- 13 Ocak 2020
- 45.805
- En iyi cevaplar
- 2
- 175.213
- 598
- 33
- Konu Sahibi duvarsaatii
-
Anlayabilecek olsa bu saçmalığı yapmaz. Orospu çocuğu ne demek yani. Ben birine sövsem de bu küfrü kullanmam mesela anasını katıp da.İnşallah kabul eden olmam. Onun yalvarmasını da istemem çok ama gerçekten ne yaptığını anlayacak kadar üzülsün isterim.
Çocuğunuz var mı?Canim duvar saatiaglama ve bir duş al kendinle beraber evladini da uzme ne desek boş bence sana karsi iyi bir eş ise ve tek konu buysa cozum odakli yaklaş sana yaptiklari hoş bisey degil ama bence o daha farkinda bile degil ki oyle olsa karisinin yanina gelirdi.. oncelikle uzulmeyi birak ve sakin kafayla dusun sevgiler hayirla kucagina alman dilegiyle insaAllah esinde bu dusuncelerden cikar ve sorumluluklarini hatirlar
Ben de aynen böyle düşünüyorum. Benim de sabahtan beri ağlama sebebim bu. Bana ve bebeğe merhamet etmeyen Filistin için bu sabah bir işe koşturdu yoruldu etti. Onun üzerine benimle böyle bir şey yaşadı. Annem yanımda çok şükür.Kendi karısına doğmamış çocuğuna merhameti olmayan bı adam nasil bı iyiliğe koşuyor bana anlatın bunu bi ? Dini eğitim ne demek ? Kendini bı egitsin o kocan önce Allah katında bile hamile kadın Allah korusun ölse şehit sayilirmis senin kocan hiç acımadan kufredip dağ başında bı başına birakmis yerin dibine batsın onun iyiliğe koşan grubu da egitibide tövbe estağfurullah.Allah aşkına kendine gel sen mümkünse anneni çağır veya sen git bugün yanında olmayan adam yarın da olmayacak buna güvenip affetme kendine yeni bı hayat kur
Kendi sirketi var genetik üzerine. Maaşlı değil yani istediği zaman ise gitmiyor. Ama eğitim dışında paşa paşa da gidiyor.Eşiniz ve sizin maaşlı çalıştığınız işleriniz yok mu ? Eşiniz nasıl geçen hafta ( ay demek istediniz sanırım ) 10 gün yoktu ve şimdi de 1 hafta gitmeyi planlıyor ?
Geçiminizi nasıl ve nereden karşılıyorsunuz ? Dini eğitim alıyoruz dediğiniz eğitim grubu bir tarikat mi ?
Su yoruma fotoğrafımızı atmak istedim gözünde belirene umuyorum ki benzeyen bir görüntü olacaktır.ona karsi nasil iyi bir es olabilir bu durumda, mantikli mi bu yorum simdi?
kadin dogurdu doguracak, dagin basinda yalniz bırakıp başına ne gelir diye dusunmeden gidiyor, sanki sevgili gibi kavga edince engelliyor, neresi iyi olabilir?
engellemek nedir, kavgali bile olsa bir sey oldugu zaman ulasamicak esine, bu mu adamin iyiligi Allah askina?
seytandan hallice bir herif belirdi gözümde ve yapılan yorum " sana karsi iyiyse " tovbe estağfurullah ya.
İstediğinizi söyleyebilirsiniz ona kurulan kötü cümleler anca beni mutlu eder içimi hepten soğuttuğu için. Böyle bir adamı sevmek istemem çünkü.Ne diyeceğimi bilemedim bebeğinize ve size çok üzüldüm, lütfen bebeğiniz için iyi ve güçlü olmaya çalışın.
Eşiniz gözümde hiç hoşlanmayacağım bir görüntüde olduğundan ona dair ancak kötü cümleler kurabilirim bu yüzden ona hiç girmiyorum. İçimden inşallah ayrılırsınız demekten başka bir şey gelmiyor, böylesi geri falan dönmesin vallahi beddua edesim geldi
Oncelikle cok uzuldum canim duvar saatibugunler gececek ve bebegim saglikla dogacak, bu dusunce senin pusulan olsun.
Bahsettigin seminer veya herneyse ne demek istedigini anladim, boyle birkac tanidigim oldugu icin ve onlarin da o cok sevgili oluşumları soz konusu oldugunda nasil ailelerine sirt döndüğünü bildigim icin sunu sormak isterim; sen bu olusuma dahil misin?
Bu olusumun (tarikat, cemaat, cemiyet neyse) onaylamadigi bir olusumda misin?
