7 aydir ortada yok..

Çocuklarla bağı yoktur? Anne ev hanımı olunca genelde baba işten gelince 1-2 saat görüyor çocukları hepsi o. Ne bir oyun ne bir ihtiyaç karşılama. Emek olmadan sevgi ve bağlılık da olmuyor işte yani evliyken de adam çok ilgili değilmiş ki ayrıldığınızda ne bekliyordunuz?

Sorun burda seviyorum değil ki kadın diyor çocuklarını görmüyor aramıyor sormuyor aç mılar tok mular umursamıyor e haklı kadın ohh adam çekip gitti ee adam diyoruz kadını da yerden yere vuruyoruz,daha önce gitseydi çocuklarına babalık mı yapacaktı evet devletin zorla yaptırması gerekir bi anne bırakıp gitse ne biçim kadın denir erkek gidince adam gitmiş ne yapalım oluyor

Aynen öyle sizi tebrik ediyorum bu haklı yorumunuzdan dolayı. Sağolun
O zaman evlenmeseydi. Gerçi benden önce nişanlısını da bırakıp yüzüstü gelmişti. Ordan anlamıştım insanları yarı yolda bırakacağını ama kadermis çekeceğim varmış. Yinede çocuklarıma bunu yapamaz haksızlık. Ben cocuklarimi babamin evinden getirmedim.. daha öncede aynısını yapmaya çalıştı evi terk etti ailesi destek oldu defol git oğlum seni istemiyor dediler. Allaha havale ediyorum hepsini

Çocuklarını arayıp sormasını. Kafama takılan sadece bu. Demek ki gittiği yerde mutlu ve eminim başka biri ile birlikte hislerim o yönde. Ben sadece çocuklarıma üzülüyorum canim onlar bunu hak etmedi. Bir baba gerçek bir Baba bunu yapmamaliydi.

Canim çok üzücü bir durum. Ama sevmeyeni tutamaz insan. Tutsa da kapana kısılmış kuş gibi olur. Ne mutlu olur ne mutlu eder. Umarım mahkemede donuna kadar alırsın...
Malesef yaşadığım ülkenin durumuna göre maddi manevi hiçbir hak talep edemiyorum. Nafaka da çok az verdi devlet. Komik bir rakam. Onuda iade edicem vermesin lüzum yok ben bakarım evlatlarıma o utansin.

Canim ben ne yazdım lütfen dikkatli bakarsan. Ben kaç defa ayrılmak istedim evden gittim bosanicam dedim beni dövdugunde ama ailem özellikle annem beni yaktı!! O anneme inanilmaz kırgınım konuşmuyorum da zaten. Ailem yanımda olmadi bana inanmadılar dayak yiyorum dedim oralı olmadılar bu nasil ailedir .. Ne kocadan ne ailemden hayir görmedim.. keşke de kimseyi takmadan ayrilsaydim devlete sığınsaydim haklısınız burda.

Benim lafım size değil yanlış anlamayın beni alıntılayan arkadaşa.
Keşkelerler yaşamayın bundan sonrasına bakın. hiç bir şey için geç değil. Siz çocuklarınızla bir aile olun. O sizinle aile olmak istememişse olmasın

duyarınızı benim üzerimden kasmayın. Beni bilen bilir ki şu düşüncede biri değilim. O yüzden daha fazla zorlamayın. Çözüm yolunuz varsa konu sahibine yazın.

çok üzüldüm
içimden küfürler ettim kocanıza burada yazamıyorum banlanmıyım diye
hadi eşini hiç sevmedin çocuklarını da mı sevmedin
hiç sevmediğin kadından 3 çocuk neden yaptın?
allahından bulsun.
buluyorlar da merak etmeyin

üç - beş sene sonrada o bizim babamız diyecek adamın çocuklarına iyi bak arkadaşım ,
emeğinin karşılıgını verirler sana ,
Cocuklarimdan yana şüphem yok. Çünkü ben onlari adil ve haktan yana yetiştirdim. Bu dediğinizin olacağını düşünmüyorum. Hepside gayet olgun ve aklı başında onlara verdiğim emeğe nankörlük yapmayacak kadar vefalı cocuklar çok şükür ki ona benzememisler...

