tatlım ben akupunktura başladım 6 gün önce ve yarın kontrole gidicem bakalım kaç kilo vermişim. ilk hafta çiğ sebze yani salata meyve ve yoğurt verdi doktor ve spor vermedi. yarın iğneler değişecek ve yeni normal bi diyet listesi vericek. sporada başlıcam bu haftadan sonra.
yarın buraya yazarım kaç kilo verdiğimi. az da olsa biraz zayıflamış gibi hafif hissediyorum kendimi :)
Bende yaza gelin oluyorum kızlar 1.62 boyundaym 62 kıloyumberaber zayıflayalım eritelim şu göbekleri yaa düşünsenize gelinliğiniz arkasından önünden sarkmış etlerimiz ııyyyy ben çok kararlıyım kızlar kurtulacam bu göbekten
sende hos geldın arkadasım:) senın pek fazlalıgın yokmus anladıgım kadarıyla ama genede kolaylıklar dılıyorum :) sen neler yapıyosun?
canım benimde 10 15 kilo gitmesi lazım. birde benim şöyle bir sorunum var; mayısta düğünüm var ve gelinik işini 1 ay önceden ayarlamam gerekiyo. bu da demek oluyoki 1buçuk ayda verebileceğim kadar fazla kilo vermem lazım
Enteresan bit kon başlığı olmuş 5 günce göreseydim 71 le katılırdım) şaka bi yana Mayıs'a az kaldı senin çok acele kilo vermen lazım düğüne kadar iyi bir disiplinle çalış bizde seni destekleriz 10,15 hayli çok fazla egzersiz yapman gerek tatlı un nişastalı sebzeleride bırakırsan bu iş tamamdır bir nevi şok diyet )
canım çok kilo vermem lazım en azından 12 kilo fln, gelinlik alıncaya kadar 10 kilo vermiş olsam son provada 2 kiloyu ayarlarlar. gelinliği de yaklaşık son bi buçuk ay kala alsam, bu da demek oluyo ki yaklaşık 1 ayda vermem gerkiyo bu kiloyu..matemtik problemi gibi oldu biraz ama
yani problemin sonucu imkansızzz........
ama o zamana kadar 8 kilo verebilsem yine de imkansız mı sizce????
bence yaparsın canım uzulme kı 8 kılo versen bıle az degıl cok farkeder.aynen devam et hıc bozma :)
Deury canım merhaba
Bende suanda 70,2 kiloyum gecen hafta basladım akapunktura ozaman 73,4 tüm
bugün gittim doktora hep iğnelerim değişti hemde diyetisyene gittim vücut analizimi yptı ve liste hazırladı bana onunla berber yapıcam
istersen listemi paylasırım beraber yapabiliriz
çok sevinirim paylaşırsan..
bir de diyetisyenin önerileri oldu mu sana kilo vermek için???
tebrik ediyorum 3,4 kilo vermişsin nasıl yaptın canım??
çok özendim sana ama MAŞALLAH DİYORUM
noolursun yazalım birbirimize ne kadar kilo verdik neler yaptık, söz mü???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?