7 aylık hamileyken boşanmak...

İnşallah kabul eden olmam. Onun yalvarmasını da istemem çok ama gerçekten ne yaptığını anlayacak kadar üzülsün isterim.
Anlayabilecek olsa bu saçmalığı yapmaz. Orospu çocuğu ne demek yani. Ben birine sövsem de bu küfrü kullanmam mesela anasını katıp da.

Çocuğunuz var mı?

Ben de aynen böyle düşünüyorum. Benim de sabahtan beri ağlama sebebim bu. Bana ve bebeğe merhamet etmeyen Filistin için bu sabah bir işe koşturdu yoruldu etti. Onun üzerine benimle böyle bir şey yaşadı. Annem yanımda çok şükür.
Ve merhametsiz olduğunu söylediğimde sen bunu hak ettin. Sen tek kalmayı hak ediyorsun ama ben tek kalmayacağım dedi ( yani ayrılınca )

Kendi sirketi var genetik üzerine. Maaşlı değil yani istediği zaman ise gitmiyor. Ama eğitim dışında paşa paşa da gidiyor.

Su yoruma fotoğrafımızı atmak istedim gözünde belirene umuyorum ki benzeyen bir görüntü olacaktır.

Gerçekten sanki liseli sevgili gibi her yerden engelledi. Su an başka şehirde hala engelli cenaze sebepli. Şimdi bu kişinin yarin kıldığı namaz veya baş sağlıkları ya da yapacağı iyilikleri kabul olacak mı ? Allah bunu yer mi. Hiç sanmam yemez.

Ne diyeceğimi bilemedim bebeğinize ve size çok üzüldüm, lütfen bebeğiniz için iyi ve güçlü olmaya çalışın.
Eşiniz gözümde hiç hoşlanmayacağım bir görüntüde olduğundan ona dair ancak kötü cümleler kurabilirim bu yüzden ona hiç girmiyorum. İçimden inşallah ayrılırsınız demekten başka bir şey gelmiyor, böylesi geri falan dönmesin vallahi beddua edesim geldi

İstediğinizi söyleyebilirsiniz ona kurulan kötü cümleler anca beni mutlu eder içimi hepten soğuttuğu için. Böyle bir adamı sevmek istemem çünkü.

Oncelikle cok uzuldum canim duvar saati bugunler gececek ve bebegin saglikla dogacak, bu dusunce senin pusulan olsun.

Bahsettigin seminer veya herneyse ne demek istedigini anladim, boyle birkac tanidigim oldugu icin ve onlarin da o cok sevgili oluşumları soz konusu oldugunda nasil ailelerine sirt döndüğünü bildigim icin sunu sormak isterim; sen bu olusuma dahil misin?
Bu olusumun (tarikat, cemaat, cemiyet neyse) onaylamadigi bir olusumda misin?
Evliliginizde bu olusumun bir katkisi var mi?

Pusulamı not ettim zihnime umarım öyle olur...
Acaba aynı şey olabilir mi o tanıdıklarınızın oluşumu ile benimkisi ?
Eş kişisi çok kaptırmış durumda. Dünyası o olmuş. Ben sağlıkla ilgili işte ilişkiler iş hayatı ile ilgili kısmı dinliyor geçiyorum kişisel gelişim gibi.
Yok ama ben öyle bir oluşumda değilim. Biz aynı sirkette tanışıp evlendik evliliğe de bir katkısı yok.

Valla umarim degildir ama asagi yukari hepsi ayni gozlemlerime gore ya onlardansin ya da degilsindir, degilsen de onlardan olan biriyle evli kalamazsin, bunu yikmak ve kendi iclerinden biriyle evlendirmek icin her yolu denerler.

Bugunler gececek, bunu unutma, bebegin ve sen cok mutlu olacaksiniz

İstediğinizi söyleyebilirsiniz ona kurulan kötü cümleler anca beni mutlu eder içimi hepten soğuttuğu için. Böyle bir adamı sevmek istemem çünkü.
Bebeğinizden güç alın ve kendinizi salmayın.
Ve lütfen o oluşumla hareket ediyorsanız da etmeyin. Yardım için dua için her ne için olursa olsun bu tarz şeyler bazen görelim ya da görmeyelim paravan şekilde başka şeylere de hizmet edebiliyor ve genelde bağlı olan erkek kişileri ailesinin bile önünde tutabilecek bir bağlılıkta olabiliyor ve bu hiç sağlıklı değil.

Ergen gibi engel atan bir adam, eşini bebeğini düşünmeyen ve küfür eden bir adam hayatınıza gölge bile etmesin. İyiliği de boş, namazı da boş böyle birinin. İnşallah bir güzel süründürürsünüz onu.

Oğlunuzu sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah
Kusura bakmayın ama eşine doğmamış bebeğine merhameti olmayanın koşturduğu hayır işleri dostlar alışveriş de görsün demek için, edindiği çevreye gösteriş içindir.

