7 aydır içim içimi kemiren bir derdim

Gelinin ne düşüneceğini bilemem. Kişiden kişiye değişir.
30 yaşında bir erkeğin annesinin resmini Yaptırması biraz tuhaf geldi bana. Evlenecek yaşta sonuçta.Aşırı bir düşkünlük mü var. Yada evlenmeyi düşünüyor da annesinin gönlünü mü yapmak istedi anlamadım valla
Babası ne diyor merak ettim.

Valla billa ben istemedim yaptırmasını, öyle bi konu bile konuşmadık . Hatta defalarca elimde ıslak mendille silmeye kalktım inanamadım şaka yapıyodur sandım , çıkmadığını anlamam çok geç oldu .

Ben portre dövme sevmiyorum ne yalan söyleyeyim. Kıskanmaktan çok bence libido düşürücü olur kayınvaliden ile kayınbabanın eşinin göğsünden, kolundan dik dik sana bakıyor olması. Yani bi de öpsen öpemezsin okşasan okşayamazsın bi daha o bölgeyi. Sizinle anlaşamayacak bir gelin olduğunu sanmıyorum ama oğlunuz ilerisini pek düşünmeden bir hamle yapmış böyle. Keşke isminizi ya da en sevdiğiniz çiceği, sizi hatırlatan başka birşeyi filan yaptırsaymış.
Not: Bu söylediğim aşağıdaki dövmeler için geçerli. Daha minimal birşeyse belki o kadar kötü durmayabilir.

yaa çok aşırı tatlısınız. umarım bu nezaketinize layık bir gelininiz olur..
ben açıkçası kaynanama sinirlenme anımda değil de beraber olma anında o resme denk gelmekten irrite olurdum. sanki o da görüyor gibi gelirdi muhtemelen.

Olabilir saygı duyuyorum teşekkür ederim yorumunuz için .

Böyle kaynanaya can kurban
Zaten bu kdar düşünceli bir kv ile her iyi terbiye almış kişi anlaşır..
Zaten ben kv gelin diye bir sorunsalın ataerkil zihniyetlerde var olduğunu düşünüyorum ki bnları yaşayanlardan biriyim ama yeni jenerasyon bunu kapatıyor artık, kardeş gibi olunuyor cok özeniyorum :)
Sizde onlardan biri olursunuz, ilerde o fotoğrafa eşinide ekler böylece tablo tamamlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…