7 aylık hamileyken boşanmak...

O kadar doğru ki. Bebeği doğsa haber bile veremeyecek kadın. Ne adi insanlar var.
sana karsi iyiyse diyor, iyi mi bu herif simdi, şok oldum yoruma, konuyu algilayamadi galiba.

Kadinin karni burnundayken yaninda olmayıp bırakıp günlerce giden ve buna tepki gösterdiğinde, evlilik bu degil diye şarlayip her yerden engelleyen iyi adam, muhteşem adam, tek sorun buysa imiş, daha ne olacak.

Benim yapabileceğim yorumum sizin için dua etmek Allah kalbinize ferahlık versin,ne olacaksa bundan sonra sizi mutlu edecek şeyler olsun inşallah

Erkeklerin kafası bizimkinden çok farklı. Hissetmedikleri şeyleri de yapabiliyorlar. Sizi üzmek için söylemiyorum umarım dediğiniz gibi olur ama bunların hiçbir bağlayıcılığı yok erkek türünde. Bu şekil sert rest çekmelerin genelde altında bir şeyler oluyor. Hani erkek olacağım karım 7 aylık hamile olacak başlarım iyiliğine güzelliğine onu bırakıp gidicem falan. Allah yardımcınız olsun diyebiliyorum ben çok üzüldüm inşallah en güzel şekilde atlatırsınız bu durumu.
.

İlk olarak bu mensup olduğu şeyi şikayet et. Bak böyle şeylere dahil olunmaz. Dahil olanın böyle yapması garip gelmedi. Çünkü dahil olanlar için hiçbir şey dahil oldukları şeyden daha önemli değildir. Bu böyle yoga meditasyon etkinliği değil. Belliki işle ilgili değil. Yani böyle kişiler böyle şeyleri hep ilk sıraya koyarlar. Adam gözü kör halde bu şeye bağımlı. Yarın çocuk doğunca onu da dahil edecek. Böyle bir şeye bağımlı olan dahil olan biriyle zaten evli kalma. çocuğuna da dikkat et.

Ayrıldık bitti diyip engellemek mi? Sevgilisinden mi ayrılıyor hayırdır? Resmi nikahı dini nikahı? Yerinizde olsam bu mesaj konuşma içerikleri vs kayıtlı tutar gider evi terketti diye dava açardım. Donuna kadar alınca bakalım teknelerde keyif yapmayı akıl edebiliyor mu? Çook üzülüyorsunuz anlıyorum. Karnınızdaki bebeği hissettikçe daha kötü oluyor anlıyorum. Ama bir anda gelen değişimin tek başına olmayı istemekle olacağını sanmıyorum. Şimdiye kadar niye istememiş? Bu işte bi bir yeniği var ben söyliyim. Sadakatinden emin olmayın bence.

Ayrıca lütfen gururunuzu ezmesine izin vermeyin. Buna bi kere izin verirseniz hep yapar. Siz her konuda bu muameleyi görürsünüz. Düşünün hayal edip, çocuğunuza sunmayı istediğiniz hayat bu mu? Böyle bi ortamda büyümesindense ayrı anne babası olmasını tercih eder bence.

Ayrıca lütfen öyle bi yerde evde yalnız olmayın. Yakınsa anenize değilse güvendiğiniz birinin evine gidin.

Bi de lütfen aklınızı başınıza alın. Sizi geçtim doğmamış çocuğuna bunları yaşatmayı umursamayan adamdan hayır gelir mi?

Aman yuvanı bozma, erkektir ne yapsa kabuldur diyen, çevre baskısı oluşturup insanların hayatını mahveden insanların düşüncesi işte bu. Tamah etmek gerektiğini hatırlatıp, başka (!) bir sorun yoksa -daha ne olsun- evliliğine sahip çık diyen dayılar, teyzeler, amcalar gibi birisi işte. Çok kaaleye almamak gerekiyor.

L Luckk mybiglove bu mesajı kaçırmışsınız

Hamile karısını, ulaşımın bile zor olduğu bir yerde bir hafta tek başına bırakıp neyin eğitimini alıyormuş kocanız? Hadi gitmiş daha fazlasına gerek deyince küfür edip, boşanıyoruz demek ne demek? İnsan olsun ilk önce de başkalarına iyiliği eksik kalsın. Sovdan başka bir derdi yok böylelerinin.

Olacak olan da, eşinizin bir şekilde eve döner sizde barışırsınız.

Annem yanımda kalıyor. Tek değilim çok şükür bugün beni bıraktığı için annem geldi .

Su an 28 haftalık ama dediği tarih 31 hafta oluyor yani seminer tarihi ve bu tekne mevzusu tarihinde 31 hafta olmuş Olacak.

İnşallah kabul eden olmam. Onun yalvarmasını da istemem çok ama gerçekten ne yaptığını anlayacak kadar üzülsün isterim.

Resmen gitmek için kavga çıkarmış. Tatilden dönünce aranızın düzeleceğini sanıyor hatta emin bence. Valla bebeğin geleceği vakit hiç belli olmuyor. 5 gün önce kontrole gidip suyu vs her şey yolunda diye teyit edildim planlı sezaryen için gün belirledik ama planladığımızdan 2 gün önce bir pazar günü suyum geliverdi acil yatış yaptım. (38.haftaya yeni girmişti yani zaten aniden gelmesin diye 2+ hafta öncesine tarih almıştım) Allah merhametsiz vicdansız insanlardan korusun hepimizi bu nasıl babalık daha şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…