1 kilo mu vermiş oldun canım22. gün kilo 53,2(gördüğüm en düşük kiloyu tekrar görene kadar böle bölevurucam kafama)
sabah
1 ince dilim tam buğday ekmeği üzerine acuka(cevizli ev yapımı)
tulum peyniri
ara
yulaflı kurabiye
öğle
bir çukur tabak dolusu kıymalı ıspanak
1 portakal(ohhh emilsin bütün demirler)
ara
yoğurt(1 kase) ıspanağın yoğurdunu ara da yiyeceğim, demir emilimini azaltmasın diye
akşam
1 tabak pırasa
gece
1 bardak kefir
bugünde sebze günü gibi olacak
canım tam tamına 12 gün önce 52,6 idim. bi aldım 55 oldum hala onu düzeltmeye çalışıyorum. bu arada dün akşam kocişle aktardan maya aldık. dün kefirimi mayaladım, bu akşam olmuş olur herhalde1 kilo mu vermiş oldun canım
neden kızdın bakım kendine sen
kız omaz öyle 24 saat atlatccan sonrakız ben bunları dün okudum zaten, ben 12 saatten kısa sürede mayalansın istedim ama sabah olmamıştı
kız omaz öyle 24 saat atlatccan sonra
2 saat buzdolabında dinlendir sonra iç
yok kız ben günde 2 kez wc ye gidiyorum merak etmeama 12 saatten fazla mayalanırsa sindirim sistemini yavaşlatır diyo, ben hızlansın istiyorumzaten kabız oluyorum
yok kız ben günde 2 kez wc ye gidiyorum merak etme
yalnış yazmışlar onlar canım
şoka gircen başla bi neler neler olcaktamam o zaman akşam içerim bende, çok sağol canım. çünkü yavaşlatıyorsa hiç içmem daha iyi, ben 3 günde bir falan çıkıyorum. benim bağırsaklar benim gibi tembel
sana özelden mesaj atıyorum..çok ağrısı var, üstüne basamıyor. basınca bas bas bağırıyor. düştüğünden beri ağrıdan bişey yiyip içmediçok üzülüyorum yaaaa elimden de bişey gelmiyor. 3. kattayız canım allahtan aşağısı çim bahçe. balkon normal canım.normalde eşim benim yanımda sigara içmez, ben yokken salonda içesi tutmuş kapıyı aralık bırakmış sigara kokmasın diye. o aradan çıkmış
canım sıkma canını ya24. gün : 52,4 (sevinemiyorum bile, umrumda değil. gerçekte değil yemiyorum, içmiyorum o yüzden bu rakamlar.)
hala kahvaltı yapmadım. kedim yemedikçe benimde yiyesim gelmio. o acı acı bağırdıkça sanki göğsüme bişey yerleşio, ne nefes almaya, ne yemek yemeye yer kalmıo. ailesel ilişkilerde bozuldu. günlük bu gün sana hiç iyi haberim yok, hiç yazasım da yok. bugünde böyle bir gün, biran önce geçsin bitsin istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?