5 10 bin var zaten ama issiz bi sekılde babama dönersem huzurlu olmam is beyenmez calısma der vs vs vs yani yoksa babam olmada umrumda degil oun olmesinide bekleyemem ki ona anlatmsam belki aman bunun icin yuva mı bozulur kafasında cünkü annem karsısında tabur asker gibi onu getir bunu götür emeklide calısmıyo butun gun evde kafa olarak cok geri dedem bile oyle degil sarı saca kızar makyaja kızar gıyıme kızar saglıklı yasam manyagı dıyım hani vardıyalı calısıyo esim yatmalık arada gidiyorum onda bile sürekli atısıyoruz cünkü annemi eziyo bende buna katlanaıyorumBence konu eşin için 70 lira değil, sabrını taşıran tavırların olmuş,oda bahanesi..
Laf sokmak için söylemiyorum fakat hemen iş bulamazsan, eşinin senin için aldığı pahalı mücevherleri, birtakım hediyeleri satıp bi süreliğine idare edemezmisin?
Sen evliliğinde mutlu değilmiydin en son konularına bakmadım, ben neden bukadar şaşırdım bu konuya böyle?5 10 bin var zaten ama issiz bi sekılde babama dönersem huzurlu olmam is beyenmez calısma der vs vs vs yani yoksa babam olmada umrumda degil oun olmesinide bekleyemem ki ona anlatmsam belki aman bunun icin yuva mı bozulur kafasında cünkü annem karsısında tabur asker gibi onu getir bunu götür emeklide calısmıyo butun gun evde kafa olarak cok geri dedem bile oyle degil sarı saca kızar makyaja kızar gıyıme kızar saglıklı yasam manyagı dıyım hani vardıyalı calısıyo esim yatmalık arada gidiyorum onda bile sürekli atısıyoruz cünkü annemi eziyo bende buna katlanaıyorum
herseye cok mualif kardesim calısıyo ona bile niye gezdin niye yaptın niye ettin vır vır vır o takmıyo ama bana söyleme gece hırstan uyuyamam baba diye agır lafta söyleyeyemem valla migde kanaması geciririm hırstan
ev ailesinin nasıl oturcamSen evliliğinde mutlu değilmiydin en son konularına bakmadım, ben neden bukadar şaşırdım bu konuya böyle?
Babanın evine neden gidiyosunki? Evini terketmek zorunda değilsin, davanı aç, evinde bekle..
Eşin gitsin madem, bu süreçte bi iş bulursun umarım..
Bukadar üstüne titreyen, bi dediğini iki etmeyen adamla kötü olmasaydın madem..ev ailesinin nasıl oturcam
bi yer acıcak para yok cnm yaa olan altınlar iste bendeLimoncu elindeki parayla bir is kur. Her turlu kazanirsin sende kafa calisiyor,agzin laf da yapiyor, tam esnaf olacak kadinsin. Bu koca da sana gore degil bu ailen de. Boyle nadir insan var,dibine dusemeyen armut misali. Cok farkli bir ailede dogmaliymissin. Ama o kocayi sepetle bence. Luzumsuz gordugun baban bile kapi duvar yumruklayan ama duduk kadar cesareti ve basireti olmayan pisirik kocadan daha iyidir
Belediyelerin veya iskurun meslek edindirme kurslari var canim, bir arastirsan? Esnaf odalari da donem donem bu tarz kurslar veriyor, faizsiz krediyle kendi isinin sahibi oluyorsun. Bence bir gidip gorus.bi yer acıcak para yok cnm yaa olan altınlar iste bende
ailede destek yok maddiyi gectim manevi degiller yıllar yıllar once bi konuda kavga etmistik ayılma muhabbeti oldu o sıradadad abilezikleri bozmustuk para bankada esimin üstüneydi dedim alırım yarısını bakarım önüme babam hemen sen mi kazandın ne hakla alırsın adamın paraını ulan senin kızınım ben ailemi degil beni korucam hani burda görürüzda damatları tutan babalar bizimkide o hesap cünkü eski düzen babamnın kafa gezmeyelim tozmayalım gencken hep tutalım ulan gencken gezmicem de 60 yasnda parayı napıyım hic bi ülke sehir görmeden aynı mahallede yasayıp ölemem ben paristeki heyecanımı asla unutmuyorum yada efesteki gezimi ben gezmek görmek istiyprum annem gibi kocasının agzına bakıcak bi kadın degilim dünyam kocamdan ibarette degil
calısmadan donmek istemiyorum hatta icten ice babamada kızıyorum beni bu adama neden mecbur ediyosun ki hayat akıp gidiyo gez yasa gör kızım dicene gerici zihniyet
ev kiralarından haberiniz yok herladeHayir madem para kazanmayi calismayi kafana.koymussun.. babanlarin.yanina gitmek niye? Ev tut kendin otur rahatca? Gez toz napiyosan yap?
simdi söyle burdaki kızlar gibi esim iyi ama sinirleninde kötü normalde iyiBukadar üstüne titreyen, bi dediğini iki etmeyen adamla kötü olmasaydın madem..
Kendin bi ev tut o halde..
20 yasında evlilik böyle oluyo kendimce asık oldum zannettim evlendim aslında cok farklı insanlarımısız da sonrada acıldı gözüm kör asıklardan biriydim alalha sükür acıldı gözlerimMadem babanız böyle maddiyata düşkün bir adamdı kendiniz neden meslek sahibi olmayı seçmediniz ki
eeee sonuc babam gerici zihniyet kadın köle olsun kadın sussun kadın kocasının ailesine baksın vs v svs annem kocasın kayıtsız itaat eden biri asla ben degilLimoncu bu kibrini bir kenara bırak kimseyi beğenmiyorsun eşin,baban,annen hepsi kötü sen iyi olamazsın sorunu biraz kendinde aramanın vakti gelmedi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?