğiniz boyutta şeyler yapmış ve yapıyor olmasına rağmen halan kendisine "Anne, Annecim" diye hitap ediyor oluşunuz dikkatimi çekmişti ve içten içe biraz kızmıştım... Açıkçası iyi niyetinizden şüphem yok ama bana çok samimi gelmiyor bu davranışlar çünkü bu dünya için haddinden fazla iyi niyet barındırıyor.
Hakedene hakettiği ölçüde davranmak lazım. Daha önce eşinizle ilgili bir konuyu da okumuştum baya sıkıntılı bir eş kişisi ile mücadele halindeydiniz. Tüm bunlara karşı dua, sabır şıkkını seçip katlanmak yerine biraz atağa geçip misal size affedemeyeceğiniz hatalar yapan şahsa Anne demeyi bırakıp, ileride hırlı mı hırsız mı çirkef mi kötü kalpli mi çıkabilme ihtimali olan Gelin için oğlunuza " Yarın bi gün evleniceksin karın rahatsız olabilir bizden" diye söylememekle devam edebilirsiniz diye düşünüyorum. Yaşınız 50 üstü sanırım bu saatten sonra biraz bencilleşmek size çok iyi gelicektir eminim... Sürekli insanları memnun etmeye uğraşıp çektiğiniz çileler karşısında sabredeyim mükafatını diğer tarafta alırım demeye son vermelisiniz. Hem diğer tarafa giderken yükü hafifletmek gerek biraz çok yüklü gitmek iyi değil dimi... Biraz karışık yazmış olabilirim kusura bakmayın umarım dediğimi anlamışsınızdır.
Ayrıca bu kk da gözlemlediğim kadarıyla 50 yaş üstü üyeler çok ılıman sürekli pozitif enerjiye sahip oluyor biz diğerleri gibi cani değiller. Yaş aldıkça insan daha aksi olmaz mı burdaki ablalar neden yumuşacık oluyorlar

Nemesis açık ve net bi gerçek bu kimse istemez , ben de istemezdim doğrusu .
Eğer anneci değil de annesine değer veren, onu sevip sayan biriyse benim çok hoşuma giderdi. Hep derim bir erkek annesine değer veriyorsa eşine de verir. Hem sizi kimsenin sevmeyeceğini düşünmüyorum çok tatlı ve ince düşünüyorsunuz

Ne kadar tatlısınız yahu sizin gibi iyi kalpli insanlara da genelde cadaloz gelinler düşer hayatın cilvesi. Inşallah öyle olmaz tabi ama olsa bile oğlunuz kolundaki dövmeden rahatsız olan bir kıza haddini bildirir bence siz içinizi rahat tutun :)

İşin o boyutu apayrı sorun zaten hiç deme onu hiç deme , nolcak bilmiyorum :)
Yorumunuz için teşekkürler ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…