- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
2 öğün ağırlıklı olduğu için bence uyarlaması zor olmaz diye düşündüm
Calistin mi canimtabiki öneriler için seni kitap topigine de etiketlerim:)
kamu yönetimi okuduğum için az çok tarih kitaplarını bilirim:)
iyi çalışmalar canımsen başlamışken ben de çalışayım sana eşlik edeyim
Teşekkürler canmBugün menün çok güzel olmuş civcivim
Afiyet olsun aslim güzel olmus menünBugün Ne Yedim?
11.45 1 yumurta, 1 domates, 1 dilim peynir, 5 zeytin, 1 tk bal, 1 elma
18.00 1 kase mercimek çorbası, 6 yk et sote, 1 kase yoğurt ve yeşil salata
3 litre su
Afiyet olsun canim dengeli bi menü olmus16 Ocak menüm:)
sabah 10:30
bı yumurta, beş zeytin, bir dilim kaşar peyniri, çörekotlu cevizli kuru domates, çeyrek simit, bı çay kaşığı bal, bıçak ucuyla tereyağı, tere, maydonoz, bı bardak çay
12:00 sade türk kahvesi bı parca bitter çikolata
öğlen 14:00
bir kase tarhana çorbası
akşam 17:30
bır kase turplu cacık, bir porsiyon zeytinyağlı barbunya, iki kaşık bulgur pilavı
suyu pek icemedim buğu inşallah yatana kadar tamamlicam
çocuğu uyutunca da spor yapcam :)
Canim sen bildiğimiz oruc mu tutuyosun sahurlu iftarli? Yoksa aralikli oruc duzeninden mi bahsediyosunbenim için oruç çok verimli oluyo:) erkenden kalkıp kahvaltımı yapıp ders çalışabiliyorum:)
o zaman iki öğüne böleyim öyle yapayımspor olarak Leslie mi yapılacak canım
Tamamdir canim bu biraz daha uygulanabilir olmus sanki benim icin. Aksam yemekleri hep benim yaptigim evdeki buzlugumdaki yemeklerdenİyi akşamlar Canlarım
18 Ocak-22 Ocak arası 5 günlük bir diyet programımız olacak. Hedefimiz günlük 1 saatlik sporla birlikte 5 günde 1 kilo vermekHerkes kendi kilosuna göre ve eldeki malzemelere göre protein karbonhidrat dengesini bozmadan listeyi revize edebilir Değişimler için isterseniz sorabilirsiniz Çok güzel sonuçlar alacağımızdan eminim Programa Pazartesi kilo resminizi paylaşıp beni etiketleyerek başlıyoruz Akşam menü ve spor bildiriminde de etiketlerseniz süper olur Cumartesi sabah tartı bildirimi ile programı bitirmiş oluyoruz Bol eksilerimiz olsun
@asliogretmen @enerji_kusagiFelicio @inci-tepik Nego @birmuhendisanne kk birinci noteri Saricivcivcikcik @sudem34 sonngulen @Mysonismysun
Calistin mi canim
Teşekkürler canm
Afiyet olsun aslim güzel olmus menün
Afiyet olsun canim dengeli bi menü olmus
Canim sen bildiğimiz oruc mu tutuyosun sahurlu iftarli? Yoksa aralikli oruc duzeninden mi bahsediyosun
Aa saatler simdi dikkatimi cekti. Kuşum eşim sabah 8 de ise gidiyo ben de erken uyandigim icin beraber erkenden yapiyoruz kahvaltiyi öne cekebilirim dimi? Aksami da ona göre cekerim öne.İyi akşamlar Canlarım
18 Ocak-22 Ocak arası 5 günlük bir diyet programımız olacak. Hedefimiz günlük 1 saatlik sporla birlikte 5 günde 1 kilo vermekHerkes kendi kilosuna göre ve eldeki malzemelere göre protein karbonhidrat dengesini bozmadan listeyi revize edebilir Değişimler için isterseniz sorabilirsiniz Çok güzel sonuçlar alacağımızdan eminim Programa Pazartesi kilo resminizi paylaşıp beni etiketleyerek başlıyoruz Akşam menü ve spor bildiriminde de etiketlerseniz süper olur Cumartesi sabah tartı bildirimi ile programı bitirmiş oluyoruz Bol eksilerimiz olsun
@asliogretmen @enerji_kusagiFelicio @inci-tepik Nego @birmuhendisanne kk birinci noteri Saricivcivcikcik @sudem34 sonngulen @Mysonismysun
Yaa ne güzel borclarimi ben de tutmak istiyorum ne zamandir bi baslayamadim. Regl donemim bitsin de ben de basliyim.çalıştım civcivim:) hala hem buraya hem derse bakıyorum
bildiğimiz oruç tutuyorum canım:)
zaten imsak 06:50 iftar 18:05
sahuru yapıp ders çalışıyorum. sonra işe gidiyorum. geliyorum yemek yapıyorum iftarimi yapıyorum dinleniyorum:)
haftasonlari tutmuyorum ama oğlum yalnız yemek yemeyi sevmediği için beraber yiyip içiyoruz:)
Yaa ne güzel borclarimi ben de tutmak istiyorum ne zamandir bi baslayamadim. Regl donemim bitsin de ben de basliyim.
Sabah calismak cok güzel oluyo zaten herkesler uyurken
Afiyet olsun canım menün de sporun da çok güzel16 Ocak Menüm
Sabah 10.00 (Uyaninca yarim su bardagi gece ıslattigim kuru erik suyu)
3 kasik menemen yarim dilim ekmek 1 dilim peynir yarim cay kasigi fistik ezmesi
Ara 14.00 1 fincan nescafe+geceden ıslattigim iki kuru erik
Ara 16.00 1 elma (kakao serptim)
Akşam 17.30 2 kasik tavuklu bezelye yemegi+1 dilim ekmek+1 kase bol yesillikli salata
Ara 18.00 turk kahvesi iccem simdi.
