kızlaar... menüleri dökülün bakiiim.....
dün akşam yazdığım yemekle yatıcaktım taa ki eşim sıcak pidelerle gelene kadaar......ne kadar yediğimi bilmiyorum bileee....:2::2:
arkadaşlarım,,,siz brokoliyi nasıl yapıyorsunuz?favori tariflerinizi paylaşırmısınız...bizim evde ben diete başlamadan önce hep kilo aldırıcı şeyler yapılırdı...brokoli karnıbahar pıraa asla pişmazdi..ama artık eşim yemese bile kendme pişiriyorum,,,,ve sonuc evlendikten sonra 35 kilo aldımmmmmmmm
menü paylaşıma gelelim
1-bir fincan ıhlamur içtim hep yeşil çay hergün maffetti benide
2- kaşar salam ve yumrta karışımı yaptı eşim bir dilim kepek ekmegiyle 3 yemek kaşıgı yedim azcık
3-bir baden bir çeri domates yedim yeşil zeytin siyah zeytim 6 tane 3 birinden 3 birinden yedim azda peynir
4-nasip olursa su içmeyi düşünüyorum dün 2 litre içtim
bu arada 3 gündür sirke ılık su yapıyodum sabah akşam ablam dediki sakın yapma paşa adamın biri güzel vermiş ölmüş dedibende panik atak oldugumdan korktum :18::18:yapmamaya karar verdim onun yerine işşallah ılık su içmeyi planlıyorum sabah akşam gece akşam yemegimi paylaşırım şuan hiç bir şey yapmadım düşünce evresindeyim herşey olabilir sonra gelişmeleri sizlere söylerim benim şimdi çıkmam lazım işlerimi hallediyim dönerim sizlere
ayyy cnm benimmm..cıssssss
benim de elinde her akşam cips...fındık..baklavaaa,kolayla gelen bir eşim var ve adam hiç kilo almıyor.....haksızlık diiilmi bu yaaaadamın genetiğinde yok kilo sorunu...keşke oda şişkoooo olsaydı ben gibi
ben evde kurutuyorum cnm kışın çamaşırları,kızın odasına kaloriferin önüne attım çamaşır askısını..dışarda yumusatıcı kokusu kalmıyor..hem de kurumuyor malesef...günaydın canım
inşlh
burda yağmur yağıyo bende geceden makineye ayarladım çrşmba kar gelicekmiş kar yağmadan balkonda çamaşır kurutayım dedim ama nanayyy
kalkıp kahvaltı hazırlıyım artık aç karnına yeşil çayımıda içtim
bugün yürüyüşe başlıycam bakalım yaa bismillahhh
selam güzzeller
geç kalktk kuzumla 12 desevmiyorum geç kalkmayı.gece ateşl çıktı biraz da,uykumuz bölündü tabi..
kahvaltımızı yaptık,çayımı aldım geldim
canım hoş geldin benle birliktesin desene ben 102 geliyodun şimdide söylemem cuma olsunda birsevgili saliss sagol canım bu dedigini deniceminan buglamayıda sevitorum hamsi degilki tadına varıyım:2::2:istavritten buglama olmuyo haberiniz ola garip eşim benle birlikte yedi kıyama
hoş geldin canım aramıza bende yeniyim işşallah azimle bu kiloları vericem
zayıflamak isteyen herkese acayip bi saygım var ve çok seviyorum hepsin,i rabbim emekleri zayi etmesin etmez de zaten :)))
arkadaşlarım,,,siz brokoliyi nasıl yapıyorsunuz?favori tariflerinizi paylaşırmısınız...bizim evde ben diete başlamadan önce hep kilo aldırıcı şeyler yapılırdı...brokoli karnıbahar pıraa asla pişmazdi..ama artık eşim yemese bile kendme pişiriyorum,,,,ve sonuc evlendikten sonra 35 kilo aldımmmmmmmm
kahvaltın gayet güzel afiyet olsuun....menü paylaşıma gelelim
1-bir fincan ıhlamur içtim hep yeşil çay hergün maffetti benide
2- kaşar salam ve yumrta karışımı yaptı eşim bir dilim kepek ekmegiyle 3 yemek kaşıgı yedim azcık
3-bir baden bir çeri domates yedim yeşil zeytin siyah zeytim 6 tane 3 birinden 3 birinden yedim azda peynir
4-nasip olursa su içmeyi düşünüyorum dün 2 litre içtim
