7 yıllık ilişkim bitti...

Bir ilişki 7 yıl 9 yıl 10 yıl nasıl ilişki olarak devam eder pek anlamıyorum.Ya evlenilemeyecek kadar küçük yaşta başlandı ya da evliliğe gidecek bir süreç olmadı.
7 yıllık evliliği bitirmekten iyidir.Yoluna bak ve unut.
Başladığımızda 18 yaşındaydım ben ve o 21. 7 yılda evliliğe gidecek bir süreç olmadı. Sadece onun lafinda kaldı ben hic bir zaman adım atmadım. Önce üniversite bitsin, iyi bir isim olsun kendi hayatımı kurayım istedim. ve bunun için şükür ediyorum.

sadece içimi boşaltmak için yazıyorum.

Evet dile kolay 7 yıl sonunda bitti. Mutsuz muyum? Hayır. Sadece üzgünüm geçen zamana verdiğim emeğe üzülüyorum sadece.

Neden bitti? Aslında başından beri sorunlu bir ilişkiydi neden bu kadar yıl devam ettirdim ki sanki. Çok pişmanım çünkü giden benden gitti tek bir göz yaşına değmedi. Ama en son sırf yaninda tutmak için söylediği yalan yenilir yutulur cinsten değildi. Bir kaza sonucu ayağını kaybettiğini söyledi. Başka bir sehirdeydi o sıra. Yanina gitmek istedim böyle görmeni istemiyorum dedi. Kendini biraz toplayıp geleceğini söyledi. Bende izin verdim kendini toplaması için. İlişki o kadar kötü gidiyordu ki o sıra öyle birşey yaşanmasa zaten bırakıp giderdim çoktan. Ama bırakamadım. Konuşma ya başladık sürekli zaten kotu giden birseyi düzeltecek gibi değildik. Aramızda bir anlaşmazlık çıksa durumumdan dolayı boyle yapiyosun sen zaten bırakıp gidersin demeye başladı. Sonunda ne mi oldu? Aylarca devam etti ve hepsi kocaman bir yalanmış. Ben şok oldum bir insan bu kadar mi vicdansız olur bu kadar mi rahat yalan söyler. Neler yaşadığımi ben biliyorum. Ve bu kopma noktası oldu. Geç kalınmış bir ayrılık...

Gerçekten bu kadar berbat bir ilişkiyi neden sürdürdüm ki? Yalan söyledi affettim hakaretlerine katlandım aldatti affettim. Neden yaptım ki ? bulunmaz hint kumaşı mıydı? 7 yılımdan daha mi değerliydi? Gururumu bu kadar ezdirmeme değer miydi? Çok rahat söylüyorum ki HAYIR!

Hiç birşey benden önemli değildi benim hayatimdan önemli değildi. Evlenmeyi çok istiyordu şuan şükrediyorum ki ciddi bir adım atmadım. Tek doğru hareketim bu oldu sanırım.

Şimdi çok mutluyum önüme bakıcam .ilk defa nefes aliyomus gibi hissediyorum. Ve bunu çok rahat söyleyebiliyorum. İYİKİ BİTTİ!!
Canım sende kendimi gördüm.Benimde 7 yıllık bir ilişkim vardı çok önceden ilk aşkımdı.Gençliğimi en güzel zamanımı yedi bitirdi.Allah kurtarmış yalan dolan aldatma bunda da vardı.Allaha şükret bence.Şu an çok mutluyum allaha şükür.

Simdi gecmiste kalan 7 yil gozunde buyuyebilir ama gelecekteki kurtarilmiz yillarini dusununce karda oldugunu anlayacaksin.

Kuldan utanmadinda Allahtan dami korkmadin. Kendi cikari icin yalan söylemis. HAkkinizda hayirlisi. RAbbim güzel insanlarla karsilastirsin

Ayağımı kaybettim diye yalanmı olur ya? Sizde hiç e bir resim at merak ediyorum iyimisin falan demediniz mi? Pes valla atıyor bari usturuplu atsın :oha::oha:

Back
X