canım benim yaaa.. iyileşicek senin sevginle.. peki veteriner ne diyor??24. gün : 52,4 (sevinemiyorum bile, umrumda değil. gerçekte değil yemiyorum, içmiyorum o yüzden bu rakamlar.)
hala kahvaltı yapmadım. kedim yemedikçe benimde yiyesim gelmio. o acı acı bağırdıkça sanki göğsüme bişey yerleşio, ne nefes almaya, ne yemek yemeye yer kalmıo. ailesel ilişkilerde bozuldu. günlük bu gün sana hiç iyi haberim yok, hiç yazasım da yok. bugünde böyle bir gün, biran önce geçsin bitsin istiyorum
canım benim yaaa.. iyileşicek senin sevginle.. peki veteriner ne diyor??
iyileşecek ve tekrar kucaklarda sevilecek15-20 gün içinde iyileşir diyor, ama en zoru bu bi haftaymış ağrıları olur normal dedi
iyileşecek ve tekrar kucaklarda sevilecek
bebeğim helaAsSsk buarada işi büyüttüm
dün kocam 5 lt süt getirmişti onunla yoğurt ve kefir mayaladım. artık süt ürünleri evde yapılacak
bebeğim hela
olsun ama sabah kahvaltı yapmadın diye kızdım sana
en azından kefirden için protein al bedenine
kedin ve eşin için sevindim canım
kurabiyemisağolasın canım, niye kız kurabiye yedim ya iştecanım sabahları hiiiiiççççç istemiyor ben akşam canavarıyım
kurabiyemi
kahvaltı yap
ama bende aynen öyle yapıyorum
nasıl istiyorsan öyle beslen dikkatli beslen canım bbenm
bir derdim varda acayip bi konu açılmış
sinirden kudurdum ya
evet canım istemiyorsan yeme o zaman dediğin iyi oldu bakya midemi zorlamak istemiom hiç, vücut reddederken yemek yemek kilo aldırıyomuş. vücut ihtiyacını biliyodur diommerak ettim bi baki, nerde ki hiç girmedim
28. gün-- kilo 53,1 az kaldı atıcam ödemleri, gerçek kilo 52,5 la 53 arası sanırım. kan vermeden bi 50 ye düşseydim 42 günüm kaldı.
sabah
apitera bal 1 tatlı kaşığı
çay 2 bardak
ara
bitki çayı olur(bu ara öğünde acıkmıyorum)
öğle
et sote
yoğurtlu karnıbahar kızartma
salata
ara
sütlü neskafe
ara
yeşilçay
akşam
bakla yemeği
yoğurt
saat 20:30 gibi 1 tane meyve(henüz seçmedim :))
akşam meyve yeme canım
yiceksen öğlen ara menüne ekle
ya bende 59,200 geldim ne etcem ben yaa ödem var
yeşilçaydan olabilirmi
yok canım bitki çayı yaramadı galibakız yok öyle bişey, benim diyetisyen arkadaşım var o gece ara öğününe süt+meyve ya da yeşilçay+meyve kurusu verio. bi tanecik meyveden bişey olmazküçük bi meyve yiyorum yumruğum kadar.
canım yeşilçay aksine ödem attırıyor bendeallah allah tuzu mu kessen bir süre. sen menü paylaşıyor musun canım? akşam menülerinde mi bi sıkıntı var acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?