70 kiloyum diyet kardeşi arıyorum. Lütfeeeeennn

• Konu Sahibi Konu Sahibi deury
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ilk başladığımda 2 hafta önce 72 ydim.
bi kaç gün sonra vücudumdaki suyu attım 70 düştüm
şimdi diyet ve az sporla 68.6 ya düştüm

maşşşallah sen daha iyisin bu hızla sen bır ayda 60 a düşersin :)

tatlım azcık kalmış düğüne ama kilo verip sıkılaşman elbettte mümkün ama çizelgen görünmüyor kaç kilosun şimdi? ideal kilon nedir boyun 160 mış bunu biliyorum sadece

ÇOK YEMİŞ MİYİM KIZLARRRR????
öğlen tost yemeseydim iyiydi, ama acıkmıştım

Hiç de çok değil canım tebrik ederim. Ama tost canın çekerse az tuzlu beyaz peynirden yaparsan çok iyi olur. Diyette kaşar önerilmiyor kalorisi yüksek.

tatlım azcık kalmış düğüne ama kilo verip sıkılaşman elbettte mümkün ama çizelgen görünmüyor kaç kilosun şimdi? ideal kilon nedir boyun 160 mış bunu biliyorum sadece

evet çizelgem bozuk tam açılmıyo canım...
160 boyum 68.6 kiloyum 55 olmak istiyorum ama bu il hedefim değil tabii
ilk hedef 65
ikinci hedef 60
üçüncü 57
düğüne kadar ne kadar verirsem kar yani...

kızlar bugün çok yoğun bi gündü benim için ev bakmak için dolaşıp durduk ne su içebildim ne yeşilçay ne de ara öğün yapabildim

sabah az beyaz peynir az domates yarım dilim tahıllı ekmek yedim.

saat akşam 6 da yarın kase çorba salata ve 3 parça tavuk şiş yedim.

bu kadar... şimdide acıkmadım ama yinede bi elma yiyim açıkmıyım daha sonra bol su içiyim

1 saat de yürüsem süper olur ama 30 dakkadan fazlasına tahammülüm olmuyo sıkılıyorum

merhabaaa ben de 7oli kilolardayim yine 60li kilolari görecegim zamani sabirsizlikla bekliyorum

merhabaaa ben de 7oli kilolardayim yine 60li kilolari görecegim zamani sabirsizlikla bekliyorum

inşallah canımmm......

neler yapıyosun yaz sayfama... bende yazıyorum neler yaptığımı zaten ..

paylaşalım verdiğimiz kiloların güzel haberlerini

inşallah canımmm......

neler yapıyosun yaz sayfama... bende yazıyorum neler yaptığımı zaten ..

paylaşalım verdiğimiz kiloların güzel haberlerini

tamaaaammm oluuurrrr mesela hemen bugün ne yaptim söyleyim.. kalori olarak kesin 1800 aldim onu bilyiorum, cünkü arkadasimla bulustum amaaa 4,5 saatten fazla da yürüdük yani yakmisimdir en azindan yarisini

ben su an 71.5 kilodayim yaaa 68in üstüne cikinca yakismiyor yaaa, insallah hemencik önce 68e, ordan da eski kilom olan 63 kiloya dönmek istiyorum yaaa

boyun kaç canımm

canım ya 175 boyun var daha ne istiyosun 70 kilo sende çok görünmez 5 kilo da versen manken gibi olursun......

canim benim 71.5 kilodayim ve eski kilomu özlüyorum yaaa, o zamanki kiyafetlerimi elden cikarmadim bile cok begenerek giyiyordum.. insallah vereyim de 5 kilo da versem olur, 5 kilo verince gerisi de gelir degil mi???

canim benim 71.5 kilodayim ve eski kilomu özlüyorum yaaa, o zamanki kiyafetlerimi elden cikarmadim bile cok begenerek giyiyordum.. insallah vereyim de 5 kilo da versem olur, 5 kilo verince gerisi de gelir degil mi???

5 kiloyu 1 ayda rahat rahat verirsin merak etme canım sonra da eski kıyafetlerine kavuşursun

kızlar sabah 2 bardak suyumu içtikten sonra
domatesli peynirli omlet yarım tahıllı ekmek yedim..
yeşilçay içtim..

kahvaltım her zamanki gibi geç oldu 10.30 da yaptım kahvaltımı ama olsun napıyım

yarım saat de tempolu yürüyüş yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…