Evli birisi ısrarla bekar erkekler grubunda yer alıyorsa da onda vardır bir numara, hamile halinizle sizi üzmek istemem ama o çoktan minareyi çalmış “ben tek kalmayacağım” lafıyla da kılıfını hazırlıyor.

Cok Teşekkür ederim, inşallah...

Bekar gruba kayıtlı olması hamileleri almıyorlar yani ben gidemedigim için mecbur bekar grubuna düşüyor. Oluşuma o kadar bağlı ki biz bir geçici şey oluyoruz onun için. Bebek de ben de. O an için. Egitim söz konusuysa

Ayrıca o kadar haklısınız ki o hayır işleri iyilikleri sahtelikten ibaret. Yoksa bize de sirayet ederdi merhamet olarak...

Bu saatten sonra bu adamla yol yürünmez ömür geçmez bebeğe de baba olmaz... Gezi uğruna gemileri yakıp terk etmek çocuğunun annesini cidden vicdan vs olmadığını sevgi saygıyı bırak merhamet acıma da duymadığını gösterir. Sen o üzüntü ile doğum yapabilir bebeği kaybedebilirdin... Dönse de çok zor süreçler bekliyor bebek doğunca
Eğitim meğitim ne için olursa olsun sana bu şekilde davranması hoş değil
El iyisi bi cacık olmaz bundan

Ayrıca o kadar haklısınız ki o hayır işleri iyilikleri sahtelikten ibaret. Yoksa bize de sirayet ederdi merhamet olarak...
Hala eşiniz olduğu için yazacaklarım sizi kırabilir ama ben eşinizin iyi biri olduğuna inanmıyorum, iyi bir insan önce sevdiklerine iyi olur, merhamet ve vicdan sahibi bir eş o sözde göstermelik iyiliği başkalarına yaparken evde hamile bir karısı varken araya tekne turu da sıkıştırıyorsa hesabı başkadır.

Hamilelik bir hastalık hali değildir ama riskleri vardır, 31 haftalık hamile birinin her şey yolunda giderken erken doğum yapma ihtimali olabilir, krampları kasılmaları olabilir, her şey iyi gitse bile ilk kez anne baba olacaksınız, bunun bir merakı, heyecanı, endişesi olur, erkekler anlamaz diye bir şey de yok, anlayan nasıl anlıyor da bazıları eşiniz gibi vurdumduymaz oluyor?

Eşinizin o sözde iyiliklerinin altından başka bir şey çıkarsa şaşırmam, siz de şaşırmayın.

Anneme anlattım. Eşşek gibi gelecek sana diyor...
Mühim olan gelmesi değil de ne yaptığını anlaması.
Yani şeyi anlamadım götünü gezdirdikten sonra eşek gibi gelmesinin ne anlamı var gezcek tozcak gelip hatamı anladım affet dicek e siz unutacak mısınız bu yaşadıklarınızı

Önce insanın eşine kendi çocuğuna sevgisi olmalı ki diğer insanlara da faydalı olabilsin.
Ben bu tür oluşumlara karşı biri olarak eşiniz hakkında düşüncelerim fazlasıyla olumsuz.
Hamilesiniz sizi üzmek istemem ama eşinizin bu insanlığa faydalı olucam tripleri göstermelikten ibaret kendini içinde bulunduğu oluşuma kabul ettirme çabasında.
Maalesef bu tür insanlar kendi ailesine karşı acımasız oluyorlar..
Bana geçmiyor ya eşiniz gibi tipler.
Yerinizde olsam kesinlikle boşanırdım…

Çok üzüldüm yaşadıklarınıza. Eşiniz istediği kadar iyilik derneği diye kendini paralasın, iyi biri değil. Dini bir oluşum gibi anladığım için o pencereden bakarak yazıyorum. Araba bile olmayan yerde Allah’ın emaneti hamile karısını bırakıp giden, bunun için zerre pişmanlık, üzüntü duymayan bir insanın iyi biri olma ihtimali yok.

Bence siz o evde kalmayın. Aileniz daha merkezi bir yerdeyse onların yanında doğumu bekleyin. Gerektiğinde acil bir durum olursa nasıl ulaşacaksınız hastaneye? Her şey yolundayken bazen ani durumlar gelişebilir. Hastaneye bu kadar uzak olmanız bana riskli geldi. O yüzden annenizle birlikte bence ailenizin evine gidin.

Ayrıca kocanız olacak insan bozması o dağın başında hamile olmasanız bile nasıl bırakıyor sizi? Başınıza her şey gelebilir. O öyle geniş geniş tekne tatillerinde gezerken siz orda tehlike yaşasanız kim yetişecek size? Çok sorumsuz ve acımasız buldum eşinizi. Elaleme iyilik yapsa nolur yapmasa nolur? Eşinin, çocuğunun hakkına girmiş, sırtına sorumlu olduğu insanların kul hakkı yüklenmiş biri isterse tüm dünyaya iyilik meleği rolü yapsın, beş para etmez gözümde. Ondan gelecek hayır da Allah’tan gelsin derim kendi adıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…