- 7 Ağustos 2017
- 9.998
- 37.471
- 548
- 29
simdi söyle burdaki kızlar gibi esim iyi ama sinirleninde kötü normalde iyi
EN NEFRET ETTİGİM CEVAP
bi insan her zaman iyi olmalı öfke kontrolu olmalı iyiyken herkez iyi önemli olan kötüykende iyi olabilmek
yoksa istesem bu duzeni devam ettiririm ama kendini bunu layık görmüyorum bi adam bana bu sekılde hitap edemez yani isterse iyiyken güller döksün üstüme eee kötüyken kapı cam kırdın mı nerde kaldı o iyilik
Limoncu boşanmaz buraya gelir yazar atarlanır bir bakmışsın konu açmış kocam bana tatil aldı, altın aldı çünkü rahata alışkın kocası onu hiçbirşeye zorlamıyor rahatına düşkün. Eski konularını hatırlayanlar zaten inanmaz çalışacağınaCevredeki herkes bazen kotu olur da limoncu bence bosanirsa daha zor duruma duser.Baba evi daha betermis bir de.Sanki limoncu biraz daha kanaatkar olsa mutlu olurdu o adamla.Bence kendisi de adami mutlu etmiyor.Bak ben parami kazaniyorum ama yine yurtdisina gidemiyorum arkadas bulamadigim icin.Hersey dortdortluk olmuyor onemli olan eksiye dusmemek.Limoncu bosanirsa hayatinin hatasini yapar buyuk ihtimal.Ama esi daha mutlu olacagi kanaatkar bir kadinla evlenebilir.Ben uyarayim.Yada kumar oynayacak cok istiyorsa.
Ayni benim yegenler o da.Bizimkiler de guya elinin ucuyla is ariyor.Kac is oldu begenmediler.Ayni zihniyet.limoncu mu çalışacak,inanıyor musunuz buna.çalışacak insan 10 kere iş bulurdu.
Kapıyı vur çek git demek kolaydır ama baba evine dönersen maddiyi geçtim manevi destek bile almayacaksinevet kızlar evliligimi biliyosunuz cok calkantılı hala is arıyorum bu arada is bulursam kafam daha net olucak
simdi dün bi olay oldu ve ben 70 lirayı kaybetmisim farkında degililm esimde delirdi normal böyle paralar icin kavga etmeyiz cok zengin degiliz ama insanlık hali esim bu 8 sene icine kac kere para düsürdü 70 olmadıda 20 oldu 10 oldu aptla saptal seylere 100 1000 lira verdifi oldu tepki verdim tabi ama onun gibi kapı duvar yumruklamadım
neyse dün bu olayı farkedince kapı duvar yumrukladı tabi bosa gerginlik benim icin hakaret dolu sözler falan bana göre bardagı kırktan sonra yenisi olmaz ama o farkında degil bugun konusmadım hala bizim sonumuz iyi degil bilmemne diye konusuyo aslında cok umrumda degil beni bilen biliyo kendimi ve cıkarlarımı düsünüyorum babam olmasa suan ayrılırım yada suan isim olsa hic umrumda olmaz ben bu hakaretleri gecmek icin evlenmedim kendi degerimin cokkkkkkkkkkkkkkkkkk farkındayım
baba evine parasız dönmek canımı sıkar cünkü bizimlerin kafası cok gerici annem etkisiz eleman da babam askeri düzen param olmazsa onu cekemem o ve kuralları gecer evde ben cok aktif gecen tozan birisiyim parasız dönersem parasız dönersem bayramdan bayrama kıyafet alınnan birisi olurum ve bu bana göre degil
artık bi erkege dayanarak yukselmek cıkmam bana göre degil ne babama ne esime ben gücümün farkındayım kendimede cok guveniyorum dua edin kızlar is buluyum
sizce yarın esim yine kavga cıkarırsam ne yapıyım ne ediyim is bulmadan bu evden ayrılmak istemiyorum babama göre her isede karısan biri cagrı merkezinde calısıyodum daha once ona göre bu bi is degil burda serbestim kimse karısmaz gezer tozarım özgürlügüme düskünüm biliyosunuz
ama baba evibe gidersem 1 lokma bi hırka olur buda benim icin depresyon sebebi ki bu onlar icin dalga konusu olur
Bende doğru tesbit yaptığınızı düşünüyorumLimoncu boşanmaz buraya gelir yazar atarlanır bir bakmışsın konu açmış kocam bana tatil aldı, altın aldı çünkü rahata alışkın kocası onu hiçbirşeye zorlamıyor rahatına düşkün. Eski konularını hatırlayanlar zaten inanmaz çalışacağına
simdi söyle burdaki kızlar gibi esim iyi ama sinirleninde kötü normalde iyi
EN NEFRET ETTİGİM CEVAP
bi insan her zaman iyi olmalı öfke kontrolu olmalı iyiyken herkez iyi önemli olan kötüykende iyi olabilmek
yoksa istesem bu duzeni devam ettiririm ama kendini bunu layık görmüyorum bi adam bana bu sekılde hitap edemez yani isterse iyiyken güller döksün üstüme eee kötüyken kapı cam kırdın mı nerde kaldı o iyilik
Allah muhtaç etmesin yoksa herkes bir iş mutlaka bulur kimse keyfinden çalışmıyor zatenBende doğru tesbit yaptığınızı düşünüyorum
Böyle koca, baba, aile parasıyla fındık kıranlarda öyle çalışacak ne yürek olur, ne d.. T olur.....
Kendi kendine özgüven patlaması yaşar, ortalıkta
İş bulurda, işte çalışır mı?Allah muhtaç etmesin yoksa herkes bir iş mutlaka bulur kimse keyfinden çalışmıyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?