70 kiloyum diyet kardeşi arıyorum. Lütfeeeeennn

• Konu Sahibi Konu Sahibi deury
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende yaza gelin oluyorum kızlar 1.62 boyundaym 62 kıloyum beraber zayıflayalım eritelim şu göbekleri yaa düşünsenize gelinliğiniz arkasından önünden sarkmış etlerimiz ııyyyy ben çok kararlıyım kızlar kurtulacam bu göbekten

bende eşlik etmek isterim kızlar ama yeniyim nasıl oluyor bilmiyorum benimde boyum 1.72 kilom 72 hedefim 11kg vermek

ben akapuntura cesaret edemıyorum ya aslında gene kendımızde bıtıyo.umarım sen faydasını gorursun canım bende merak edıyorum yarınkı kılonu :)
bende aksamları yaklasık bır saat spor yapıyorum plates yapıyorum ıp atlıyorum. bellı bı dıyet lıstem yok cunku uymuyorum :)
ekmegı kestım aksamları ve oglelerı pek bısey yemıyorum. suana kadar 1 kılo verdım.bakalım gorcez ılerleyen gunlerde ınsallah faydasını gorurum

sende hos geldın arkadasım:) senın pek fazlalıgın yokmus anladıgım kadarıyla ama genede kolaylıklar dılıyorum :) sen neler yapıyosun?

Kızlar bu akapunktur nasıl bişey iştahmı kesiyor?

sende hos geldın arkadasım:) senın pek fazlalıgın yokmus anladıgım kadarıyla ama genede kolaylıklar dılıyorum :) sen neler yapıyosun?

Olmaz olurmu canım her elbisenin üstüne pörtleye bi göbeğim var iki hafta öncesine kadar takmıyordum taaki nışanlım yüzüme vurana kadar
Ayça Kaya diyetini yapıyorum ben şuan ayda 7 kg diyoya 5 kg versem havalara uçacam.

kızlar 2 kilo vermişim 1 haftada. ancak diğer haftalar 1 er kilo verebilecekmişim öyle dedi doktor ilk hafta daha fazla verirsin dedi. diyet listesi verdi ama ben diyetlere uyamamam. ben yine kafama göre ızgara tavuk, meyve, salata, yoğurt, süt gibi sağlıklı besinleri yiyorum.

aslında 70 kiloyum yazmıştım ya 70.9 kiloydum. 2 kilo verince 69 olmuş oldum :) bu beni çok sevindiremedi sanki 1 kilo vermişim gibi geldi

bir de bugün 2 kio verdim diye (sabah kahvaltı yapamadan evden çıkmıştım 1 bardak su içip)

• 11 gibi çiğ köfte yedim bol yeşillikle (2 kilo verdim kutlayayım dedim)
  • öğlen bir ayran içtim
  • arada yarım bardak süt içtim
  • sonra bir kaç saat sonra 3-4 badem yedim
  • akşam da yarım kaseden az çorba ve 5-6 parça tavuk şiş yedim
  • sonra arkadaşıma gittim orda da 1 portakal yedim
vicdanım rahatsız çok yemişim gibi hissediyorum :18::18::18:

Enteresan bit kon başlığı olmuş 5 günce göreseydim 71 le katılırdım ) şaka bi yana Mayıs'a az kaldı senin çok acele kilo vermen lazım düğüne kadar iyi bir disiplinle çalış bizde seni destekleriz 10,15 hayli çok fazla egzersiz yapman gerek tatlı un nişastalı sebzeleride bırakırsan bu iş tamamdır bir nevi şok diyet)

canım çok kilo vermem lazım en azından 12 kilo fln, gelinlik alıncaya kadar 10 kilo vermiş olsam son provada 2 kiloyu ayarlarlar. gelinliği de yaklaşık son bi buçuk ay kala alsam, bu da demek oluyo ki yaklaşık 1 ayda vermem gerkiyo bu kiloyu.. matemtik problemi gibi oldu biraz ama

yani problemin sonucu imkansızzz........

ama o zamana kadar 8 kilo verebilsem yine de imkansız mı sizce????

bence yaparsın canım uzulme kı 8 kılo versen bıle az degıl cok farkeder.aynen devam et hıc bozma :)

Deury canım merhaba
Bende suanda 70,2 kiloyum gecen hafta basladım akapunktura ozaman 73,4 tüm
bugün gittim doktora hep iğnelerim değişti hemde diyetisyene gittim vücut analizimi yptı ve liste hazırladı bana onunla berber yapıcam
istersen listemi paylasırım beraber yapabiliriz

çok sevinirim paylaşırsan..
bir de diyetisyenin önerileri oldu mu sana kilo vermek için???
tebrik ediyorum 3,4 kilo vermişsin nasıl yaptın canım??
çok özendim sana ama MAŞALLAH DİYORUM
noolursun yazalım birbirimize ne kadar kilo verdik neler yaptık, söz mü???

Tabi cnm müsait olunca yazarım
diyetisyen göbek yağları için sabahla öğlen arasında yağsız süt verdi 1 bardak cnm
cnm yürüyüş yaptım dikkat ettim yediklerime salata ağırlıklı beslendm öyle listeyi yazınca görürsün cnm
tamam cnm sözz :)

sende yaz bakalım neler yaptıgını

ben de salata meyve yoğurt bi kaç form bisküvi ile beslendim. ilk hafta spor yapmadım. bu hafta spora başladım.
dün akşam 45 dakika yürüyüş bandında yürüdüm, sabah kalkınca da 20 dakika yürüdüm işe yetişecektim çok fazla yürüyemedim bu sabah, ama artık sabahları erken kalkıp en az yarım saat yürüyeceğim..

doktorun bana verdiği 2. hafta listesi şöyle;
sabah:
  • 1 dilim tahıllı ekmek
  • 2 dilim yarım yağlı beyaz peynir
  • domates,salatalık

öğlen:
salata yada çorba

akşam
100 gr et uzgara veya haşlama
yada sebze

aralarda:
meyve, şekersiz çay, 3-4 tane light bisküvi yenilebilir

haftada 3 kez 1 saat spor

kızlaaar beni de alın aranıza.ben 165 boyda 73 kilodayım.3 günde 1 diyeti boza boza anca 3 kilo verdim.hedefim 56.ama 1. hedefim mart sonu 69.0 çıkmak.haftada 1 kilo vermek istiyorum.spor yapıyorum ama düzenli değil.leslie 3 mil yapıyorum.gerçekten faydası var ve zevklide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…