Spor leslie boosted 30 dk+10 dk agirliklarla pilates
Su 2 litre
Denemek istedim canım, senin için sorun yoksa devam edeyim ben kontrol etmeye.Balım, akşam bilgisayardan düzenleyecektim ama sen yapmışsın.
Afiyet olsun canım, güzel menü olmuşBugün Ne Yedim?
11.45 1 yumurta, 1 domates, 1 dilim peynir, 5 zeytin, 1 tk bal, 1 elma
18.00 1 kase mercimek çorbası, 6 yk et sote, 1 kase yoğurt ve yeşil salata
3 litre su
İşte güzel programımız başlıyorİyi akşamlar Canlarım
Aramıza hoşgeldin, ben Songül. 36 yaşındayım, 8.5 yaşında oğlum var. Cumartesi günleri kilo bildirimi yapıyoruz, birbirimizi takip ediyoruz. Akşamları menü paylaşıyoruz. Devamlılık sağlarsan birlikte güzel kilolar veriyoruz hep beraber.Çok teşekkür ederim davetiniz ve kahveniz için
Kendimi tanıtırsam evliyim bir kızım var 27 yaşındayım ve galiba 81 kiloyum
Çok güzel sonuçlar aldık biz bu listeyle.katılırım canım yapabileceğim bı diyetseben de çok isterim sizlerle birlikte bişeyler yapabilmeyi. hepinizi ayrı ayrı çok sevdim
nedir acaba bu diyet
Harika görünüyorMutluluk Yağıyorrrr
Eki Görüntüle 2762578
Alan arkadaşlar ne yapsın balımEline sağlık Songül’üm
Kilo veren /koruyan arkadaşlarımı tebrik ederim
Bu hafta biraz daha gayret edelim
Keşke burda da yagsaydi, oğlum deli olurdu.Çocuklar çıktı, herkes dışarıda
Afiyet olsun canım menün güzel olmuş16 Ocak menüm:)
sabah 10:30
bı yumurta, beş zeytin, bir dilim kaşar peyniri, çörekotlu cevizli kuru domates, çeyrek simit, bı çay kaşığı bal, bıçak ucuyla tereyağı, tere, maydonoz, bı bardak çay
12:00 sade türk kahvesi bı parca bitter çikolata
öğlen 14:00
bir kase tarhana çorbası
akşam 17:30
bır kase turplu cacık, bir porsiyon zeytinyağlı barbunya, iki kaşık bulgur pilavı
suyu pek icemedim buğu inşallah yatana kadar tamamlicam
çocuğu uyutunca da spor yapcam :)
Tamam canim bekle arkandan geliyorum önumuzdeki haftaaynen canım senin regl bitince katil banabenim Ramazan'a kadar tutsam yine bitmiyo borcum çok borcum var çok hayat biçimin olana kadar tutcam sanırım
işten gelince zor oluyo yorgunlukla çalışmak. dediğin gibi sabah sessizken zihin açıkken mis gibi çalışıyorum
anlaştıkTamam canim bekle arkandan geliyorum önumuzdeki hafta
Arkadaşlar bugünkü kilolarınızı ve hedefinizi yazabilir misiniz rica etsem, tabloyu guncelleyeyim hemen
Canım ben bir süre daha kendi yöntemimle devam etmek istiyorum.Bu listeleri biraz daha geçince yapmayı düşünüyorumİyi akşamlar Canlarım
Bugün:75.5Arkadaşlar bugünkü kilolarınızı ve hedefinizi yazabilir misiniz rica etsem, tabloyu guncelleyeyim hemen
Bugün 51,90 hedef 50 Li Songül’ümArkadaşlar bugünkü kilolarınızı ve hedefinizi yazabilir misiniz rica etsem, tabloyu guncelleyeyim hemen
Tabiki tatlım nasıl istersenCanım ben bir süre daha kendi yöntemimle devam etmek istiyorum.Bu listeleri biraz daha geçince yapmayı düşünüyorum
Bugün:75.5
Hedef: 65 şimdilik canım
Ben dahil alan arkadaşlar gayret etsin balımAfiyet olsun canım menün de sporun da çok güzel
Denemek istedim canım, senin için sorun yoksa devam edeyim ben kontrol etmeye.
Afiyet olsun canım, güzel menü olmuş
İşte güzel programımız başlıyor
Aramıza hoşgeldin, ben Songül. 36 yaşındayım, 8.5 yaşında oğlum var. Cumartesi günleri kilo bildirimi yapıyoruz, birbirimizi takip ediyoruz. Akşamları menü paylaşıyoruz. Devamlılık sağlarsan birlikte güzel kilolar veriyoruz hep beraber.Felicio mun dediği gibi güzel arkadaşlar bir aradayız burda.
Çok güzel sonuçlar aldık biz bu listeyle.
Harika görünüyor
Alan arkadaşlar ne yapsın balım
Keşke burda da yagsaydi, oğlum deli olurdu.
Afiyet olsun canım menün güzel olmuş
Aynen civcivim abartmatılmadığı sürece ek vs serbest kuzumAa saatler simdi dikkatimi cekti. Kuşum eşim sabah 8 de ise gidiyo ben de erken uyandigim icin beraber erkenden yapiyoruz kahvaltiyi öne cekebilirim dimi? Aksami da ona göre cekerim öne.
Bu tip oynamalar yapabilirim
Haftaya cumartesi inşallah aldiklarimizi vermiş olalım balımBen dahil alan arkadaşlar gayret etsin balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?