Bak hak verdin işte , bi de bunun halvet vaktini düşünseneAma haklı şimdi ya. Kaynana ile bal börek ol istersen, olur olmaz vakitte kaynananın yüzünü görmek sıkıntı. :))))
Valla billa ben istemedim yaptırmasını, öyle bi konu bile konuşmadık . Hatta defalarca elimde ıslak mendille silmeye kalktım inanamadım şaka yapıyodur sandım , çıkmadığını anlamam çok geç oldu .Mesela geçen gün birinin evine kayınvalidesi zorla kendi tablosunu astırmıştı o saçmaydı mesela. Ama sizin oğlunuz kendi rızasıyla yaptırmış
Bir de önemli olan kayınvalide olması değil de nasıl bir insan olduğu sanırım.Bilemedim valla
Nomu deme öyle kız :) herkes herkesle anlaşcak diye bi kural yokki .Senle sorun yaşayan gelin sorunlarda boğulsun Hannaz abla :)
O onun derdi olsun birak :)
Oğlana alkış!
Evet ama bu oğlunun sorunu. Demek ki bunu dert etmiyor veya beni seven boyle sevsin kafasinda. Illa ki boyle kabul edeni cikar. Senlik bisey yok yani.Nemesis açık ve net bi gerçek bu kimse istemez , ben de istemezdim doğrusu .
Mesaj atarsanız sevinirim mesajınız kapalı .Bişey dicem sizin boyunca oğlunuz mu var?Neden ben sizi yaşıtım sanıyorum ki? Ayrıca çok tatlışsınız inşallah sizin gibi bir gelininiz olur.
Eltim de öyle der :))Abla, keşke benim herifi de sen doğuraydın be.
Teşekkür ediyorum ❤Ay çok sekersiniz
Olabilir saygı duyuyorum teşekkür ederim yorumunuz için .Ben gelin olarak istemezdiminsaAllah sizde bunu dert etmiyecek bir gelin bulursunuz. Sonucta evlenmeden once yaptirmis evet gelin belki bu ise karisamaz ama ben gercekten istemezdim. Cok da hos bisey degil acikcasi insaAllah silinme yontemleri vardir
Çok teşekkür ediyorum ❤Sen çok güzel Bi kayınvalide olursun. Gelinin olacak kadın çok şanslı
Bu hiç rahatsız edici bir dövme değil bak. Hatta çok güzel. Bu tarz birşeyse hiç endişelenmesine gerek yok konu sahibinin.Boyle bir dovme ise beni hic rahatsiz etmez. Tamamen portre ise de kendim de dovmeli bir insan olarak bagrima tas basar otururum napak
Eki Görüntüle 2710613
Böyle kaynanaya can kurbanHepinize merhabalar :)
Benim yaklaşık 7 aydır içim içimi kemiren bi derdim var , belki size göre dert olmayabilir ama bana beni rahatlatıcak güzel şeyler söyleyin ki bari şu meselem beynimden yok olsun .
Çocuklarım bana çok düşkünler Allah bizi ayırmasın ... Kimseyi evladından ayırmasın .
Mutlu olmamı isterler , üzmezler Allah razı olsun .
Bi gün oğlum eve geldi 7 ay olmuştur , gözlerini kapat anne dedi kapattım sürpriiiiiiiiz aç gözlerini anne , ana bi baktımüçümüzün resmini gitmiş koluna dövme yaptırmış öyle kaldım bi , içimden de diyorum İnşAllah geçicidir , sordum hemen tabi , yok anne gerçek dövme dedi kalıcı dedi .
Ne gereği vardı oğlum dedim , yarın bi gün evlenceksin , olur ya herkes herkesle anlaşmak zorunda değil tutki biz eşinle anlaşamadık , rahatsız olmaz mı bu dövmeden ? Çiçek yaptırsaydın böcek yaptırsaydın annem dedim .
Haksız mıyım sizce ? Ne gereği vardı . hiç yoktan muhalefet olmaz mı ?
Düşünün tartışmışsınız kvalidenizle bi tatsızlık olmuş , tam eşinize sarılcaksınız eşinizin kolunda kvalidenizin kabak gibi resmi var .
Bu güne kadar kız arkadaşlarıyla tanıştığım oldu , hepsiyle de oğlumdan daha güzel anlaştım , güzel iletişimlerimiz oldu , oğlum bilmiyor ama bi kaçıyla hâlâ bağımız kopmuş değil :)))
Ben bu dövmeye fena taktım kafayı kızlar , ya psikopat birine denk gelirse Allah korusun o dövmeyi nasıl çıkarır bilmiyorum .
Okuyan yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler .
Ben çok hassasım nolur üzmeden yorum yapın ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?