bu arada 3 gündür sirke ılık su yapıyodum sabah akşam ablam dediki sakın yapma paşa adamın biri güzel vermiş ölmüş dedibende panik atak oldugumdan korktum :18::18:yapmamaya karar verdim onun yerine işşallah ılık su içmeyi planlıyorum sabah akşam gece akşam yemegimi paylaşırım şuan hiç bir şey yapmadım düşünce evresindeyim herşey olabilir sonra gelişmeleri sizlere söylerim benim şimdi çıkmam lazım işlerimi hallediyim dönerim sizlere
Çok geçmiş olsun sapişim ya üzüldüm.İnş şimdi düzelmiştirSelam kızlar
maalesef bugün buraya yeni gelebildim.Kızım hasta,doktora götürdüm.Muayene ettirdim,ilaçlarımızı aldık geldik.Çok nazlı tabi şimdi...
Ne güzel yaw bende karatayı aklımdan geçirmeye başladımanam tam adamına sordun sennnn ben karataycıyım 5 ay oldu canım 18 kg verdim mutluyum grurluyum,yola devam ediyorum..herkese çok çok tavsiye ediyorum.Aç kalmadan sağlıklı yemekler yiyerek zayıflıyorum :124:
Evet dukandan daha iyi duruyor karatay.Şu emzirme işinin bitmesine az kaldı.Sonra artık kalan kilom için karatay yapabilirimcanım liste hep aynı değil tabiki ne istiyorsan onu yiyorsun.şeker ve unlu gıdalar olmasın,sebzelerden de patates,pişmiş havuç yemiyoruz.bezelye ve kuru fasulye de çok çok tüketmemekte fayda var.onun dışında her şeyi ye,en az 4 saat ara ver öğünler arası.akşam 20.00 den sonra hiç bir şey yeme.karatay diyeti topiğine de takılabilirsin örnek menüler için,tüm karataycılar her gün menülerini paylaşıyorlar orada,fikir oluyor
aman önlemini al canım.iyi dinlenmeler
canım saferan dukancıydı karataydan önce,nev dukancı ama ben de bir ara dukan yapayım diye düşündüğümde karatay daha iyi dediler
katılmak istiyorum ve formu dolduruyorum saferan, bugün pazartesi haftaya inşallah alınırım takıma
adınız: üzüm
yaşınız:24
işiniz:ev hanımıyım
şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:çok diyet yaptım ve karşılığını da aldım ama en zayıf olduğum kilo 63 tü. evlenirken 72ydim hamile kaldım 94le doğum yaptım sonra 75e kadar düştüm kendi çabalarımla. tekrar hamile kaldım 93le doğum yaptım ilk bir hafta verdim baya şimdi doğum yaptığım kiloyu bile geçtim
kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum): çocukluğumdan beri hep karışanlar oldu başta babam, hala her oturmada bi konusu açılır sorulur niye bu kadar kilo aldın diye. sanki isteyerek alıyosun. daha bu akkşam alt komşuma indik misafirleri vardı tanımadığım bi kadın bana bir sürü öğüt verdi bende bu konuya girmesek dedim artık
boyunuz: 1.70
ilk başladığınız kilo:en çok olduğum kilo 96
hedef kilonuz:65
hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba: amerikan kalp vakfı diyeti yaptım bi kaç kere gerçekten en az 2 yada 3 kilo gidiyo haftada ama artık yapmam hayatım boyunca nasıl yiyeceksem o düzen otursun istiyorum
bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun: gayet spor kotlar, badiler, dar elbiseler, eşimin yanında mini etekler. şu an bi eteğim var siyah hep onu giyiyorum başka etek olmuyo pek. üzerine hırka
zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:bir sürü pardesüm var hep bol olanı giyiyorum nereye gidersem gideyim gayet şıık bi tane alıp eşimle alışveriş merkezinde salınmak. bebeğimin beni güzel bi anne olarak görmesi bana saygı duyması. oramdan buramdan fıtık pırtlamaması, gece yatarken rahatça dönebilmek
diğer(eklemek istediğiniz):[/I][/B]
Ayşencim bende sepet içinde çikolata hazırlamayı düşünüyordumne örüyosun canım kazak felanmı ?
