70 lira icin cıkan kavga

Sende pek sakin biri degilsin cinimS.bana konu pek 70 tl gibi gelmedi senin bu sivridilliligin yuzunden olan olmus die dusunuyom azcik susaydin iyiydi

Limoncu boşanmaz buraya gelir yazar atarlanır bir bakmışsın konu açmış kocam bana tatil aldı, altın aldı çünkü rahata alışkın kocası onu hiçbirşeye zorlamıyor rahatına düşkün. Eski konularını hatırlayanlar zaten inanmaz çalışacağına

limoncu mu çalışacak,inanıyor musunuz buna.çalışacak insan 10 kere iş bulurdu.
Ayni benim yegenler o da.Bizimkiler de guya elinin ucuyla is ariyor.Kac is oldu begenmediler.Ayni zihniyet.

Kapıyı vur çek git demek kolaydır ama baba evine dönersen maddiyi geçtim manevi destek bile almayacaksin
Tepende zebellah gibi dikilecekler
Nereye gittin ne yaptın ne kadar para harcadın sorulariyla ugrasacaksin

Ben iş bulmadan adam akıllı kenara birikim yapmadan cikmazdim bir yere

Kaybettiğine değil de harcadığına mı inanıyor acaba. Bu kadar tepki niye..

Bende doğru tesbit yaptığınızı düşünüyorum
Böyle koca, baba, aile parasıyla fındık kıranlarda öyle çalışacak ne yürek olur, ne d.. T olur.....
Kendi kendine özgüven patlaması yaşar, ortalıkta

limoncu28 ben evlendigimizde çalışıyordum simdi isten ayrıldım esim iyi insan özünde ama maddi olarak yetemiyor suan ödemeler var. 50 tl veriyor bitiyor paran var mi diyor yok dedigimde noldu diyor. Aylik vermiyor böyle taksit taksit ben de ne harcadim bilemiyorum tutumlu davransamda. Eskiden de ayri yasardim ailemden ister istemez gucume gidiyordu ilk basta konuştum. Şimdi boyle seyler soylemiyor.
Biraz sakin konus bence esine atarli gibisin
Belki cift terapisi alsanız
Eski konulardan cok sorunlu olmadigini hatirliyorum eşinin..
Tabiki olmuyorsa yaparsin ama bosanmabosanmadan once yine ise gir kafan mesgul olsun hem
Hem de terapi ikinizi de degistirir belki bu kadar batmaz ikinize de herşey
Sevgiler umarim mutlu olursun

Hiç kendine soruyor musun ben ne kadar iyiyim peki diye?
Kusursuz bir kadın mısın yoksa?
Senin şurdaki üç beş yorumundan biz anlıyoruz ne kadar zor biri olduğunu yaşayan kocana sorsak
cevaplayamadan ağlar garibim muhtemelen..

Allah muhtaç etmesin yoksa herkes bir iş mutlaka bulur kimse keyfinden çalışmıyor zaten

Elindeki 5-10 binle nasıl iş kursun bu kız hiç mi ticaretten anlamiyorsunuz
Ancak limon alır satar o paraya .

O para yokmuş gibi davran çok cüzi bir para çünkü. Unut onu dursun biyerde .

Hem karnım doysun hem pastam dursun olmaz. Şuan kocanı kullanıyor durumuna dusuruyorsun kendini . Evliliğine dürüst ol bittiyse bitti. Bitirmek zor ihtimalse aile terapisti işi cozer

Allah muhtaç etmesin yoksa herkes bir iş mutlaka bulur kimse keyfinden çalışmıyor zaten
İş bulurda, işte çalışır mı?
Görelim bakalım burada yazdığı özgüveni hadi kapıyı çarpıp gitsin. Ev bulsun kirasınını kendi ödesin iş bulsun ne kadar çalışabilecek.
O zaman derim ben özgüvenli kadın diye.....
Burada öyle eşinin karakterine, işine, parasına
Babasının karakterine bık bık etmek bu işler öyle yürümüyor bu hayatta
Konu sahibinin birkaç konusunu okudum kendince bla bla yapıyor

Yazı yazdığınız zaman neden virgün,nokta,hiç birşey kullanmıyorsunuz?
Neyse konuya dönüp okumaya çalışıcam

Limoncu kiz senin kaderin de bu ha
Calismayacam diyorsun hölölö diye geliyor millet
Calisacam diyorsun gene hölölö
Bi yaranamadin
Sen beni dinle kosgebe basvur,belediyenin meslek edindirme kurslarina basvur, aklima gelmisken kadin siginma evlerinin de meslek edindirme kurslari oluyor. Mutlaka arastir. Kocandan da kurtul ailenden de. Sen sana yetecek duruma gelirsin elbet.

Hanımlar yorum yapabilir eleştirebilirsiniz ama vurup öldürmeyin lütfen.

Konu sahibi fazla gergin.Bizimde yüzümüze forumu çarpıp gidebilir
Sakin olmak lazım her durumda.Anladigim kadarıyla yaşın küçük. Hayat öğretir,hayat yorar,hayat törpüler.
Unutma bunları bence. Boşanma ve iş konusunda başarılar dilerim

Limoncu, senin herif tek taş fırlanta alıp , aynı zamanda seni yurt dışı tatiline götüren yüce şahsiyet değil miydi ,ben mi yanlış hatırlıyorum ? Yastık altında tuttuğun altınları sat ,arkadaşların da dediği gibi bir iş kur . Yattığın yerden para kazanamazsın .

Kız limoncu takdir ettim seni ,nasıl da işini biliyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…