Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

menü paylaşıma gelelim

1-bir fincan ıhlamur içtim hep yeşil çay hergün maffetti benide
2- kaşar salam ve yumrta karışımı yaptı eşim bir dilim kepek ekmegiyle 3 yemek kaşıgı yedim azcık
3-bir baden bir çeri domates yedim yeşil zeytin siyah zeytim 6 tane 3 birinden 3 birinden yedim azda peynir
4-nasip olursa su içmeyi düşünüyorum dün 2 litre içtim
bu arada 3 gündür sirke ılık su yapıyodum sabah akşam ablam dediki sakın yapma paşa adamın biri güzel vermiş ölmüş dedibende panik atak oldugumdan korktum :18::18:yapmamaya karar verdim onun yerine işşallah ılık su içmeyi planlıyorum sabah akşamgece akşam yemegimi paylaşırım şuan hiç bir şey yapmadım düşünce evresindeyim herşey olabilir sonra gelişmeleri sizlere söylerim benim şimdi çıkmam lazım işlerimi hallediyim dönerim sizlere

kızlaar... menüleri dökülün bakiiim.....

dün akşam yazdığım yemekle yatıcaktım taa ki eşim sıcak pidelerle gelene kadaar......ne kadar yediğimi bilmiyorum bileee....:2::2:

ayyy cnm benimmm..cıssssss
benim de elinde her akşam cips...fındık..baklavaaa,kolayla gelen bir eşim var ve adam hiç kilo almıyor.....haksızlık diiilmi bu yaaaadamın genetiğinde yok kilo sorunu...keşke oda şişkoooo olsaydı ben gibi

canım ben halama yapıyorum içnede sarımsak ve sirkeyle sızı yagla harmanlıyorum yiyorum öleçorpbasınıda denedim beyenmedimsen netten yaz bak haşlama en saglıklısı arkadaş dediki patates yemegi gibi yapıyorum dedi biraz brokoli havuç patates koyuyomuş azda salça harika oluyo dedi içinede tavuk eti koy dedi denedimmi denemedim denemeyide düşünmüyorum canım ama brokolinin yemegini yapıyım diyorum bakalım brokoliyi haslayım yogurtlu yapanda varmış hergün olsa hergün yerim vallahi çok seviyorumda kendilerini

ellerine sağlık ne güzel yazmışsın paşacım...afiyet olsunnnnn......

ah bacım aynı beni anlatmışsın benim eşimde öle kilo almaz biz su içelim alırız haksızlık ama buben çıkıyım sonra görüşürz işşallah
ben hep diyorum hayatın seninle nokta ve virgül gibiyiz birbirimizi tamamlıyoruz

günaydın canım
inşlh

burda yağmur yağıyo bende geceden makineye ayarladım çrşmba kar gelicekmiş kar yağmadan balkonda çamaşır kurutayım dedim ama nanayyy
ben evde kurutuyorum cnm kışın çamaşırları,kızın odasına kaloriferin önüne attım çamaşır askısını..dışarda yumusatıcı kokusu kalmıyor..hem de kurumuyor malesef...
kalkıp kahvaltı hazırlıyım artık aç karnına yeşil çayımıda içtim

bugün yürüyüşe başlıycam bakalım yaa bismillahhh

gelsin yürüyüşler gitsin kilolarrrrr..........
aysencim benim eşimin de doğum günü 16sında 14 de de yavuklular günüben de eşime saat almak istiyorum ama biz ilçede kalıyoruz alışverişlerimizi de merkezde yapıyoruz...eee o zamanda hep yanımda oluyor eşim...düşünicim artık bişiler....
bu arada ayın 15 inden sonra gün var ben de..senin tariflerden denemeler yapıcam cnmm

selam güzzeller
geç kalktk kuzumla 12 de sevmiyorum geç kalkmayı.gece ateşl çıktı biraz da,uykumuz bölündü tabi..
kahvaltımızı yaptık,çayımı aldım geldim

afiyet olsun canıım...

canım hoş geldin benle birliktesin desene ben 102 geliyodun şimdide söylemem cuma olsunda bir

sagol canım benim hemen bakıcam

hoşgeldin canım..mesajları ve menü paylaşımına dikkat edeliim....