Ayrica onlar benim Yavrularım onun değil artık. Çocuklarıma da gözüm gibi bakarım evelAllah.

Sevmemiş demek ki umurunda bile olmadı 7 aydir. Amin tüm dualariniza. Küfür etmeye bile değmez inanın. Sağolun

Dogru dediniz. Allah benle çocuklarımın yolunu açık olsun dilerim bundan sonra. Sağolun

üç - beş sene sonrada o bizim babamız diyecek adamın çocuklarına iyi bak arkadaşım ,
emeğinin karşılıgını verirler sana ,

böyle durumlar da maalesef oluyor
hatta ilk mesajımda yazdım da sildim
çocuklardan birinin babam o benim demesi muhtemel
ama buna da yapılacak bir şey yok

Birini artık sevmemek neden ayrılık sebebi olarak kabul edilmiyor? Evlenirken seviyordur fakat sonradan eskisi gibi hissetmemeye başlamıştır bunu neden evliliği çocuk oyuncağı yapmak olarak görüyorsunuz ki? İnsan artık eskisi gibi hissetmiyorsa karşısındakini mutlu edemez. Adam balkondan kaçacak kadar vazgeçmiş evlilikten. Çocuklarını bile gözü görmez olmuş ama belki ileride arar şu an korkuyor olabilir tekrar yüz yüze gelmekten.

böyle durumlar da maalesef oluyor
hatta ilk mesajımda yazdım da sildim
çocuklardan birinin babam o benim demesi muhtemel
ama buna da yapılacak bir şey yok
Olacağını sanmıyorum buna adım gibi eminim. O kaybetti evlatlarını. Çektiğimiz acıyı biz biliriz inanın..

Sizi ve evlatlarınızın yaşadığı eksiklik için üzülmenizi anlıyorum ben de üzüldüm hiçbir çocuk bunu hak etmez ama ne yapalım onların da öyleymiş. Fiziki olarak evde olup ruhen uzakta olmaydı belki daha yaralayıcı olurdu onlar için
Boşverin Allah yüzlerini başka yerden güldürsün diye dua edin

Bu yorumda tek katıldığım nokta korkakliktan dem vurmaniz. Evet korkağın tekidir. İleride de arayamaz. Allah birdaha karşımıza çıkarmasın dilerim.

Adam zaten aylardır gümbür gümbür ayrılık sinyalleri vermiş
Çile doldurur gibi gününü tamamlayıp gitmiş resmen
Hatta sanırım işe girip kendinizi geçindirmenizi beklemiş
Boşa onca yıl katlandığınızla kalmışsınız
Biri vae ua da yok
Bu adamdan yana hiç yüzünüz gülmemiş zaten
Umarım diğer her şeye rağmen çeken kadınlara örnek olur en azından

Herşey olacağına varmış
Allah sizi evlatlarınızla çok mutlu etsin, kimseye muhtaç etmesin
Kendinizce emek vermişsiniz, ilişki içinde bazen yapmamamız gereken şeyleri emek vermek olarak görüyoruz kadınlar olarak
Size ay zamanında boşanmamışsın şimdi böyle olur tabi demenin bir anlamı yok,ilişki içinde insanın gözü kör de oluyor veya bilmek isteyip vazgeçemiyor, bunlarda yanlızlık çaresizlik hisleri de mevcut
Zamanla geçecektir 7 ay uzun zaten kendinize biraz daha zaman verin, ama madem 7 aydır onsuz yaşıyorsunur olur da işi düşer geri dönerse siz dönmeyin, tutsak olmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…