70 kiloyum diyet kardeşi arıyorum. Lütfeeeeennn

• Konu Sahibi Konu Sahibi deury
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selamun aleykum herkese bende 64 kiloyum ve sanirim icinizde eb=n kisa olan da benim 1.56
bir bucuk sene once evlenigimde 53 kiloydum kilo aldim ama sonra tekrar verdim simdi en fazla noktaya geldim tekrar 53 olmak istiyorum
benim de motivasyona ihtiyacim var spor yapmadigim gibi cok yemek yiyorum

ayrca dugunu olan kouyu baslatan arkadas icin de dgun oyle bir keramet ki istegin kadar kilo verebilirsin o hazirliklar insani eritiyor en azindan ben de oyle olmustu kisa surede epey kilo vermistim oyle ki bazen bir gunde bir kilo giidyordu :) tekrar o gunlere donmek isterim

ayrica nasil bir diyet yapma konusuna gelince hic bilmiyorm oyle herseyden yiyip az yiyenlerden degilim birseyin tadina bakinca onu hevesim gecinceye kadar cok cok yiyorum bir diyet listesine baslayinca tajkip etmeye ugrasiyorum ama simdi hic cnm istemiyor bir liste ta=kibi yapmak bana bir oneride bulunabilecek olan varsa her turlu oneriye acigim

yuzmeye gitmek istiyorum boyle kilo verebilir miyim aqua gym gibi birseyler yapsam .....

tatlım ben de diyet listelerine hayatta uyamam, sadece aburcubur ve beyaz ekmak yemiyorum, yağlı yiyecekler yemiyorum. ama sadece sporla verilmiyo.. hem diyet hem spor...
ben az spor yapıyorum haftada 3 gün 1 saat yürüyorum. bi saat yürüyemezsem sabah kalkınca yarım saat akşam yatmadan önce yarım saat şeklinde bölüyorum, aslında 1 saat aralıksız yürümek daha faydalı biliyorum ama hiç yoktan iyidir değil mi bence bi yerlerden başla

öğlen diyet bisküvi atıştırdım yeşilçay içtim

akşam yemeğini 18.00 de yedim: çok az yağlı kabuska yaptım 2 tabak ekmeksiz yedim valla (1 tabakla yetinseydim iyiydi ama sağlık olsun)

şimdide yarım saat yürüyüş yaptım birazda mekik fln çektim ufak tefek hoplama zıplama hareketleri yaptım

ŞÖYLE Bİ BAKTIM DA ÇOK YEMEMİŞİM

bir de regl olcam karnım ağrıyo ve şişim, yarında doktora tartılmaya ve akupunktur iğnelerini değiştirmeye gidicem

kızlar harikasınız.2 gündür yoktum kuzenimde kaldım bugün okuyabildim her şeyi.birlikten kuvvet doğar.bugün avmde gezdim arada gezmek iyi oluo çünkü kilondan memnun olmadığın ve aynada gördüğün tipin gözüne çarpması daha anlaşılır oluo :) montlarıda atınca ne yapcaz şurda kaldı 1 1.5 ay zaten.illaki vermem lazım yaaa!
benim katı kurallarım var kızlar şöyle:
1-günde en az 2,5 litre su içilecek.(su içtiğimde daha az acıktığımı ve yemeklere saldırmadığımı fark ettim.yağları yakmasıda cabası...
2-4 saatte 1 ana öğün yenilecek.2 saat sonra baktın acıkıyosun 2 kuru kayısı yada 1yemek kaşığı kuru üzüm yada meyve yada süt yenilcek/içilcek (ara öğün niyetine)
3-sadece sabahları ekmek yenecek.
4-hergün yada 2 günde 1 leslie3mil+20dk bisiklet şeklinde spor.
5-meyve öğlen dışında bir zamanda yenilmeyecek
6-şeker yasak .karatay hocanın sesi kulağımda çınlar:1 molekül tuz=1molekül su ama 1molekül şeker=190 molekül su!
ve önerim kızlar eğer akşamda canım ekmek istediyse etimek aldım ondan yiyorum hem lezzetli hemde 1 tanesinde 35 kalorimi ne var daha lightlarıda var tabi.valla kurtarıyo yani.
sizlerin olmazsa olmazlarınız nedir?birbirimizden akıl alalım....