valla sevgiliyken eşime atkı örmüştüm pek sevmez atkı takmasını benim zorumla bazen yazık emeğime derim takar
hırka örmüştüm geçen kış evde giyiyo onu
bende netten biraz araştırdım hediyeleri
bi sepet veya kutu alıcam içine aldığım eşorfman üstünü koyucam
keseler yapıcam onlara draje çikolatalar şekerler koyucam ağrı kesici:) notlar felan birde oyuncak tarzı bişey aslında puzzle alıcam ama o da netten sipariş verirsem elime ulaşmaz 11 ne kadar bakalım o sepetin içine doldurucam işte sonrada onu güzel kırmızı bir tülle sarıcam :)
sağol canım kullandığım haplardan dolayı olmuş olabilir dedi doktorum hormon hapları
eskisi kadar üzülmüyorum ama işte bu doktora gidip geldiğim zaman olumsuz şeylere çok sıkılıyorum zaten 2 3 ay daha takip yaptırıp temmuz gibi tüp bebeğe başlıycaz rabbim herşeyin hayırlısını versin
valla hamile kalsam hemen bırakırım şu illeti amaaçıkcası şu an bırakmak istemiyorum bırakırsam kilo alacaüıma adım gibi eminim
bende artık hangi diyeti yaptığımı bilmiyorum artı olaylarımdan sonra moralmen eksilerdeyimde sapıttım hangi yoluı izliyceğimi
sanırım diyetisyene gidicem özele tabi araştırıyorum şu an çokda pahalı olmaması lazım bi arkadaşım gidiyo 4 ayda 20 kilo verdi 120 den 100 e zaten diyetisyeni 80 düşmesinin boyuna bünyesine göre yeteceğini söylemiş ama o hem uzak hem de cebimi yakar
burda yağmur yağıyo bende geceden makineye ayarladım çrşmba kar gelicekmiş kar yağmadan balkonda çamaşır kurutayım dedim ama nanayyy
arkadaşlarım,,,siz brokoliyi nasıl yapıyorsunuz?favori tariflerinizi paylaşırmısınız...bizim evde ben diete başlamadan önce hep kilo aldırıcı şeyler yapılırdı...brokoli karnıbahar pıraa asla pişmazdi..ama artık eşim yemese bile kendme pişiriyorum,,,,ve sonuc evlendikten sonra 35 kilo aldımmmmmmmm[/QUO
shopaholic bende daha bugün yaptım acayip doyurucu bişey akşama da eşime hazırlarım, ben haşlayıp sarımsaklı yada normal yoğurt dökerek yiyorum çok hafif oluyo
Bende seni merak ediyordum ablacım yaa.Hoşgeldin özlettin kendinimerhaba canlarımm ben geldimm habersiz gittim gitmek zorunda kaldım hastalandım evde kaldım cuma günü evdede net yok geçen haftada işler çok yoğundu hafiflettim derken haydaa pc de sorun çıktı dün itibarıyla normale döndüm sabah tartıldım 96 geldimmmm yanii maşallah bana
kırmızım süpersinnevim hayırlısı olsun yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz unuttuğum varsa affola
Bişey çıkmaz canım inş rutin bunlarevet arkadaşlar söylüyodum ya devlet hastanesine diyetisyene gidicem diye bugün yürüyerek gittim geldim hastaneye. diyetisyene diye gittim metabolizma bölümüne gönderdiler. bugün kan verdim hastalık falan var mı diye bakılacak. yarın öğleden sonra sonuçları almaya gidicem haberdar ederim sizi. ya aslında ben daha 24 yaşındayım bişey çıkmaz heralde dimi? ona göre diyetisyene gönderiyomuş doktor
Vuşşşş afiyet olsun yapışmadan uçsun gitsinkızlaar... menüleri dökülün bakiiim.....