maşallah....yiyebildiğin kadar diyince yanii....
[/QUOTE]
allah seni hacı etsin hemi sesim evi inletti gülmekten halende gülüyorum eşim inan ne oluyo diye içeri girdi adam demiştirki hatun kafayı yedi kusura bakmasın yanlış sakın anlamasın yazan arkadaş samimiyetime görerekten yazdım kırdıysam affola

canım atkıyla bere örüyorum her sene avlendim evlenelibu sefer ipe mana bulamıcak geçen okadar ördüm neymiş kafasını boynunu dalıyomuş kartopu aldım hemde pahalıda ipiama bacım bu erkek milletine yaranılmıyo onu anladım ben

canım hoş geldin sefalar getirdin geçmiş olsun bu arada

canım normalded bakıyolar zaten kanlara ben bile verdim çok şükür bir sorun çıkmadı sadece demirim kanım b 12 azmış onuda ailaçlarla dengeliyoruz

birde ban örnek olucen sen çok ayıp birdaha görümiyimgeçen annemlere gittim hamur kızartmışlar bir tane yemedim bile eger eski paş olsaydı amanın tutmayın derdim annem bile dedi kıızm bişey bişey olmaz ye bende dedim anne beni seviyosan ısrar etme dedim sonra tamam dedi ama içim kalmadı degil

canım kızının ateşi çok çıkıyosa bileklerine bacak aralarına soguk suyu sür pamukla inan çok iyi geliyo aklında bulunsun ılık bir duş aldır ince giydir rabbim şifa versin işallah [/QUOTE]
oldu bi kerem işte.....

haşladıktan sonra 1 yumurta ve baharatla harmanlayıp teflon da krep gibi kızartabilirsin canım çok güzel oluyor...

kahvaltın gayet güzel afiyet olsuun....

ben geldimmmmmmmm
bugun izinliyim kizlar...sabah uykumu aldim kahvaltimi etmeden spora gectim
3 saat spor yaptim, 20 dk sauna dusumu aldim eve geldim....simdi karnimi doyurdum
ve bi bakim sizler naptiniz dedim kimse yokken bir gecmise dalim..sonra kardesimin okulda karne konusmasi var oraya gecicem..dua edin iyi haberlerle donim kizlar

Son düzenleme:
Selam kızlar
maalesef bugün buraya yeni gelebildim.Kızım hasta,doktora götürdüm.Muayene ettirdim,ilaçlarımızı aldık geldik.Çok nazlı tabi şimdi...
Çok geçmiş olsun sapişim ya üzüldüm.İnş şimdi düzelmiştir
anam tam adamına sordun sennnn ben karataycıyım 5 ay oldu canım 18 kg verdim mutluyum grurluyum,yola devam ediyorum..herkese çok çok tavsiye ediyorum.Aç kalmadan sağlıklı yemekler yiyerek zayıflıyorum :124:
Ne güzel yaw bende karatayı aklımdan geçirmeye başladım
Evet dukandan daha iyi duruyor karatay.Şu emzirme işinin bitmesine az kaldı.Sonra artık kalan kilom için karatay yapabilirim

zayıflamak isteyen herkese acayip bi saygım var ve çok seviyorum hepsin,i rabbim emekleri zayi etmesin etmez de zaten :)))[/QUOTE]
canım ya Allah yardımcın olsun.Kilo serüvenimiz benziyor.Benim tek bebişim var ama.birde evlendiğimde 62 kiloydum
Ayşencim bende sepet içinde çikolata hazırlamayı düşünüyordum Ama senin hazırlığın bayağı fazlaymış.
Sigara için keşke hamile kalmadan önce bıraksan gülüm yaa.Malum vücudumuza giren maddeler bizimle beraber 6 ay yaşıyor.Toksinler en az 40 günde atılıyor.Hamile kaldığında bırakırsan zaten bebeğe bir kısmı geçmiş olacak.Bu kadar bekledikten sonra eminim ki sende sağlıklı bir bebişin olsun istersin.Sadece minik bir tavsiye dikkate alırsan canım
Diyet konusunda da sen karataya başlamamışmıydın ya.Ben mi yanlış hatırlıyorum
burda yağmur yağıyo bende geceden makineye ayarladım çrşmba kar gelicekmiş kar yağmadan balkonda çamaşır kurutayım dedim ama nanayyy

Burda da hava kapalı yaa.Dün 26 derece sıcaklık vardı bugün buz buzz.Derse giderken eşim gelip bizi aldı.Dönerken bebek arabasıyla döndük ama çok soğuktu inş bebişim hasta olmaz

ipekyol benim de bi tane çocuğum var, bi kızım var oğlumu hamileyken doğuma bi kaç gün kala kaybettim
paşam hoşbuldum, gülebilirsin şekerim hakediyorum ben :) baklavalara acımadım şimdi vicdan azabı duyuyorum

Bende seni merak ediyordum ablacım yaa.Hoşgeldin özlettin kendini
Bişey çıkmaz canım inş rutin bunlar
kızlaar... menüleri dökülün bakiiim.....