Aynen canim 2 gun once bi cesaret ciktim tartiya 70 kiloyken 70 900e cikmisim dahada bekleseydim demekki 75 bulcaktim 2 gun once ski bi diyete basladim sekeri tamamen cikardim hamur isinin tanina bile bakmiyorum. 6 bucuk aylik oglum var soguklarda yuruyuse cikamiyorum o yuzden ip aldim evde ip atliyorum baya yoruyo insani. Su anda regliyim bittikten 3 gun sonra tartilcam sonucu yazicam isallah farkeder.

kızlar doktora gittim 68 kiloya düşmüşüm.. 2 hafta da bu kadar kilo vermek çok iyi olabilir ama benim biraz daha hızlı vermeye ihtiyacım var...

kızlar doktora gittim 68 kiloya düşmüşüm.. 2 hafta da bu kadar kilo vermek çok iyi olabilir ama benim biraz daha hızlı vermeye ihtiyacım var...

Tebrik ederim super gidiyosun. Hizli vermek iyi degil ama sonra cabuk geri aliyosun. Bende dugunume yakin 6 kilo vermistim ve balayinda 3 kilosunu geri almistim sonrada kalan 3 kiloyu almistim bi daha bu hatayi yapmak istemiyorum benimde 4. Gunum regliyim bitsin 3 gun sonra tartilcam en son 70 500 dum bakalim ne olcak tartilir tartilmax yazcam. Senin adina cok sevindim. Dugunune daha var kalmis 7 kilon :) hepimize kolay gelsin.

Kizlar bu kilo cizelgesi nasi yapiliyo bu sitede yeni sayilirim cogu seyi bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim..

MErhaba, konuyu biraz inceledim benimde azda olsa kilo problemim var :) düğünü yakın olanlar için öneri vermek istiyorum okadar dinleyen olursa ne ala:) göbeğin gitmesini istiyosanız beni dinleyin. sabah kepekli ekmekle güzel bi sandiciç yapın ve yanında bir bardak süt için. ara öğünde içebildiğiniz kadar yeşil çay için, öğlen balık,et,tavuk ızgara olucak ve yanında bolça salata çoğunluğu havuç olsun. arada açıkabilirsiniz küçük bi parça çikolata yada kuru meyve 2-3 tane yadaaa 5-6 tane fındık-fıstık felan yiyin. akşama yemek yokkk :) çok acıkırsanız küçük bi kase tonbalıklı salata- bisküvi süt- kuru yemiş. her akşam yaparsanız şahane olur ama vakit buldukça akşamları mekik çekin 100 tane çekin ama bi kerede değil 4 set yapın set araları 30 saniye dinlenin. arada su için tabi :) ama bol yeşil çay acı gelirse içine çubuk tarçın atın... tavsiye isteyenlere.. sevgiler :)

12.12.12 tarihinde 73le çıktım yolculuğa şişko değildim ama ince bi çizgi kalmıştı
göbek aldı başını gidiyor aynalara bakmak istemiyorum yemek tarzım dehşet sabah akşam dışarda yiyorum(sevgilim sağolsun) iki merdiven çıkıyorum yaşlı nineler gibi soluk soluğa kalıyorum dur dedim kendime silkelen kendine gel ne oluyor..
veeeee araştırmaya neler yapabilirim diye bir arayışa girdim ve sağlam adımlarla yolumda ilerliyorum.

