spor salonlarına harcadığım para ile , spor salonu açardım :))))
selamun aleykum herkese bende 64 kiloyum ve sanirim icinizde eb=n kisa olan da benim 1.56
bir bucuk sene once evlenigimde 53 kiloydum kilo aldim ama sonra tekrar verdim simdi en fazla noktaya geldim tekrar 53 olmak istiyorum
benim de motivasyona ihtiyacim var spor yapmadigim gibi cok yemek yiyorum
ayrca dugunu olan kouyu baslatan arkadas icin de dgun oyle bir keramet ki istegin kadar kilo verebilirsin o hazirliklar insani eritiyor en azindan ben de oyle olmustu kisa surede epey kilo vermistim oyle ki bazen bir gunde bir kilo giidyordu :) tekrar o gunlere donmek isterim
ayrica nasil bir diyet yapma konusuna gelince hic bilmiyorm oyle herseyden yiyip az yiyenlerden degilim birseyin tadina bakinca onu hevesim gecinceye kadar cok cok yiyorum bir diyet listesine baslayinca tajkip etmeye ugrasiyorum ama simdi hic cnm istemiyor bir liste ta=kibi yapmakbana bir oneride bulunabilecek olan varsa her turlu oneriye acigim
yuzmeye gitmek istiyorum boyle kilo verebilir miyim aqua gym gibi birseyler yapsam .....
kızlar sabah 2 bardak suyumu içtikten sonra
domatesli peynirli omlet yarım tahıllı ekmek yedim..
yeşilçay içtim..
kahvaltım her zamanki gibi geç oldu 10.30 da yaptım kahvaltımı ama olsun napıyım
yarım saat de tempolu yürüyüş yaptım
ben geçtiğimiz senelerde tartılmaktan korka korka 78 kiloya çıkmışım ki o kadar uzun süre tartılmamışım ki en son 65 gördüğümde kilo vermem lazım diyodum
tartılıp 78 e çıktığımı görünce şok geçirdim
neyse o aralar spor diyet fln 72 düştüm
biraz daha zaman geçti bi gazla 67 ye düştüm
sora boşladım hoooooopp 71 e çıktım
şimdi tekrar karar verdim bozmadan devam inşallahh
kızlar doktora gittim 68 kiloya düşmüşüm.. 2 hafta da bu kadar kilo vermek çok iyi olabilir ama benim biraz daha hızlı vermeye ihtiyacım var...
Kizlar bu kilo cizelgesi nasi yapiliyo bu sitede yeni sayilirim cogu seyi bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim..
arkadaşım sitenin arama bölümüne yaz kilo çizelgesi nasıl yapılır dıye. orda püsküüt ve baska arkadaslar detaylı bılgı vermısler yapabilirsin sanırım. bende yapamdım galıba msj sayısı 50 yı gecmesı gerekıyormus ondan olmadıgına kanaat getırdım.geçince tekrar deneyecegım
12.12.12 tarihinde 73le çıktım yolculuğa şişko değildim ama ince bi çizgi kalmıştı
göbek aldı başını gidiyor aynalara bakmak istemiyorum yemek tarzım dehşet sabah akşam dışarda yiyorum(sevgilim sağolsun) iki merdiven çıkıyorum yaşlı nineler gibi soluk soluğa kalıyorum dur dedim kendime silkelen kendine gel ne oluyor..
veeeee araştırmaya neler yapabilirim diye bir arayışa girdim ve sağlam adımlarla yolumda ilerliyorum.
önce kendinizi neden bu yola girdiğiniz konusunda mantıklı akla yatkın sebeplerle motive edin ve başaracağınıza inanın.
ben henüz tarihi belli olmayan aday adayı bir gelincik olarak çıtır bi gelin olmak için motive ediyorum kendimi ve hep diyorum ki bu mankenlerin iskeletlerini Rabb bizden farklı yaratmadı demekki herkes ama herkes o vücutlara sağlıklı bedenlere sahip olabilir..
şimdi 63lerde geziyorum ne zamandır olsun gezeyim ama pes etmek kitabımda yok benim sizin de olmasın..
bu süreci benimseyip yaşam tarzı haline getirirsek hem strese girmeyizz hem de bi ömür sağlıklı çıtır vücutlarla salınır dururuz.
ama sorarsanız hiç mi kaçamağın olmadı olmaz mı olmaz mı börek de yedim çikolatada yedim kebap da yedim tatlıları da götürdüm ama farkına vardım ve iş çığırından çıkmadan irademi devreye sokup telafi ettim..
yani her şey istemekle başlar gerçekten cigerden istemekle..
hepinizi öpüyorum
Kizlar bu kilo cizelgesi nasi yapiliyo bu sitede yeni sayilirim cogu seyi bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?