Evliliginizde bu olusumun bir katkisi var mi?
Pusulamı not ettim zihnime umarım öyle olur...
Acaba aynı şey olabilir mi o tanıdıklarınızın oluşumu ile benimkisi ?
Eş kişisi çok kaptırmış durumda. Dünyası o olmuş. Ben sağlıkla ilgili işte ilişkiler iş hayatı ile ilgili kısmı dinliyor geçiyorum kişisel gelişim gibi.
Yok ama ben öyle bir oluşumda değilim. Biz aynı sirkette tanışıp evlendik evliliğe de bir katkısı yok.
Bebeğinizden güç alın ve kendinizi salmayın.İstediğinizi söyleyebilirsiniz ona kurulan kötü cümleler anca beni mutlu eder içimi hepten soğuttuğu için. Böyle bir adamı sevmek istemem çünkü.
Oğlunuzu sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallahBen de aynen böyle düşünüyorum. Benim de sabahtan beri ağlama sebebim bu. Bana ve bebeğe merhamet etmeyen Filistin için bu sabah bir işe koşturdu yoruldu etti. Onun üzerine benimle böyle bir şey yaşadı. Annem yanımda çok şükür.
Ve merhametsiz olduğunu söylediğimde sen bunu hak ettin. Sen tek kalmayı hak ediyorsun ama ben tek kalmayacağım dedi ( yani ayrılınca )
Cok Teşekkür ederim, inşallah...Oğlunuzu sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah
Kusura bakmayın ama eşine doğmamış bebeğine merhameti olmayanın koşturduğu hayır işleri dostlar alışveriş de görsün demek için, edindiği çevreye gösteriş içindir.
Evli birisi ısrarla bekar erkekler grubunda yer alıyorsa da onda vardır bir numara, hamile halinizle sizi üzmek istemem ama o çoktan minareyi çalmış “ben tek kalmayacağım” lafıyla da kılıfını hazırlıyor.
Ayrıca o kadar haklısınız ki o hayır işleri iyilikleri sahtelikten ibaret. Yoksa bize de sirayet ederdi merhamet olarak...Oğlunuzu sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah
Kusura bakmayın ama eşine doğmamış bebeğine merhameti olmayanın koşturduğu hayır işleri dostlar alışveriş de görsün demek için, edindiği çevreye gösteriş içindir.
Evli birisi ısrarla bekar erkekler grubunda yer alıyorsa da onda vardır bir numara, hamile halinizle sizi üzmek istemem ama o çoktan minareyi çalmış “ben tek kalmayacağım” lafıyla da kılıfını hazırlıyor.
Bu saatten sonra bu adamla yol yürünmez ömür geçmez bebeğe de baba olmaz... Gezi uğruna gemileri yakıp terk etmek çocuğunun annesini cidden vicdan vs olmadığını sevgi saygıyı bırak merhamet acıma da duymadığını gösterir. Sen o üzüntü ile doğum yapabilir bebeği kaybedebilirdin... Dönse de çok zor süreçler bekliyor bebek doğuncaSelamlar ikinci kere yazacak halim olmadigi için konu ile ilgili duvarımdaki yazıların görselini paylaşıyorum .
Lütfen destek olur musunuz hakikaten çok kötüyüm...
Büyük ihtimalle eve gelecek ve bana düşen ne burada. güçlü ve gururla hareket etmek istiyorum duygusal değil.
Cok Teşekkür ederim, inşallah...
Bekar gruba kayıtlı olması hamileleri almıyorlar yani ben gidemedigim için mecbur bekar grubuna düşüyor. Oluşuma o kadar bağlı ki biz bir geçici şey oluyoruz onun için. Bebek de ben de. O an için. Egitim söz konusuysa
Hala eşiniz olduğu için yazacaklarım sizi kırabilir ama ben eşinizin iyi biri olduğuna inanmıyorum, iyi bir insan önce sevdiklerine iyi olur, merhamet ve vicdan sahibi bir eş o sözde göstermelik iyiliği başkalarına yaparken evde hamile bir karısı varken araya tekne turu da sıkıştırıyorsa hesabı başkadır.Ayrıca o kadar haklısınız ki o hayır işleri iyilikleri sahtelikten ibaret. Yoksa bize de sirayet ederdi merhamet olarak...
Yani şeyi anlamadım götünü gezdirdikten sonra eşek gibi gelmesinin ne anlamı var gezcek tozcak gelip hatamı anladım affet dicek e siz unutacak mısınız bu yaşadıklarınızıAnneme anlattım. Eşşek gibi gelecek sana diyor...
Mühim olan gelmesi değil de ne yaptığını anlaması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?