bende şişim ama ne blim bırak diyo şeytan sıkıldım bugün
yaa dışar atasım var kendimi
daha taşa vurasım var
ya kuzum ben manyak gibiyim sürekli yiyesim vardışarı at kendini ama yeme. akşam yemeğini yedikten sonra kocanı da kap sinemaya gidin. biz veterinere gitmeyecek olsaydık benimde aklımdaydı. hem avm ye gidersen incecik kızlar görüp aklını başına alırsın.
bak dün başıma ne geldi, canım nasııııılllll karbonhidrat istiyor. markete çay almaya gittim güya ama kurabiyelerin önünde ciğerci kedisi gibi dolanıyorum. abartmıyorum 5 dkk dolandım sonra bi bayan geldi 1 kilo kurabiye aldı(baya kiloluydu) baktım baktım ve hiç bişey almadan çıktım. bende öyle bi iştah var ki, o bi kilo kurabiyeyi kendime engel olmasam 1 günde bitiririm. kendimden,iştahımdan korktum resmen
ya kuzum ben manyak gibiyim sürekli yiyesim var
ama benim kemiklerim çıktı artık
valla yalan değil foto çekinip atayım yarın da gör delimisin dersin
ama 52 olmam lazım
bişey kokusu burnuma gelince azcık yerim hepsini değil tabi ama
1,68 canım ama napıyım ben yakız boyun kaçtı senin, eğer uzunsan 52 olma! sayıya takılma, görüntü önemlimesela benim popo 48 den önce küçülürse bırakırım o kiloda çok kemik kemikte olma be güzel durmuyor
1,68 canım ama napıyım ben ya
ya aynen öyle zaten takılıp kalıyorum 57 de falan inmez aşağıcanım ben senin yerinde olsam 56-58 arasında tutmaya çalışırım kilomu(hani arasıra kaçamak yapabilip toparlayabilecek kadar pay bırakırım kendime). 52 yakışmaz be
sen yine 56 ya çek, iki kilo sana kaçamak payı kalsınya aynen öyle zaten takılıp kalıyorum 57 de falan inmez aşağı
şu an ölçtüm boyumu pardon canım yalnış ölçümüzsen yine 56 ya çek, iki kilo sana kaçamak payı kalsın
şu an ölçtüm boyumu pardon canım yalnış ölçümüz
ben 1.61 im yaa çok pis sinir oldum
acayip morelim bozuk ben bu kadar kısa değildim
ondan beğenmiyorum kendimi
sana yalan söylemiş gibi oldum pardon
hep kendim ölçünce yalnış ölçüyorum demekkikızzzz 7 cm nasıl yanlış ölçtünüz52 kilo olmak için beni kandırmıyon dimi
hep kendim ölçünce yalnış ölçüyorum demekki
yok kız ne kandrıcam buraki metre yalnış değilse öyleyim akşam evde mezurayla ölçerim ben
ayy ben ne salağımm ben ne aptalımbi ölç bakim merak ettimeğer 161 se seni de beklerim 50 lere
ayy ben ne salağımm ben ne aptalım
nasıl bilmem yaa boyumu
hep kendimi avutmuşumm offff offfff gelcem 50 lere proteinn allahını yapcam
görcek o 53 ler
bende diyon niye böyleyim fotomu atayımda
kuzum eğer 161 sen 50 bile kaldırır vücudun, hamilelikten önce 50 ye düş bence
bak benimde önümde 5-6 kilo var daha, bırakmayalım
beden ölçüleri yazıyorum sana
bel 68
göbek 80
basen 94
oo tamam sen benden daha incesinbel 65
göbek 75
basen 94
basenler aynı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?