önce kendinizi neden bu yola girdiğiniz konusunda mantıklı akla yatkın sebeplerle motive edin ve başaracağınıza inanın.

ben henüz tarihi belli olmayan aday adayı bir gelincik olarak çıtır bi gelin olmak için motive ediyorum kendimi ve hep diyorum ki bu mankenlerin iskeletlerini Rabb bizden farklı yaratmadı demekki herkes ama herkes o vücutlara sağlıklı bedenlere sahip olabilir..

şimdi 63lerde geziyorum ne zamandır olsun gezeyim ama pes etmek kitabımda yok benim sizin de olmasın..

bu süreci benimseyip yaşam tarzı haline getirirsek hem strese girmeyizz hem de bi ömür sağlıklı çıtır vücutlarla salınır dururuz.

ama sorarsanız hiç mi kaçamağın olmadı olmaz mı olmaz mı börek de yedim çikolatada yedim kebap da yedim tatlıları da götürdüm ama farkına vardım ve iş çığırından çıkmadan irademi devreye sokup telafi ettim..

yani her şey istemekle başlar gerçekten cigerden istemekle..

hepinizi öpüyorum

Kizlar bu kilo cizelgesi nasi yapiliyo bu sitede yeni sayilirim cogu seyi bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim..

arkadaşım sitenin arama bölümüne yaz kilo çizelgesi nasıl yapılır dıye. orda püsküüt ve baska arkadaslar detaylı bılgı vermısler yapabilirsin sanırım. bende yapamdım galıba msj sayısı 50 yı gecmesı gerekıyormus ondan olmadıgına kanaat getırdım.geçince tekrar deneyecegım

Kizlar bu gun dayanamadim tartildim ve cok sukur 70 in altina dustum en son 70 500 dum bu sabah 69 ciktim 5 gunde 1 bucuk kilo vermisim. Daha cok gaza geldim. Sirkeli suda iciyorum ben onunda etkisi oldu sanirim.

Saol canim cevabin icin bende yeniyim burda mj sayim 50 yi gecmemistir hiraz bekliyim o zaman.

Arkadasim tebrik ederim. Dogru soyluyosun yasam tarzi haline getirmeliyiz istedigimizi yemeliyiz ama siniri bilmek lazim ve sk sk olmamali. Hic kimse hastalik disinda bi diyet listesine bagli olarak hayatini surduremez o yuzden yasam tarzi haline getirmek sart.

epeydir cevap yazamamış ya da paylaşım yapamamıştım kızlar kusura bakmayın...

düğün hazırları az kaldı biliyosunuz mayısta düğün var ama ev tutulmanın haricinde aldığımız yaptığımız bir iğne bile yok hala

akşama kadar çalışıyorum aynı zamanda mastır yapıyorum ölüyorum yorgunluktannnnn........

kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum

ben 17. günümdeyim 71 le başlamıştım şimdi 68 im..... daha yolum uzun, vakit dar... :18::18::18: ama spor yapmaya ne vaktim var ne de halim kalıyo...

öncelikle
  1. Weight Loss - Diet Ticker şu linki kopyala bu linke gir
  2. oradan bir ruler seç
  3. aşağıda next yazıyo oraya tıkla
  4. oradan da slider seç
  5. aşağıda next yazıyo oraya tıkla
  6. pin yazan yere şifre yaz
  7. privecy yazan yer aynı kalsın
  8. track yazan yere weight seç
  9. weight unit kilogramı seç
  10. target weigt hedef kilonu yaz
  11. started weight başlangıç kilonu yaz
  12. current a şimdiki kilonu yaz
  13. weight date tam bilmiyorum çok da önemli değil ama diyete başladıgın tarihi yaz
  14. next e tıkla
  15. sonra bbcode gececek oradaki linki (burası önemli doğru kopyalamazsan olmuyo) http ile başlayıp png ile biticek şekilde kopyala
  16. sonra profiline gel
  17. hakkında yazan bölümü tıkla
  18. oradaki çizelgenin yanındaki kalem linkine tıkla açılan satıra linki kopyala

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…