cikar acisindan bir tartiya koymak gerekirse otur oturdugun yerde derimeeee sonuc babam gerici zihniyet kadın köle olsun kadın sussun kadın kocasının ailesine baksın vs v svs annem kocasın kayıtsız itaat eden biri asla ben degil
esimde is yerinde kavga edince beni arayıp aglayan hakkını savunamayan biri ben onun yerine artık cümleleri ezberletip konusmasını saglıyırm ki insanlar konusraka hakkını savunsun diye
yada ilesine gıkını cıkaramayan haklıda olsa haksızda olsa susan biri dogru tektir
bu benim annem diye yada babam diye dogru degismez onları kayıramam yalan varsa buda bana göre degil
eee sıra bana geliyo esim anca bende kendince gövde gösterisi yapıyo cünkü bizimkiler bi aydn görüslü aile gibi sen kızımla bu sekılde konusamazsın cümlesini kuramıyorum ki ben ailemi esime böyle asla yansıtmıyorum bu sahit oldukları bi kac seyden öyle tahmin ediyo yoksa bilese babam bu kadar sıkı katı ooo nasıls ailesi yok diye neler yapar
benim dogrularım bunlar ben kavga anında nasıl olmalıym sakın mi kalmaylıyım yoksa is yok ama kapıyı vurup cıkmalımıyım diye sordum ki calısmadan geri dönersem olucaklarıda yazdım ki kızların aklında soru isareti kalmasın
yardım ol bence yada yok ol........
annemin verdifi 1.1 daire bile kirada 575 lira buyuk sehirde cokta lüks olmayan bi yerdeyiz yani kiralar felaket suan oturdugum evin altını 1350 ye kiraya verdiler ki ne e 5 e yakın ne bisey ben alcam 1700 1800 farzet nasıl oturcam zaten tek kalamam hayattaEv tutup yalnız yaşayamazmısınız?İlla 2+1 olmasına gerek yok.Stüdyo tipi olabilir mesela bütçenize uygun.
Ha bi de biz.. bizi de begenmiyo verilen akillari da begenmiyo..Limoncu bu kibrini bir kenara bırak kimseyi beğenmiyorsun eşin,baban,annen hepsi kötü sen iyi olamazsın sorunu biraz kendinde aramanın vakti gelmedi mi
20 yasında bu kafada degildim heralde okumanın anlamını anlamak herkezin olgunlasması farklı kimi 30 da olgunlasır kimi 50 de ben yine kendimi sanslı adlediyorum ki erken anladımBu kadar gerici bir aileniz vardı. Üstelik siz bu kadar özgürlüğüne düşkün bir kızken neden zamanında okuyup meslek edilmesinin 20 yaşında evlendiniz
Birkaç konunuza denk geldim hiç samimi gelmediniz.Tabiri caizse Klavye kahramanı gibisiniz.Yazarken süper hoş uygulamada boş..
Neden beğensin canım biz kim ona akıl vermek kim onun aklı hepimize 5 basarHa bi de biz.. bizi de begenmiyo verilen akillari da begenmiyo..
Ya avrupada yasayan ya da bulgaristan vatandasi mi20 yasında bu kafada degildim heralde okumanın anlamını anlamak herkezin olgunlasması farklı kimi 30 da olgunlasır kimi 50 de ben yine kendimi sanslı adlediyorum ki erken anladım
ailem okumamam engel olmadı ama bana okuyuncada elinde paran olur esine muhtac olmazsın yada ilerde emekli olursun kendi kendine yasarsın demedini düzgün bi sekılde
hele annemi cok net hayırlıyorum tüm kuzenlerim 35 te evlendi annem ben daha 19 dayken buda evlenemicek evde kalcak diye sacma sözler pesindeydi sanki evlenmek bi matahmıs gibi suna ki aklım olsa
ille evleniceksem once aynı kafada tamamen aynı kafada olmaya dikkat edersin burdan sevgili olan nisanlı olan kızlarda okusun 1 huyu kötü ama herseyi iyi yanlıs o 1 huy gun gelir gözüne batar cekilmez olur
2 kafama uyan biriyle evlendim diyelim 20 yasında en azından avrupada yasayan yada bulgaristan vatandası biriyle evlenirdim en azından gelecegim adına kafam rahat olurdu
Cevredeki herkes bazen kotu olur da limoncu bence bosanirsa daha zor duruma duser.Baba evi daha betermis bir de.Sanki limoncu biraz daha kanaatkar olsa mutlu olurdu o adamla.Bence kendisi de adami mutlu etmiyor.Bak ben parami kazaniyorum ama yine yurtdisina gidemiyorum arkadas bulamadigim icin.Hersey dortdortluk olmuyor onemli olan eksiye dusmemek.Limoncu bosanirsa hayatinin hatasini yapar buyuk ihtimal.Ama esi daha mutlu olacagi kanaatkar bir kadinla evlenebilir.Ben uyarayim.Yada kumar oynayacak cok istiyorsa.Limoncu bu kibrini bir kenara bırak kimseyi beğenmiyorsun eşin,baban,annen hepsi kötü sen iyi olamazsın sorunu biraz kendinde aramanın vakti gelmedi mi
Akıllandınız diyelim, ne yaptınız bu konuda daha sonra demek istiyor bence arkadaşlar.20 yasında bu kafada degildim heralde okumanın anlamını anlamak herkezin olgunlasması farklı kimi 30 da olgunlasır kimi 50 de ben yine kendimi sanslı adlediyorum ki erken anladım
ailem okumamam engel olmadı ama bana okuyuncada elinde paran olur esine muhtac olmazsın yada ilerde emekli olursun kendi kendine yasarsın demedini düzgün bi sekılde
hele annemi cok net hayırlıyorum tüm kuzenlerim 35 te evlendi annem ben daha 19 dayken buda evlenemicek evde kalcak diye sacma sözler pesindeydi sanki evlenmek bi matahmıs gibi suna ki aklım olsa
ille evleniceksem once aynı kafada tamamen aynı kafada olmaya dikkat edersin burdan sevgili olan nisanlı olan kızlarda okusun 1 huyu kötü ama herseyi iyi yanlıs o 1 huy gun gelir gözüne batar cekilmez olur
2 kafama uyan biriyle evlendim diyelim 20 yasında en azından avrupada yasayan yada bulgaristan vatandası biriyle evlenirdim en azından gelecegim adına kafam rahat olurdu
sana bunları yaşatan o beğenmediğin kocan.adamı para kasası olarak görüyorsun.adamın yemek parasını bile sen harcıyorsun.kendin yemeyeceğin yemekleri kocana yediriyorsun.nankörsün...boşan kocan ve ailesi kurtulsun......ben paristeki heyecanımı asla unutmuyorum yada efesteki gezimi ben gezmek görmek istiyprum annem gibi kocasının agzına bakıcak bi kadın degilim dünyam kocamdan ibarette degil
Aynen o yurtdisi seyehatini yasatan esi.Hani bu adamla ayni kafada degildi.Adam o kafada olmasa bile goturmus.Bak biz kendi paramizi kazanacaz diye cirmaliyoruz.Etrafa da ismarliyoriz.Sen adamin parasini hem rahatca harcayip hem de nankorluk ediyorsun limoncu.sana bunları yaşatan o beğenmediğin kocan.adamı para kasası olarak görüyorsun.adamın yemek parasını bile sen harcıyorsun.kendin yemeyeceğin yemekleri kocana yediriyorsun.nankörsün...boşan kocan ve ailesi kurtulsun......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?