70 kiloyum diyet kardeşi arıyorum. Lütfeeeeennn

• Konu Sahibi Konu Sahibi deury
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tabiiki Merr hoşgeldinnn....

ben de hep öyleydim bi hafta yapıp bozuyodum diyetimi biraz pis boğazım. ve dengesiz besleniyodum hep. sabah kahvaltısı yok akşama kadar aç kalıp akşam kebaplar gece abur cubur, 3-4 tane çikolata....

su içmiyodum hiç...

ama mayısta düğünüm var gün yaklaştı artık diyeti bozma şansım yok..... ve acilen çok kilo vermem lazım....

bugün diyet listesiyle çoook alakasız bir şekilde beslendim arkadaşlar
o kadar saçma bir şekilde beslendim ki anlatamam

sabah evden çıkmam gerekiyordu küçük bir dilim tahıllı ekmek elime aldım kuru kuru yedim
sonra bir elma yedim
sonra 2 bardak ayran içtim
3-4 badem yedim
aralıklarla bir paket form bisküvi yedim
3 bardak yeşilçay içtim
içtiğim şekersiz normal çayları yazmıyorum

şimdi görüyorum ki fazla yememişim ama saçma yemişim..

ama bugün koşuşturmalı bir gündü hep dışarıdaydım...

bunların dışında az kalorili olabilecek şeylere ulaşacak ne imkanım ne de zamanım vardı..

yarın bol sebze ve meyveyle vitamin alırım

sabah kalkıp yarın saat yürüyüş bandında yürüdüm

iki bardak su içtimm

kahvaltı tabağı hazırladım 2 zeytin bir parça peynir bir domates 1 dilim tahıllı ekmek yanında yeşilçay

ama sabahları işhanım olmuyo yiyemedim...

keşke akşamlarıda böyle iştahım olmasaaaaaaaaaaaa

Merhaba kızlar,
Bende katılmak istiyorum aranıza. Şubat başında başladım diyete. 70 kilo 168 boyundaayım. Benimde mayıs başına kadar acilen vermem gereken 12 kilom var. Üç ay önce memlekete gittiğimde bir arkadaşım '' bende geçen sene 74 düm( o zaman kilom 79 du) bende mi böyle şişman kötü görünüyodum'' dedi. Şimdi o manken gibi. O verdiyse bende vericem dedim. 70 e kadar indim ama iki haftadır veremiyorum kızlar. Birbirimize yardımcı olalım. Motive olursak hedeflediğimiz kiloya düşebiliriz.

Bunları yiyerek nasıl dayandın yatana kadar. Çok az geldi gözüme.

Ama en önemli öğün sabah canım. Mutlaka yemelisin. Sabahki yediklerini vücut direk enerjiye çeviriyor. Asıl öğlede ve akşamda az yemek gerekiyor.

kesinlikle haklısın hatice....
sabahları şu hiç iştahı oşlmayan zayıf kızlar varya işte onları anlayabiliyorum...
sabah hiç ama hiç bişe yiyemiyorum..
ben üniversteyi 2. öğretim okudum.
o yüzden kahvaltı alışkanlığım bozuldu..
sonra işe başladım öğlen gidiyorum işe o yüzden geç kalkıyorum öğlen birden önce hiç bir şey yiyesim gelmiyo...
ama öğleden sonra ve akşam getir kebapları abur cuburları offff....
şimdi yeni yeni alışkanlık kazanmaya çalışıyorum..
sabah kalkınca ilk işim su içmek sonra da bi lokmada olsa ağzıma bişey atıyorumm.

arkadaşlar bugün yediklerimi paylaşayım:

sabah:
iki lokma tahıllı, ekmek bi parça peynir, yarın domates

arada 1 diyet bisküvi yeşilçay

öğle :
yağsız az kaşar ve domatesli tost

arada 1 ceviz 1 tane de yaprak sarma (çok severim dayanamadım bi tane attım ağzıma:)

akşam saat 6 da:
yarım kase mercimek çorbası
bir tabak sirkeli marul salatası
bi bardak ayran

