öncelikle
- Weight Loss - Diet Ticker şu linki kopyala bu linke gir
- oradan bir ruler seç
- aşağıda next yazıyo oraya tıkla
- oradan da slider seç
- pin yazan yere şifre yaz
- privecy yazan yer aynı kalsın
- track yazan yere weight seç
- weight unit kilogramı seç
- target weigt hedef kilonu yaz
- started weight başlangıç kilonu yaz
- current a şimdiki kilonu yaz
- weight date tam bilmiyorum çok da önemli değil ama diyete başladıgın tarihi yaz
- next e tıkla
- sonra bbcode gececek oradaki linki (burası önemli doğru kopyalamazsan olmuyo) http ile başlayıp png ile biticek şekilde kopyala
- sonra profiline gel
- hakkında yazan bölümü tıkla
- oradaki çizelgenin yanındaki kalem linkine tıkla açılan satıra linki kopyala
bayağı uğraştım bunu yazarken umarım faydası olur canım...
soracağın bişey olursa tekrar yaz
deury tesekkur ederım sabahtan berı ugrasıyodum sonunda oldu sayende :)
çok sevindimm...
iyi öğretmenim sanırım
öncelikle
- Weight Loss - Diet Ticker şu linki kopyala bu linke gir
- oradan bir ruler seç
- oradan da slider seç
- pin yazan yere şifre yaz
- privecy yazan yer aynı kalsın
- track yazan yere weight seç
- weight unit kilogramı seç
- target weigt hedef kilonu yaz
- started weight başlangıç kilonu yaz
- current a şimdiki kilonu yaz
- weight date tam bilmiyorum çok da önemli değil ama diyete başladıgın tarihi yaz
- next e tıkla
- sonra bbcode gececek oradaki linki (burası önemli doğru kopyalamazsan olmuyo) http ile başlayıp png ile biticek şekilde kopyala
- sonra profiline gel
- hakkında yazan bölümü tıkla
- oradaki çizelgenin yanındaki kalem linkine tıkla açılan satıra linki kopyala
kızlaaar beni de alın aranıza.ben 165 boyda 73 kilodayım.3 günde 1 diyeti boza boza anca 3 kilo verdim.hedefim 56.ama 1. hedefim mart sonu 69.0 çıkmak.haftada 1 kilo vermek istiyorum.spor yapıyorum ama düzenli değil.leslie 3 mil yapıyorum.gerçekten faydası var ve zevklide.
BİŞEY SORUCAM SİZE 3 MİL DEDĞİNİZ NEDİR sorması ayıp yeni duydumda ebatlarımızda aynı bende 69/71/72 arasında oynuyorum :)bende pilates yapıyorum ufaktan ufaktan
arkadaşlar ben de sizlerle birlikte zayıflamak istiyorum 10 kilo kadar fazlam var yaklaşık 2 saat önce sevgilimle sırf bu yüzden kavga ettik bu kilolarla nasıl gelinlik giyeceksin demesi son nokta oldu. Bütün formu okuyacak kadar vaktim olmadı ama her gün sizlerin yazdıklarınızı takip edeceğim bir bayan olarak beni en iyi sizlerin anlayacağınızı düşündüm ve desteklerinizi bekliyorum hepinize iyi geceler....
canım yaparsın dugunune daha var anladıgım kadarıyla:) bende sırf ıstedıgım gelınlıgı gıyebılmek ıcın zayıflamaya calısıyorum.yaparız beraber benımde yaklasık 10 kılo fazlam var.duzenlı yazarsan neler yaptıgını motıve olursun burda daha cok hırslanırsın.kolaylıklar dılıyorum.
tşk ederim aysefeytum yapacagıma inancım sizlerle daha da artıyor :)
benim diet kardeşimde sen ol birlikte devam edelim başaracağımıza inanıyorum ama söyle bir sorun var işimden dolayı ayın 3 haftasını otellerde geçiriyorum. o yüzden istediğim gibi beslenemiyorum öğle yemekleri her zaman dışarıda ve kaldığım yerde et yemekleri dısında pek bişey bulamıyorum sürekli dışarda yemek yemekten bıktım artık ve nereden nasıl başlayacağımı bilmiyorum hafta sonu anneme geçiyorum ama orada da dikkat edeceğim eger senin için de uygunsa pazartesi gününden itibaren başlayalım hatta ben bir dietisyen gitmeyi düşünüyorum
Bir de geçenlerde soğuk lipoliz diye bişey duydum radyo frekans ile yagları -5 dereceye kadar indirip parçalanarak atılmasını sağlıyorlarmış %20 ile %40 incelme gözleniyor ama 3 ay boyunca devam ediyor incelme hemen olmuyor birde bunu araştırıp deneyebilirim eğer mantıklı bir yol ise baklalım neler olacak Dönüşüm muhteşem olacak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?