70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

16 Ocak menüm:)
sabah 10:30
bı yumurta, beş zeytin, bir dilim kaşar peyniri, çörekotlu cevizli kuru domates, çeyrek simit, bı çay kaşığı bal, bıçak ucuyla tereyağı, tere, maydonoz, bı bardak çay

12:00 sade türk kahvesi bı parca bitter çikolata

öğlen 14:00
bir kase tarhana çorbası

akşam 17:30
bır kase turplu cacık, bir porsiyon zeytinyağlı barbunya, iki kaşık bulgur pilavı

suyu pek icemedim buğu inşallah yatana kadar tamamlicam

çocuğu uyutunca da spor yapcam :)

2 öğün ağırlıklı olduğu için bence uyarlaması zor olmaz diye düşündüm

benim için oruç çok verimli oluyo:) erkenden kalkıp kahvaltımı yapıp ders çalışabiliyorum:)

o zaman iki öğüne böleyim öyle yapayım spor olarak Leslie mi yapılacak canım

Calistin mi canim
Bugün menün çok güzel olmuş civcivim
Teşekkürler canm
Bugün Ne Yedim?

11.45 1 yumurta, 1 domates, 1 dilim peynir, 5 zeytin, 1 tk bal, 1 elma

18.00 1 kase mercimek çorbası, 6 yk et sote, 1 kase yoğurt ve yeşil salata

3 litre su
Afiyet olsun aslim güzel olmus menün
Afiyet olsun canim dengeli bi menü olmus
benim için oruç çok verimli oluyo:) erkenden kalkıp kahvaltımı yapıp ders çalışabiliyorum:)

o zaman iki öğüne böleyim öyle yapayım spor olarak Leslie mi yapılacak canım
Canim sen bildiğimiz oruc mu tutuyosun sahurlu iftarli? Yoksa aralikli oruc duzeninden mi bahsediyosun

Tamamdir canim bu biraz daha uygulanabilir olmus sanki benim icin. Aksam yemekleri hep benim yaptigim evdeki buzlugumdaki yemeklerden
İnsallah bu hafta güzel sonuçlar alicaz

Calistin mi canim

Teşekkürler canm

Afiyet olsun aslim güzel olmus menün

Afiyet olsun canim dengeli bi menü olmus

Canim sen bildiğimiz oruc mu tutuyosun sahurlu iftarli? Yoksa aralikli oruc duzeninden mi bahsediyosun

çalıştım civcivim:) hala hem buraya hem derse bakıyorum

bildiğimiz oruç tutuyorum canım:)

zaten imsak 06:50 iftar 18:05
sahuru yapıp ders çalışıyorum. sonra işe gidiyorum. geliyorum yemek yapıyorum iftarimi yapıyorum dinleniyorum:)

haftasonlari tutmuyorum ama oğlum yalnız yemek yemeyi sevmediği için beraber yiyip içiyoruz:)

Aa saatler simdi dikkatimi cekti. Kuşum eşim sabah 8 de ise gidiyo ben de erken uyandigim icin beraber erkenden yapiyoruz kahvaltiyi öne cekebilirim dimi? Aksami da ona göre cekerim öne.
Bu tip oynamalar yapabilirim

Yaa ne güzel borclarimi ben de tutmak istiyorum ne zamandir bi baslayamadim. Regl donemim bitsin de ben de basliyim.

Sabah calismak cok güzel oluyo zaten herkesler uyurken

Yaa ne güzel borclarimi ben de tutmak istiyorum ne zamandir bi baslayamadim. Regl donemim bitsin de ben de basliyim.

Sabah calismak cok güzel oluyo zaten herkesler uyurken

aynen canım senin regl bitince katil bana benim Ramazan'a kadar tutsam yine bitmiyo borcum çok borcum var çok hayat biçimin olana kadar tutcam sanırım

işten gelince zor oluyo yorgunlukla çalışmak. dediğin gibi sabah sessizken zihin açıkken mis gibi çalışıyorum

Afiyet olsun canım menün de sporun da çok güzel
Balım, akşam bilgisayardan düzenleyecektim ama sen yapmışsın.
Denemek istedim canım, senin için sorun yoksa devam edeyim ben kontrol etmeye.
Bugün Ne Yedim?

11.45 1 yumurta, 1 domates, 1 dilim peynir, 5 zeytin, 1 tk bal, 1 elma

18.00 1 kase mercimek çorbası, 6 yk et sote, 1 kase yoğurt ve yeşil salata

3 litre su
Afiyet olsun canım, güzel menü olmuş
İşte güzel programımız başlıyor
Çok teşekkür ederim davetiniz ve kahveniz için
Kendimi tanıtırsam evliyim bir kızım var 27 yaşındayım ve galiba 81 kiloyum
Aramıza hoşgeldin, ben Songül. 36 yaşındayım, 8.5 yaşında oğlum var. Cumartesi günleri kilo bildirimi yapıyoruz, birbirimizi takip ediyoruz. Akşamları menü paylaşıyoruz. Devamlılık sağlarsan birlikte güzel kilolar veriyoruz hep beraber. Felicio mun dediği gibi güzel arkadaşlar bir aradayız burda.
katılırım canım yapabileceğim bı diyetse ben de çok isterim sizlerle birlikte bişeyler yapabilmeyi. hepinizi ayrı ayrı çok sevdim

nedir acaba bu diyet
Çok güzel sonuçlar aldık biz bu listeyle.
Harika görünüyor
Eline sağlık Songül’üm
Kilo veren /koruyan arkadaşlarımı tebrik ederim
Bu hafta biraz daha gayret edelim
Alan arkadaşlar ne yapsın balım
Çocuklar çıktı, herkes dışarıda
Keşke burda da yagsaydi, oğlum deli olurdu.
Afiyet olsun canım menün güzel olmuş

Tamam canim bekle arkandan geliyorum önumuzdeki hafta

Canım ben bir süre daha kendi yöntemimle devam etmek istiyorum.Bu listeleri biraz daha geçince yapmayı düşünüyorum
Arkadaşlar bugünkü kilolarınızı ve hedefinizi yazabilir misiniz rica etsem, tabloyu guncelleyeyim hemen
Bugün:75.5
Hedef: 65 şimdilik canım

Ben dahil alan arkadaşlar gayret etsin balım

Aa saatler simdi dikkatimi cekti. Kuşum eşim sabah 8 de ise gidiyo ben de erken uyandigim icin beraber erkenden yapiyoruz kahvaltiyi öne cekebilirim dimi? Aksami da ona göre cekerim öne.
Bu tip oynamalar yapabilirim
Aynen civcivim abartmatılmadığı sürece ek vs serbest kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…