ÇOK YEMİŞ MİYİM KIZLARRRR????
öğlen tost yemeseydim iyiydi, ama acıkmıştım

:18: arkadaşlar yıllarca kilo vermeye uğraşmaktan bıktım usandım ama bu sefer bu işi bitiricem.

benimle yaklaşık kilolarda olan arkadaşları diyet kardeşliğine bekliyorum

Bende katilmak istiyorum.... 70 kiloyum ve idalim 60. 6 aylik bebegim var hamilelikte 23 kilo almistim 5 kilom kaldi ama ben 10 kilo vermek istiyorum.. Amerikada yasiyorum ve haziranda turkiyeye tatile gelicez ve benim tam 3 ayim var. sizce bu 10 kilo 3 ayda gidermi balli sirkeli su iciyorum ve 6 dan sonra hic yemiyorum ama tartilmaya korkuyorum en son 70 300 dum.

canım hoşgeldin benim de 10 kilo vermem lazım ama benim 1 buçuk ayım var bunun için
çünkü mayısta düğünüm var ve gelinlik alıncaya kadar zayıflamam lazım....
ben akupunktura başladım bu 2. haftam iştahımı kesiyo ya da psikolojik bilmiyorum işe yarasında hiç önemli değil

Simdiden tebrik ederim seni ama merak etme dugun telasi heycani sen farketmedn bi kac kilo gidiyo.. Ikimizede bol sans. Ben bi cesaretimi toplasam tartilcam ama gectigimiz gunlerde misafirliklerde bozmustum diyeti o yuzden korkuyorum

Simdiden tebrik ederim seni ama merak etme dugun telasi heycani sen farketmedn bi kac kilo gidiyo.. Ikimizede bol sans. Ben bi cesaretimi toplasam tartilcam ama gectigimiz gunlerde misafirliklerde bozmustum diyeti o yuzden korkuyorum

ben geçtiğimiz senelerde tartılmaktan korka korka 78 kiloya çıkmışım ki o kadar uzun süre tartılmamışım ki en son 65 gördüğümde kilo vermem lazım diyodum

tartılıp 78 e çıktığımı görünce şok geçirdim

neyse o aralar spor diyet fln 72 düştüm

biraz daha zaman geçti bi gazla 67 ye düştüm

sora boşladım hoooooopp 71 e çıktım

şimdi tekrar karar verdim bozmadan devam inşallahh

:18: Arkadaşlar yıllarca kilo vermeye uğraşmaktan bıktım usandım ama bu sefer bu işi bitiricem.

Benimle yaklaşık kilolarda olan arkadaşları diyet kardeşliğine bekliyorum

merhabalar bende gerçekten bıktm kilolu olmaktan benide aranıza alırmısınız

ayrıca bi elma bi portakal yedim

sabah 30 dakika yürümüştüm

şimdide 35 dakika yürüdüm

Ben 84 kilodan 72 kilo ya düştüm bu ara yine bıraktm ucunu tekrardan kilo almaya başladım şimdi 76 kiloyum
ve gerçekten bu durumdan çok sıkıldım destege ihtiyacım var kızlar tek başına olmuyor

merhaba bende 74 kşloyum haziranda düğünüm var birbirimize yardım edelim

Ben 84 kilodan 72 kilo ya düştüm bu ara yine bıraktm ucunu tekrardan kilo almaya başladım şimdi 76 kiloyum
ve gerçekten bu durumdan çok sıkıldım destege ihtiyacım var kızlar tek başına olmuyor

gel birbirimize yardım edelim bende 74 kiloyum zayıflmam gerek yaza düğünüm var

ben sürekli günlüğümü takip ediyorum.istediğin zaman yaz..
nee yiyosun ne içiyosun, kilo verdin mi, ya da veremediğin zamanlar üzlürsen kızarsan kendine yaz bana..

birbirmize destek oluruz

merhaba bende 74 kşloyum haziranda düğünüm var birbirimize yardım edelim

aa seninde haziranda düğünün var, çok güzellll...

lütfen sık sık yaz buraya...

ben sürekli takip ediyorum sayfamı benimle sıksık paylaşım yapıcak arkadaş arıyodum..

boyun kaç canım??? benim 160

bugun tartıda 70.3 ü gördüm çok mutlu oldum kızlar :) aynen devam 60 lara doğru :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…