70 kiloyum diyet kardeşi arıyorum. Lütfeeeeennn

• Konu Sahibi Konu Sahibi deury
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bayağı uğraştım bunu yazarken umarım faydası olur canım...
soracağın bişey olursa tekrar yaz

bende varım arkadaşlar benide aranıza alın 73 kiloyum yaaaa eşim hiç sevmiyor kilomu (( bisikletime binip zayıflıcam kafama koydum

Arkasim cevabin icin cok tesekkur ederim. Ayrintili yazmissin cok saol hepsini yaptim ama Kopyalama isini beceremedim bi turlu

Hanimlar nasi gidiyo. Kimseden ses yok ben en son 68 800 dum 4 gundur tartilmadim bi ara dayanamayip gozleme yemistim aksam 6 da onun korkusuyla tartilmadim ama yarin tartilcam..

tamamen bende szdenim arkadaşlar :))))ne mutlu tek değilmişim bende katılayım sizlere :))))))

BİŞEY SORUCAM SİZE 3 MİL DEDĞİNİZ NEDİR sorması ayıp yeni duydumda ebatlarımızda aynı bende 69/71/72 arasında oynuyorum :)bende pilates yapıyorum ufaktan ufaktan

BİŞEY SORUCAM SİZE 3 MİL DEDĞİNİZ NEDİR sorması ayıp yeni duydumda ebatlarımızda aynı bende 69/71/72 arasında oynuyorum :)bende pilates yapıyorum ufaktan ufaktan

you tubeden ındırebılırsın canım. 45 dk hıc durmadan hareket edıyosun eglencelı bır kadın sende dene leslıe 3 mıl.yada 1 ve 2 ıle baslayabılırsın

Kizlar bende bu sabah tartildim 500 gram daha gitmis 68 kiloyum dogumdan onceki kiloma 3 kilo kaldi :) ama benim hedefim en az 8 vermek. 3 mil bende deniycem amerikada kar yagiyo oglumda 7 aylik zaten usetmesi var disari yuruyuse cikamiyoruz.. Ip atliyorum bazen oda iyi oluyo..

arkadaşlar ben de sizlerle birlikte zayıflamak istiyorum 10 kilo kadar fazlam var yaklaşık 2 saat önce sevgilimle sırf bu yüzden kavga ettik bu kilolarla nasıl gelinlik giyeceksin demesi son nokta oldu. Bütün formu okuyacak kadar vaktim olmadı ama her gün sizlerin yazdıklarınızı takip edeceğim bir bayan olarak beni en iyi sizlerin anlayacağınızı düşündüm ve desteklerinizi bekliyorum hepinize iyi geceler....

canım yaparsın dugunune daha var anladıgım kadarıyla:) bende sırf ıstedıgım gelınlıgı gıyebılmek ıcın zayıflamaya calısıyorum.yaparız beraber benımde yaklasık 10 kılo fazlam var.duzenlı yazarsan neler yaptıgını motıve olursun burda daha cok hırslanırsın.kolaylıklar dılıyorum.

tşk ederim aysefeytum yapacagıma inancım sizlerle daha da artıyor :)
benim diet kardeşimde sen ol birlikte devam edelim başaracağımıza inanıyorum ama söyle bir sorun var işimden dolayı ayın 3 haftasını otellerde geçiriyorum. o yüzden istediğim gibi beslenemiyorum öğle yemekleri her zaman dışarıda ve kaldığım yerde et yemekleri dısında pek bişey bulamıyorum sürekli dışarda yemek yemekten bıktım artık ve nereden nasıl başlayacağımı bilmiyorum hafta sonu anneme geçiyorum ama orada da dikkat edeceğim eger senin için de uygunsa pazartesi gününden itibaren başlayalım hatta ben bir dietisyen gitmeyi düşünüyorum
Bir de geçenlerde soğuk lipoliz diye bişey duydum radyo frekans ile yagları -5 dereceye kadar indirip parçalanarak atılmasını sağlıyorlarmış %20 ile %40 incelme gözleniyor ama 3 ay boyunca devam ediyor incelme hemen olmuyor birde bunu araştırıp deneyebilirim eğer mantıklı bir yol ise baklalım neler olacak Dönüşüm muhteşem olacak :))

seve seve canım beraber yapalım.ne ıs yapıyorsun bılmıyorum ama bu sekılde dıyetısyenın verdiği lısteye uymanzor olur.mesela ben uyamıyorum.kendımce bır plan yaptım.bende yemeklerımı personel yemekhanesınden yıyorum.artık ne cıktıysa o gun.sebze yemegınden bolca.makarna ve plav benzerı yemeklerden cok az ve varsa corba ıcıyorum.ekmek kesınlıkle kahvaltı dısında yok.kahvaltıda degısmıyor zaten yumurta uc zeytın peynır ve bol domates yıyorum.aksamları genelde kendım yapırum gene fazla bır secenegım yok corba ve salata.mesela gun ıcınde bozduysam dıyetı arkadaslar borek falan getırıyolar ıs yerıne dayanamıyosun tabı.ogun aksam sadece meyve yıyorum.ac yatıyorum yanı.gıbı kısıtlamalar da ıse yarıyor ve aksamları bır saat spor yapıyorum.3 kılo verdım suana kadar.agustosta dugunum var benım ozamana kadar verırım heralde

düğün hazırlıkları tamgaz devam ediyor...
bir buçuk ay kaldı düğüne ve ben hala zayıflayamadım diyete de çok uyamıyorum iştahım açıldı yeniden
67 kiloya düştüm ama hala top gibyim (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…