dün akşam yazdığım yemekle yatıcaktım taa ki eşim sıcak pidelerle gelene kadaar......ne kadar yediğimi bilmiyorum bileee....:2::2:
Sorma ya ne romantik kızmış bu Ayşen.Sevgililer gününde böyleysen evlilik yıldönümünde neler yapıyorsun kız biraz tüyo ver bize olur mu..canım ne kadar yaratıcısın maşallah sana.ben pek romantik biri olmadığımdan öyle enteresan şeyler gelmiyor aklıma ama senden kopya çekebilirim
hayırlısı neyse o olsun canım,herşey gönlünce olsun inşallah
Bende ilk defa hayatımda çilek reçeli yaptım geçen hafta.Arada ucundan tırtıklıyorum yaa1 kk yumurta
1 kk peynir
7 zeytin
2 dilim t.b. ekmeği
tereyağ
1 tatlı kaşığı çilek reçeli
mindivan
2 kapsül omega 3 takviye
kızım iştahsız hastalığından dolayı.çilek reçeli istedi 2 gün önce,babası da dayanamayıp almış hemen 1 küçük kavonoz.Özellikle küçük aldım biz yemeyelim diye dedi ama ben kıza yedirrken o kadar güzel koktu ki gel de yeme.Allahtan kahvaltıda yedim,akşama kadar yakarım onu diye umuyorum.Bir de son zamanlarda ekmeksiz yapamaz oldum kahvaltımı1 dilim ekmeğin bir zararı olmaz diye düşünüyorum.2 dilim fazla oldu tabi
ah bacım aynı beni anlatmışsın benim eşimde öle kilo almaz biz su içelim alırız haksızlık ama buben çıkıyım sonra görüşürz işşallah
ben hep diyorum hayatın seninle nokta ve virgül gibiyiz birbirimizi tamamlıyoruz
ben geldimmmmmmmm
bugun izinliyim kizlar...sabah uykumu aldim kahvaltimi etmeden spora gectim
3 saat spor yaptim, 20 dk sauna dusumu aldim eve geldim....simdi karnimi doyurdum
ve bi bakim sizler naptiniz dedimkimse yokken bir gecmise dalim..sonra kardesimin okulda karne konusmasi var oraya gecicem..dua edin iyi haberlerle donim kizlar
Her zaman dualarımdasın Ayşen'im,sen en büyük mutlulukları hakeden bir yüreğe sahipsin,Rabbim en güzelini nasip edecek bütün kalbimle inanıyorumsağolasın canım evet imtihan dünyası hepimiz bir şekild eimtihan oluyoruz inşlh bu sınavıda rabbime asi gelmeden mükafatlandırılarak geçerim
dularında unutma beni
Aaaaaa,2. takımla yarış mı var?Ben de varım,ben de2 takımla yarışa ben de varım kaptanım:)=
Canım ablam hoşgeldin,inan ki çok sevindim döndüğüneeeeee,biz bize lazımızmerhaba canlarımm ben geldimm habersiz gittim gitmek zorunda kaldım hastalandım evde kaldım cuma günü evdede net yok geçen haftada işler çok yoğundu hafiflettim derken haydaa pc de sorun çıktı dün itibarıyla normale döndüm sabah tartıldım 96 geldimmmm yanii maşallah bana
Canım aramıza hoşgeldin,hep birlikte kurtulucaz bu kilolardan inşallahevet arkadaşlar söylüyodum ya devlet hastanesine diyetisyene gidicem diye bugün yürüyerek gittim geldim hastaneye. diyetisyene diye gittim metabolizma bölümüne gönderdiler. bugün kan verdim hastalık falan var mı diye bakılacak. yarın öğleden sonra sonuçları almaya gidicem haberdar ederim sizi. ya aslında ben daha 24 yaşındayım bişey çıkmaz heralde dimi? ona göre diyetisyene gönderiyomuş doktor
