bugun tartıda 70.3 ü gördüm çok mutlu oldum kızlar :) aynen devam 60 lara doğru :)
bugun tartıda 70.3 ü gördüm çok mutlu oldum kızlar :) aynen devam 60 lara doğru :)
tatlım tebrik ederim
neler yaptın peki?[/QUOT
72 kıloydum 10 gün falan oldu başlayalı cok sıkı bır dıyet yapmıyorum aslında ekmek kahvaltı dısında hıc yemıyorum. sebze ağırlıklı beslenıyorum.aksamları genelde corba salata.acıkırsam bır kac tane badem meyve falan yıyorum.tabı butun gun bol su ıcıyorum belkı uc lıtreden fazla ıcıyorum :) aslında cok hareketsız bır ınsaım ole olmasa daha kolay olurdu ama napalım bu da bısey benım ıcın :) artı yaklasık bır saat plates ve egzersiz (mekık falan) yapıyorum.gobek var cunku.ıste bole ha bıde aksamları bırer çay kaşıgı keten tohumu yutuyorum bagırsak calıstırmada etkılı oluyor bılgınıze kızlar.. :)sızde durumlar nasıl?
ÇOK YEMİŞ MİYİM KIZLARRRR????
öğlen tost yemeseydim iyiydi, ama acıkmıştım
tatlım azcık kalmış düğüne ama kilo verip sıkılaşman elbettte mümkün ama çizelgen görünmüyor kaç kilosun şimdi? ideal kilon nedir boyun 160 mış bunu biliyorum sadece
merhabaaaben de 7oli kilolardayim yine 60li kilolari görecegim zamani sabirsizlikla bekliyorum
inşallah canımmm......
neler yapıyosun yaz sayfama... bende yazıyorum neler yaptığımı zaten ..
paylaşalım verdiğimiz kiloların güzel haberlerini
tamaaaammm oluuurrrrmesela hemen bugün ne yaptim söyleyim.. kalori olarak kesin 1800 aldim onu bilyiorum, cünkü arkadasimla bulustum amaaa 4,5 saatten fazla da yürüdük yani yakmisimdir en azindan yarisini
ben su an 71.5 kilodayim yaaa68in üstüne cikinca yakismiyor yaaa, insallah hemencik önce 68e, ordan da eski kilom olan 63 kiloya dönmek istiyorum yaaa
boyun kaç canımm
1.75 canim, kilo alinca hele bir de ben basen göbekten aliyorum oyyyy cok cirkin duruyo
canım ya 175 boyun var daha ne istiyosun 70 kilo sende çok görünmez 5 kilo da versen manken gibi olursun......
canim benim 71.5 kilodayim ve eski kilomu özlüyorum yaaa, o zamanki kiyafetlerimi elden cikarmadim bile cok begenerek giyiyordum.. insallah vereyim de 5 kilo da versem olur, 5 kilo verince gerisi de gelir degil mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?