dün akşam yazdığım yemekle yatıcaktım taa ki eşim sıcak pidelerle gelene kadaar......ne kadar yediğimi bilmiyorum bileee....:2::2:
Vuşşşş afiyet olsun yapışmadan uçsun gitsin
Sorma ya ne romantik kızmış bu Ayşen.Sevgililer gününde böyleysen evlilik yıldönümünde neler yapıyorsun kız biraz tüyo ver bize olur mu..
Sapiş yaa.Ben bu aralar bloglara bakıyorum.Beğendiklerimi sık kullanılanlara ekliyorum.Bugün baktım ki eklediklerimden biri senin bloğunmuş.Doğrumudur
Bende ilk defa hayatımda çilek reçeli yaptım geçen hafta.Arada ucundan tırtıklıyorum yaa
Çok güldürdün beni

Maşallah azimli kaptanım.Rabbim bizede sirayet ettirsin

menümü paylaşıyorum izninizlen
sabah 6 da kalktım namaz, eşime sandviç, sonra atöğlen bol yoğurtlu brokolki 2 dilim ekmektım kendimi arka odaya mehmet özün tavsiye ettiği egzersizi yaptım 20 dk, 20 dk bisiklete bindim
hastaneye de yürüyerek gittim gidiş dönüş 45 daka olmuştur. KALKINCA LİMONLU SU İÇTİM, kahvaltı 2 dilim ekmekdomates 2 dilim peynir 1 avuç badem
ara 1 muz
öğle bol yoğurtlu brokoli 2 dilim ekmek
1 meyve 1 dilim ekmek peynir doktor emziriyorum diye bun u yap demişti
akşam yemeğinde sadece 1 tane çiğ köfte yicem
görümcem çiğ köfte yemeye çağırdı da meyve de yemicem
yorumlarınızı beklyrm

bebek ağlarken bişey yazmak mümkün değil karıştırıyorum herşeyi birbirine neyse düzelttim menümü paylaşıyorum izninizlen
sabah 6 da kalktım namaz, eşime sandviç, sonra attım kendimi arka odaya mehmet özün tavsiye ettiği egzersizi yaptım 20 dk, 20 dk bisiklete bindim
hastaneye de yürüyerek gittim gidiş dönüş 45 dakka olmuştur. KALKINCA LİMONLU SU İÇTİM, kahvaltı 2 dilim ekmekdomates 2 dilim peynir 1 avuç badem
ara 1 muz
öğle bol yoğurtlu brokoli 2 dilim ekmek
1 meyve 1 dilim ekmek peynir doktor emziriyorum diye bun u yap demişti, yani arada 1 dilim ekmek atıştır diye
akşam yemeğinde sadece 1 tane çiğ köfte yicem
görümcem çiğ köfte yemeye çağırdı da meyve de yemicem
yorumlarınızı bekliyorum

kırmızı sana hayranım 3 saat spor nasıl yapıyorsun, spor slonunda heralde, evde baya zor olur heralde sıkılır insan

ayyyyy inanmiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

gunlerdir yazilanlari okudum alinti yaptim ve renk verim kalinlastirim derken yanlisliklan hepsi gittiii
tekrar yazamamda simdi..kardesimin okululna gec kalirim yoksa...

2.takimla yaristayiz bu hafta kizlar...iyi hazirlanin

yeni gelen arkadaslar aramiza hos geldiniz.. insallah hepp beraber kurtulacagiz fazlaliklarimizdan

nilosum allah mutlulugunu bozmasin canim,,hayirlisiyla tamamina erdirsin insallah..simdiden tarih felan konustunuzmu hic??

uzum cnm bende aslen ankaraliyim ama yurtdisinda katiliyorum..sen nerden katiliyorsun

akabecim, spor yapman sahane..emin ol sporsuz diyetle bir yolavarilmiyor kolay kolay..Allah yardimiz olsun ve hepimize dayanma gucu sabirlar versin..

saphisim minnosa gecmis olsun canim, ins cabucak iyilesir..insanin cocugu hasta olunca nasil etkileniyorinsan...huzursuz, yuzu gulmuyor...Allaho sahabilerehep iyilik versin

shopacim nilosun dedigiyle hatirliyorum, o dukandan onca karatayi tavsiye ederim herkese diyordu..bir ona sor istersen dukani..

safisim kizil saclarin hayirli olsun gule gule kullan...abdestsiz boyatinca sacisorunmu oluyor..sonra abdestin sayilmiyormu...:26::26:

ekimcim aramizdan ayrilmana uzuldum ama insallah islerini yoluna koyar tekrar aramiza donersin..

salisim super gidiyorsun canim..hep boyleazimli ol..
unuttugum kizlar varsakusura bakmayin kizlar..onca yazdigim gitti..simdi aklimda kalanlarla cvpliyorum..

