totom küçülür anca benm
çünkü kemiklerim çıktı yanlardan canım
pazartesi izin aldım dişe gidicem sağlık ocağına uğrayım boyuma ve kiloma batırcam
kesin biliyim yani
yaa kıskandırma beni amaaabencede canim. ben su 1 lira atilan makinelere conversle cikarak olcmustum, sonra bi.kac yerdede olctum ayni cikti. mezura dogru cikmiyor.
yaaaa ben daha inceyim, yakala beni
tebrik ederim canımgünaydın kız günlük, çok mutluyum ödemler gitti
29. gün kilo 52,7bu gerçek kilom galiba, yarına anlarız. yarın tam bir ay oluyor ve ben 54,3 ile bu günlüğü açmıştım, yarın keşke 52,3 çıksa tam 2 kilo vermiş olurum. aralarda kilo alıp onları telafi ile uğraşmasaydım şuanda belki 50 olacaktım neyse sağlık olsun
şimdi bugünkü menüyü kestiremiyorum o yüzden parça parça yazacağım
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 minik portakal(ohhhh emilsin demirler)
şimdide çay içebilmek için bi saat bekliyorum(bu beni zorlasada demirlerimi feda etmeyeceğim), çayı çok seviyorum yaa. çayla sınanıyorum resmen
tebrik ederim canım
Günlüğünü baştan okudum... İnşaal istediğin kiloya düşersin aslında görünürde çok fazla yemiyorsun ama ben diyetisyenim bilgileri ve bnm biraz araştırmalarım vs. ara öğünleri sıvı ile geçiştirip o yüzden bazen kendini durdurmadığını gördüm aynı şey bende de oluyor bazen ... Özellikle akşam yemeğinden öncekia ra öğün bnce çok önemli
Bu arada bende kefir çok kullanırım ve içerim en faydalı sıvı gıda olduğu düşünüyorum sudan sonra
kız ben geldim napıyon sen bakim komşu
bodur komşum benm
bende yarın net kilomu görcem herhalde
ödemin allahını tuttuk ya
sen attın sıra bende
Aynen atcam canm bugün krtuldum herhaldenapim sıkıldım eve gitmek istiyorum, dakikaları sayıyorumhadi bakalım sende atta kurtul
heehehheeee bak sen seni bodur seni kaçamak hedün akşam ani bi krizle
1 küçük bardak kefir
2 bademli kavala kurabiyesi
yarım portakal yedim, işin kötüsü eşim tuhaf tuhaf bakarken utanmadan sıkılmadan yedim. bugün karbonhidrat yok
lahana şişirmiştir bebişim, ne vuruyon be kafamaheehehheeee bak sen seni bodur seni kaçamak he
bende az patates kız. az pilav lahana slatası yoğurt yedim
işin iyi tarafıda canım fazla istemedi mide şişti hemen
bende yakalıycam seni kaçamassın benden30. gün kilo:52,4sonunda kaçamaksız kiloma döndüm. bugün tam bir ay oldu. 54,3 ten 52,4 e düşmüşüm. ben 2 kilo sayıyor ve kendimi tebrik ediyor yanaklarımdan mıncırıp öpüyorum
sabah
1 bardak kefir
ara yok
öğle
ızgara köfte var, 3 tane yerim
bolll salata
ara
sütlü neskafe
akşam bilinmezde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?