- 22 Kasım 2020
- 6.439
- 91.238
- 498
- 32
- Konu Sahibi duvarsaatii
-
sana karsi iyiyse diyor, iyi mi bu herif simdi, şok oldum yoruma, konuyu algilayamadi galiba.O kadar doğru ki. Bebeği doğsa haber bile veremeyecek kadın. Ne adi insanlar var.
Erkeklerin kafası bizimkinden çok farklı. Hissetmedikleri şeyleri de yapabiliyorlar. Sizi üzmek için söylemiyorum umarım dediğiniz gibi olur ama bunların hiçbir bağlayıcılığı yok erkek türünde. Bu şekil sert rest çekmelerin genelde altında bir şeyler oluyor. Hani erkek olacağım karım 7 aylık hamile olacak başlarım iyiliğine güzelliğine onu bırakıp gidicem falan. Allah yardımcınız olsun diyebiliyorum ben çok üzüldüm inşallah en güzel şekilde atlatırsınız bu durumu.Daha 1 gün önce neden dün gece sarılmadan yattın diyodu. Güzel şeyler duymak istiyorum senden vs sevgi beklentisi vardı düşkün düşkün. El ele göz göze oturur benle evde. Farklı bir sebep olmaz da .
Bence ben simarttim ve çok taviz verdim. Bu halinin sebebi ona hayır demiş olmam. Eğitim biraz dini egitim. O nedenle hep tamam dedim. İyiliğe koşanlar gibi gamze Özçelik var ya öyle bir yaşam stili var onun da benim de. Maksat iyi olunca bugüne kadar karismadim. Ama hamile hamile beni bırakması üstelik bekar gruba dahil etmesini kabullenemedim.
Selamlar ikinci kere yazacak halim olmadigi için konu ile ilgili duvarımdaki yazıların görselini paylaşıyorum .
Lütfen destek olur musunuz hakikaten çok kötüyüm...
Büyük ihtimalle eve gelecek ve bana düşen ne burada. güçlü ve gururla hareket etmek istiyorum duygusal değil.
tarikatlardaki şeyh gibi bir şey heralde. İcazet alıyorlar.Hocalarınız kim ki anlamadım
sana karsi iyiyse diyor, iyi mi bu herif simdi, şok oldum yoruma, konuyu algilayamadi galiba.
Kadinin karni burnundayken yaninda olmayıp bırakıp günlerce giden ve buna tepki gösterdiğinde, evlilik bu degil diye şarlayip her yerden engelleyen iyi adam, muhteşem adam, tek sorun buysa imiş, daha ne olacak.
Ben de şimdi farkettimEğitim tatil falan denince ben seminer sandimdi, tarikat miymis zxd
Daha 1 gün önce neden dün gece sarılmadan yattın diyodu. Güzel şeyler duymak istiyorum senden vs sevgi beklentisi vardı düşkün düşkün. El ele göz göze oturur benle evde. Farklı bir sebep olmaz da .
Bence ben simarttim ve çok taviz verdim. Bu halinin sebebi ona hayır demiş olmam. Eğitim biraz dini egitim. O nedenle hep tamam dedim. İyiliğe koşanlar gibi gamze Özçelik var ya öyle bir yaşam stili var onun da benim de. Maksat iyi olunca bugüne kadar karismadim. Ama hamile hamile beni bırakması üstelik bekar gruba dahil etmesini kabullenemedim.
Bunu yapan anlasa ne anlamasa ne? Allah yardımcınız olsun.Anneme anlattım. Eşşek gibi gelecek sana diyor...
Mühim olan gelmesi değil de ne yaptığını anlaması.
Seminer işteEğitim tatil falan denince ben seminer sandimdi, tarikat miymis zxd
Annem yanımda kalıyor. Tek değilim çok şükür bugün beni bıraktığı için annem geldi .karni burnunda karisini dagin basinda kus ucmaz bi yerde 1 hafta nasil yalniz birakacakmis bu insanimsi varlık?
30 haftadan fazla di mi gebeliğin?
Gercekten cok insafsiz birine denk gelmissin.
Yerinde olsam iletisimi keser, muhatap olmam.
Ustune düşme, arama, mesaj atma...
ailenle durumun nasil bilmiyorum ama, bu süreçte orada kalsan?
İnşallah kabul eden olmam. Onun yalvarmasını da istemem çok ama gerçekten ne yaptığını anlayacak kadar üzülsün isterim.Bence yalvaracak p.ç. sen de kabul edeceksin. Uzuuuuunca bir süre de bunu sindirmeye çalışacaksın. Yaralı yaralı lohusa olacaksın filan. Keşke bunlar yaşanmasaydı. Bence sen de onu rezil et ailesine anlasalar da anlamasalar da hamilesin diye belki sana hak verirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?