hepinizi cok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm

sağolasın canım evet imtihan dünyası hepimiz bir şekild eimtihan oluyoruz inşlh bu sınavıda rabbime asi gelmeden mükafatlandırılarak geçerim
dularında unutma beni
Her zaman dualarımdasın Ayşen'im,sen en büyük mutlulukları hakeden bir yüreğe sahipsin,Rabbim en güzelini nasip edecek bütün kalbimle inanıyorum

2 takımla yarışa ben de varım kaptanım:)=
Aaaaaa,2. takımla yarış mı var?Ben de varım,ben de

Canım ablam hoşgeldin,inan ki çok sevindim döndüğüneeeeee,biz bize lazımız

Canım aramıza hoşgeldin,hep birlikte kurtulucaz bu kilolardan inşallah

Offff,harikasın bitanem ya;spor tempon muhteşem,maşallah sana

nilosum allah mutlulugunu bozmasin canim,,hayirlisiyla tamamina erdirsin insallah..simdiden tarih felan konustunuzmu hic??
Amin bitanem,Allah razı olsun.Tarih konusunda ben kararsızım,aceleye gelsin istemiyorum.Bide biz aynı şehirde ama farklı ilçelerdeyiz,50 dk mesafe var.Öyle olunca ancak haftada bir görüşebiliyoruz,bir de burası küçük yer laf söz olur korkumuz da var bir şekilde.Görüşemeyince de özlem de oluyo tabi,telefonda iletişim de eksik oluyo derken bu aralar çok tartışıyoruz Gülüm,geldiğimizden beri toparlanamadık açıkçası.Hatta ben dün bir öfkeyle-bitti-dedim ve telefonlarını da açmıyorum,yıprattık daha çok yeni olmasına rağmen,toparlar mıyız bilemiyorum ama ben çok gerginim.Hayırlısı ne ise o olsun diyelim.

inş.. canım hayırlı olsun yakışıklının karnesi....

maşallah nbu hafta da çok aktifsin....

canım ya Allah yardımcın olsun.Kilo serüvenimiz benziyor.Benim tek bebişim var ama.birde evlendiğimde 62 kiloydum

Ayşencim bende sepet içinde çikolata hazırlamayı düşünüyordum Ama senin hazırlığın bayağı fazlaymış.
Sigara için keşke hamile kalmadan önce bıraksan gülüm yaa.Malum vücudumuza giren maddeler bizimle beraber 6 ay yaşıyor.Toksinler en az 40 günde atılıyor.Hamile kaldığında bırakırsan zaten bebeğe bir kısmı geçmiş olacak.Bu kadar bekledikten sonra eminim ki sende sağlıklı bir bebişin olsun istersin.Sadece minik bir tavsiye dikkate alırsan canım
Diyet konusunda da sen karataya başlamamışmıydın ya.Ben mi yanlış hatırlıyorum

Burda da hava kapalı yaa.Dün 26 derece sıcaklık vardı bugün buz buzz.Derse giderken eşim gelip bizi aldı.Dönerken bebek arabasıyla döndük ama çok soğuktu inş bebişim hasta olmaz[/QUOTE]
şimdi de yapabilirsin canım sınırsız yiyebiliyorsun ekmek pilav zaten süt için gerekmez....

biraz az yiyorsun sanki canım....doktor listesimi bu...

ben boya gusle engel değilmdiye biliyorum yine de boyatırken gusülm abdestli olmakda fayda var...namaz abdestin de farketmez zaten...

öyle deme niloşum daha çok başındasınız olur böyle şeyler düzelir aranız inş.. tez zaman da i....daha çeyiz yapıcaz sana...

menüüü...

akşam...

bulgur pilavı 5 kaşık

az yağlı karnı yarık(yazın buzluğa attıklarımdan)

yoğurt

mantar

Canım ya nettiniz siz öyle bi küs bi barışık sabrınızı tüketirsiniz böyle.Allah hayırlısını versin.Biraz gönlünüzü geniş tutun
şimdi de yapabilirsin canım sınırsız yiyebiliyorsun ekmek pilav zaten süt için gerekmez....[/COLOR][/I]

Canım haklısınn gerekmezde eksik yazmışım aslında sebebini.Ben hala kaza oruçlarımı tutuyorum.63 günden 25 gün kaldı.Bu ayın tamamını yine oruçla geçiriyorum.Sonradan sporada başlaycağım belki o zaman karatayıda düşünürüm.Akşam iftardan sonra yemeğe başlıyorum.20den sonra yemeyi içmeyi bırakmam imkansız.Birde tatlı krizlerim oluyor bastırmak için arada bisküvi vs atıştırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…