- 3 Ağustos 2023
- 578
- 1.340
- 33
- Konu Sahibi duvarsaatii
-
Eve gelmeyecek, özür dileyip geri dönmeyecek böyle bir beklentiniz olmasın gözünüz kapıda beklemeyin.Selamlar ikinci kere yazacak halim olmadigi için konu ile ilgili duvarımdaki yazıların görselini paylaşıyorum .
Lütfen destek olur musunuz hakikaten çok kötüyüm...
Büyük ihtimalle eve gelecek ve bana düşen ne burada. güçlü ve gururla hareket etmek istiyorum duygusal değil.
Eve gelmeyecek, özür dileyip geri dönmeyecek böyle bir beklentiniz olmasın gözünüz kapıda beklemeyin.
Bahaneler değişiyor ama bende 4 aylık hamileyken terkedildim. Bebekte sende bana yüksünüz, ben dünyayı dolaşırım istersem vs diyip evi terk etti. Ergence tavırlar engellemeler. Sonu gerçek ayrılık. Bir yıl geçmiş üzerinden şuan kızım 6 aylık bu kadar toksik bir insandan kurtulduğum için şükürler ediyorum.
Daha 1 gün önce neden dün gece sarılmadan yattın diyodu. Güzel şeyler duymak istiyorum senden vs sevgi beklentisi vardı düşkün düşkün. El ele göz göze oturur benle evde. Farklı bir sebep olmaz da .Sizi bu tartışma için bırakmamış. Eşiniz ya çocuk sorumluluğunu kaldırmak istememiş ya da daha farklı sebepler var ki dillendirmek istemiyorum. Eşiniz sizi ve aile olmayı gözden çıkarmış kimse gitme beni yalnız bırakma dedi diye karısını boşamaz
Bu eğitim grubu, nasıl bir grup ? Ne üzerine eğitim alıyorsunuz ?Selamlar ikinci kere yazacak halim olmadigi için konu ile ilgili duvarımdaki yazıların görselini paylaşıyorum .
Lütfen destek olur musunuz hakikaten çok kötüyüm...
Büyük ihtimalle eve gelecek ve bana düşen ne burada. güçlü ve gururla hareket etmek istiyorum duygusal değil.
Lütfen biraz konuşun bir şeyler yazın kizlar. Ben ağladıkça bebek içerden vuruyor daha da çok ağlıyorum onun hakkına girdiğim için. Ona 7 ay mutlu bir hamilelik yasattim hemen hemen. Ama bugün yapamadım.va
ona karsi nasil iyi bir es olabilir bu durumda, mantikli mi bu yorum simdi?Canim duvar saatiaglama ve bir duş al kendinle beraber evladini da uzme ne desek boş bence sana karsi iyi bir eş ise ve tek konu buysa cozum odakli yaklaş sana yaptiklari hoş bisey degil ama bence o daha farkinda bile degil ki oyle olsa karisinin yanina gelirdi.. oncelikle uzulmeyi birak ve sakin kafayla dusun sevgiler hayirla kucagina alman dilegiyle insaAllah esinde bu dusuncelerden cikar ve sorumluluklarini hatirlar
ona karsi nasil iyi bir es olabilir bu durumda, mantikli mi bu yorum simdi?
kadin dogurdu doguracak, dagin basinda yalniz bırakıp başına ne gelir diye dusunmeden gidiyor, sanki sevgili gibi kavga edince engelliyor, neresi iyi olabilir?
engellemek nedir, kavgali bile olsa bir sey oldugu zaman ulasamicak esine, bu mu adamin iyiligi Allah askina?
seytandan hallice bir herif belirdi gözümde ve yapılan yorum " sana karsi iyiyse " tovbe estağfurullah ya.
Eşiniz ve sizin maaşlı çalıştığınız işleriniz yok mu ? Eşiniz nasıl geçen hafta ( ay demek istediniz sanırım ) 10 gün yoktu ve şimdi de 1 hafta gitmeyi planlıyor ?Daha 1 gün önce neden dün gece sarılmadan yattın diyodu. Güzel şeyler duymak istiyorum senden vs sevgi beklentisi vardı düşkün düşkün. El ele göz göze oturur benle evde. Farklı bir sebep olmaz da .
Bence ben simarttim ve çok taviz verdim. Bu halinin sebebi ona hayır demiş olmam. Eğitim biraz dini egitim. O nedenle hep tamam dedim. İyiliğe koşanlar gibi gamze Özçelik var ya öyle bir yaşam stili var onun da benim de. Maksat iyi olunca bugüne kadar karismadim. Ama hamile hamile beni bırakması üstelik bekar gruba dahil etmesini kabullenemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?