Offff,harikasın bitanem ya;spor tempon muhteşem,maşallah sanaben geldimmmmmmmm
3 saat spor yaptim, 20 dk sauna dusumu aldim eve geldim....simdi karnimi doyurdum
ve bi bakim sizler naptiniz dedimkimse yokken bir gecmise dalim..sonra kardesimin okulda karne konusmasi var oraya gecicem..dua edin iyi haberlerle donim kizlar
Amin bitanem,Allah razı olsun.Tarih konusunda ben kararsızım,aceleye gelsin istemiyorum.Bide biz aynı şehirde ama farklı ilçelerdeyiz,50 dk mesafe var.Öyle olunca ancak haftada bir görüşebiliyoruz,bir de burası küçük yer laf söz olur korkumuz da var bir şekilde.Görüşemeyince de özlem de oluyo tabi,telefonda iletişim de eksik oluyo derken bu aralar çok tartışıyoruz Gülüm,geldiğimizden beri toparlanamadık açıkçası.Hatta ben dün bir öfkeyle-bitti-dedim ve telefonlarını da açmıyorum,yıprattık daha çok yeni olmasına rağmen,toparlar mıyız bilemiyorum ama ben çok gerginim.Hayırlısı ne ise o olsun diyelim.
nilosum allah mutlulugunu bozmasin canim,,hayirlisiyla tamamina erdirsin insallah..simdiden tarih felan konustunuzmu hic??
inş.. canım hayırlı olsun yakışıklının karnesi....ben geldimmmmmmmm
canım ya Allah yardımcın olsun.Kilo serüvenimiz benziyor.Benim tek bebişim var ama.birde evlendiğimde 62 kiloydumÇok geçmiş olsun sapişim ya üzüldüm.İnş şimdi düzelmiştir
Ne güzel yaw bende karatayı aklımdan geçirmeye başladım
Evet dukandan daha iyi duruyor karatay.Şu emzirme işinin bitmesine az kaldı.Sonra artık kalan kilom için karatay yapabilirim
zayıflamak isteyen herkese acayip bi saygım var ve çok seviyorum hepsin,i rabbim emekleri zayi etmesin etmez de zaten :)))
menümü paylaşıyorum izninizlen
sabah 6 da kalktım namaz, eşime sandviç, sonra atöğlen bol yoğurtlu brokolki 2 dilim ekmektım kendimi arka odaya mehmet özün tavsiye ettiği egzersizi yaptım 20 dk, 20 dk bisiklete bindim
hastaneye de yürüyerek gittim gidiş dönüş 45 daka olmuştur. KALKINCA LİMONLU SU İÇTİM, kahvaltı 2 dilim ekmekdomates 2 dilim peynir 1 avuç badem
ara 1 muz
öğle bol yoğurtlu brokoli 2 dilim ekmek
1 meyve 1 dilim ekmek peynir doktor emziriyorum diye bun u yap demişti
akşam yemeğinde sadece 1 tane çiğ köfte yicem
görümcem çiğ köfte yemeye çağırdı da meyve de yemicem
yorumlarınızı beklyrm
ayyyyy inanmiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gunlerdir yazilanlari okudum alinti yaptim ve renk verim kalinlastirim derken yanlisliklan hepsi gittiii
tekrar yazamamda simdi..kardesimin okululna gec kalirim yoksa...
