kızlaaar beni de alın aranıza.ben 165 boyda 73 kilodayım.3 günde 1 diyeti boza boza anca 3 kilo verdim.hedefim 56.ama 1. hedefim mart sonu 69.0 çıkmak.haftada 1 kilo vermek istiyorum.spor yapıyorum ama düzenli değil.leslie 3 mil yapıyorum.gerçekten faydası var ve zevklide.
bugün diyet listesiyle çoook alakasız bir şekilde beslendim arkadaşlar
o kadar saçma bir şekilde beslendim ki anlatamam
sabah evden çıkmam gerekiyordu küçük bir dilim tahıllı ekmek elime aldım kuru kuru yedim
sonra bir elma yedim
sonra 2 bardak ayran içtim
3-4 badem yedim
aralıklarla bir paket form bisküvi yedim
3 bardak yeşilçay içtim
içtiğim şekersiz normal çayları yazmıyorum
sabah kalkıp yarın saat yürüyüş bandında yürüdüm
iki bardak su içtimm
kahvaltı tabağı hazırladım 2 zeytin bir parça peynir bir domates 1 dilim tahıllı ekmek yanında yeşilçay
ama sabahları işhanım olmuyo yiyemedim...
keşke akşamlarıda böyle iştahım olmasaaaaaaaaaaaa
Merhaba kızlar,
Bende katılmak istiyorum aranıza. Şubat başında başladım diyete. 70 kilo 168 boyundaayım. Benimde mayıs başına kadar acilen vermem gereken 12 kilom var. Üç ay önce memlekete gittiğimde bir arkadaşım '' bende geçen sene 74 düm( o zaman kilom 79 du) bende mi böyle şişman kötü görünüyodum'' dedi. Şimdi o manken gibi. O verdiyse bende vericem dedim. 70 e kadar indim ama iki haftadır veremiyorum kızlar. Birbirimize yardımcı olalım. Motive olursak hedeflediğimiz kiloya düşebiliriz.
Bunları yiyerek nasıl dayandın yatana kadar. Çok az geldi gözüme.
Ama en önemli öğün sabah canım. Mutlaka yemelisin. Sabahki yediklerini vücut direk enerjiye çeviriyor. Asıl öğlede ve akşamda az yemek gerekiyor.
:18: arkadaşlar yıllarca kilo vermeye uğraşmaktan bıktım usandım ama bu sefer bu işi bitiricem.
benimle yaklaşık kilolarda olan arkadaşları diyet kardeşliğine bekliyorum
Bende katilmak istiyorum.... 70 kiloyum ve idalim 60. 6 aylik bebegim var hamilelikte 23 kilo almistim 5 kilom kaldi ama ben 10 kilo vermek istiyorum.. Amerikada yasiyorum ve haziranda turkiyeye tatile gelicez ve benim tam 3 ayim var. sizce bu 10 kilo 3 ayda gidermiballi sirkeli su iciyorum ve 6 dan sonra hic yemiyorum ama tartilmaya korkuyorum en son 70 300 dum.
canım hoşgeldin benim de 10 kilo vermem lazım ama benim 1 buçuk ayım var bunun için
çünkü mayısta düğünüm var ve gelinlik alıncaya kadar zayıflamam lazım....
ben akupunktura başladım bu 2. haftam iştahımı kesiyo ya da psikolojik bilmiyorumişe yarasında hiç önemli değil
Simdiden tebrik ederim seni ama merak etme dugun telasi heycani sen farketmedn bi kac kilo gidiyo.. Ikimizede bol sans. Ben bi cesaretimi toplasam tartilcam ama gectigimiz gunlerde misafirliklerde bozmustum diyeti o yuzden korkuyorum
:18: Arkadaşlar yıllarca kilo vermeye uğraşmaktan bıktım usandım ama bu sefer bu işi bitiricem.
Benimle yaklaşık kilolarda olan arkadaşları diyet kardeşliğine bekliyorum
arkadaşlar bugün yediklerimi paylaşayım:
sabah:
iki lokma tahıllı, ekmek bi parça peynir, yarın domates
arada 1 diyet bisküvi yeşilçay
öğle :
yağsız az kaşar ve domatesli tost
arada 1 ceviz 1 tane de yaprak sarma (çok severim dayanamadım bi tane attım ağzıma:)
akşam saat 6 da:
yarım kase mercimek çorbası
bir tabak sirkeli marul salatası
bi bardak ayran
canım benimde 10 15 kilo gitmesi lazım. birde benim şöyle bir sorunum var; mayısta düğünüm var ve gelinik işini 1 ay önceden ayarlamam gerekiyo. bu da demek oluyoki 1buçuk ayda verebileceğim kadar fazla kilo vermem lazım
Ben 84 kilodan 72 kilo ya düştüm bu ara yine bıraktm ucunu tekrardan kilo almaya başladım şimdi 76 kiloyum
ve gerçekten bu durumdan çok sıkıldım destege ihtiyacım var kızlar tek başına olmuyor
Ben 84 kilodan 72 kilo ya düştüm bu ara yine bıraktm ucunu tekrardan kilo almaya başladım şimdi 76 kiloyum
ve gerçekten bu durumdan çok sıkıldım destege ihtiyacım var kızlar tek başına olmuyor
merhaba bende 74 kşloyum haziranda düğünüm var birbirimize yardım edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?