7 aylık hamileyken boşanmak...

Neden sizce barıştı bile 5 para etmez kocasıyla
Kesin barıştı ya. Mesajları beğenmiş ama cevap yazmamış, çok açık değil mi? Maalesef insan kendisine değer vermezse dışardan kim ne söylerse söylesin bir yere varılmıyor. Keşke şu konuyu da açıp bize stres yaşatmasaydı, madem barışacaktı.

Bugün kendi doktorumdan randevu günümdü bebek çok çok şükür iyi:)

eş ise söylemiş olduğu geziye gitmedi dediği tarih geçti zaten o tarz şeyleri bıraktıgini söyledi ben istemediğim zamanlar için.

Ona hiç güvenim yok. Şeker hastalığına vs bağladı.
Ama benim fikirlerimde değişme yok.
Cok sevgiyle askla başlayan evlilik böyle böyle patladı. Asla sevdiğim kişi bu değildi kendisine de böyle söyledim.

Ozaman davayı aç da biraz tutuşsun. Yok öyle kuru tehditler. Anladığım kadarıyla boşanmayacaksin gibi. Ama en azindan boşanma davasını aç ki. Biraz sürünsün.

Hangi dini eğitim evde karnı burnunda karısını bırakıp arkadaşları gidebilmesini haklı kılıyor?
Size değer vermeyene siz de değer vermeyin.

Dünyayı gezmiş mi bari...
Ne kötü insanlar var
Çocuğunu hiç gördü mü?

Sonuç aynı devam kızlar. Konu eski ama yukarı taşımışsınız,
Tek başıma 35 haftalık bebeğimle hayat mücadelemi devam ettiriyorum inşallah :)

Alışverişi bitirdim. Annem ve ben aynı evdeyiz , bebeğimin gelmesini bekliyorum sağlıkla sihhatle:))
Her şey yolunda.
Çok hamleler yaptı dediği tatile gitmedi hatasını net anladı ama çok geç oldu , hala daha ailesi üzerinden tekrar deneyin vs yapılıyor. Benim kalbim soğumuş istemiyor.

Ki çok şükür soğumuş. Gerçekten böyle çok mutluyum huzurluyum

Eeee sonuççççç

İnşallah sağ Salim alın bebeğinizi kucağınıza ama size ve bebeğinize bunları yaşatanı unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…