2.takimla yaristayiz bu hafta kizlar...iyi hazirlanin
yeni gelen arkadaslar aramiza hos geldiniz.. insallah hepp beraber kurtulacagiz fazlaliklarimizdan
nilosum allah mutlulugunu bozmasin canim,,hayirlisiyla tamamina erdirsin insallah..simdiden tarih felan konustunuzmu hic??
uzum cnm bende aslen ankaraliyim ama yurtdisinda katiliyorum..sen nerden katiliyorsun
akabecim, spor yapman sahane..emin ol sporsuz diyetle bir yolavarilmiyor kolay kolay..Allah yardimiz olsun ve hepimize dayanma gucu sabirlar versin..
saphisim minnosa gecmis olsun canim, ins cabucak iyilesir..insanin cocugu hasta olunca nasil etkileniyorinsan...huzursuz, yuzu gulmuyor...Allaho sahabilerehep iyilik versin
shopacim nilosun dedigiyle hatirliyorum, o dukandan onca karatayi tavsiye ederim herkese diyordu..bir ona sor istersen dukani..
safisim kizil saclarin hayirli olsun gule gule kullan...abdestsiz boyatinca sacisorunmu oluyor..sonra abdestin sayilmiyormu...:26::26:
ekimcim aramizdan ayrilmana uzuldum ama insallah islerini yoluna koyar tekrar aramiza donersin..
salisim super gidiyorsun canim..hep boyleazimli ol..
unuttugum kizlar varsakusura bakmayin kizlar..onca yazdigim gitti..simdi aklimda kalanlarla cvpliyorum..
hepinizi cok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
Her zaman dualarımdasın Ayşen'im,sen en büyük mutlulukları hakeden bir yüreğe sahipsin,Rabbim en güzelini nasip edecek bütün kalbimle inanıyorum
Aaaaaa,2. takımla yarış mı var?Ben de varım,ben de
Canım ablam hoşgeldin,inan ki çok sevindim döndüğüneeeeee,biz bize lazımız
Canım aramıza hoşgeldin,hep birlikte kurtulucaz bu kilolardan inşallah
Offff,harikasın bitanem ya;spor tempon muhteşem,maşallah sana
Amin bitanem,Allah razı olsun.Tarih konusunda ben kararsızım,aceleye gelsin istemiyorum.Bide biz aynı şehirde ama farklı ilçelerdeyiz,50 dk mesafe var.Öyle olunca ancak haftada bir görüşebiliyoruz,bir de burası küçük yer laf söz olur korkumuz da var bir şekilde.Görüşemeyince de özlem de oluyo tabi,telefonda iletişim de eksik oluyo derken bu aralar çok tartışıyoruz Gülüm,geldiğimizden beri toparlanamadık açıkçası.Hatta ben dün bir öfkeyle-bitti-dedim ve telefonlarını da açmıyorum,yıprattık daha çok yeni olmasına rağmen,toparlar mıyız bilemiyorum ama ben çok gerginim.Hayırlısı ne ise o olsun diyelim.
Bilemiyorum ciğerim ya,şimdiden çok yorgun hissediyorum kendimi,hayırlısı
öyle deme niloşum daha çok başındasınız olur böyle şeyler düzelir aranız inş.. tez zaman da i....daha çeyiz yapıcaz sana...
Canım ya nettiniz siz öyle bi küs bi barışık sabrınızı tüketirsiniz böyle.Allah hayırlısını versin.Biraz gönlünüzü geniş tutunAmin bitanem,Allah razı olsun.Tarih konusunda ben kararsızım,aceleye gelsin istemiyorum.Bide biz aynı şehirde ama farklı ilçelerdeyiz,50 dk mesafe var.Öyle olunca ancak haftada bir görüşebiliyoruz,bir de burası küçük yer laf söz olur korkumuz da var bir şekilde.Görüşemeyince de özlem de oluyo tabi,telefonda iletişim de eksik oluyo derken bu aralar çok tartışıyoruz Gülüm,geldiğimizden beri toparlanamadık açıkçası.Hatta ben dün bir öfkeyle-bitti-dedim ve telefonlarını da açmıyorum,yıprattık daha çok yeni olmasına rağmen,toparlar mıyız bilemiyorum ama ben çok gerginim.Hayırlısı ne ise o olsun diyelim.
şimdi de yapabilirsin canım sınırsız yiyebiliyorsun ekmek pilav zaten süt için gerekmez....[/COLOR][/I]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?