70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Songül balım, biriciğim . Benim için nasıl sorun olabilir

anlaştık

sahurda filtre kahve tavsiye ederim ama:) bütün gün kafa ayık gezmek zor oluyo yoksa
Cok mantıklı da. Sadece filtre kahve degil dimi kahvalti ustune kahve mi nasil yapiyosun zaman kaliyo mu kafamda deli sorular
Arkadaşlar bugünkü kilolarınızı ve hedefinizi yazabilir misiniz rica etsem, tabloyu guncelleyeyim hemen
Bugun tartilmadim ama ugrasmamak icin istersen son kilomu alabilirsin. Yok dersen yarin zaten tartilcam insallah.
Son kilom:68.4
Hedef:55 (ilk hedef)

15 Ocak Menüm

09:00
2,5 su bardağı kefir
(tarihi sondu mecbur içtim)

12:30
1 sb haşlanmış kuru fasulye üzerine
1 haşlanmış yumurta+10 dal maydanoz
1 silme yk sade tahin+1 yk limon suyu+
1 tk kimyon+1tk sirke ve biraz tuz
(Tavsiye ederim,güzel oluyor)

14:00
1 sb yarım yağlı süt ile Türk Kahvesi

19:00
20 küçük hamsi
Biraz yeşillik

Su 2 lt civarı, 3e kadar devam edeceğim

Spor: dün çok yaptığım için bugün dinlenme vermiştim.

Bu dünkü menümdü kopyaladım

kahveyi demliyorum. kendime güzel bı kahvaltı tabağı hazırlıyorum:) çay yerine kahve içiyorum. hem vakitten tasarruf oluyo hem çay demlemekten kurtuluyorm

kahvekolik değilsin burdan bunu anladım civcivim
Ooo orda bi yanlislik oldu samdanim kahvenin dibine vururum hem de nescafe türk kahvesi filtre kahve bunlar cogaltilabilir sürekli depoluyorum eve
Yazin burasi cok sicak oluyo kahve icemiyorum napsam derken buzlu kahve yapip icmeye basladim koca fincanlarda cook seviyorum. Hic cayciligim yok benim de ama

aaaaaaa bı ortak nokta daha

ama kahvaltıda da tavsiye ederim tatlı kız. çok güzel oluyo

bizim de filtre kahvemiz bitti bitecek. nerden ne marka aliyosun canım. tavsiyen varsa ondan alayım:)

aaaaaaa bı ortak nokta daha

ama kahvaltıda da tavsiye ederim tatlı kız. çok güzel oluyo

bizim de filtre kahvemiz bitti bitecek. nerden ne marka aliyosun canım. tavsiyen varsa ondan alayım:)
Canim filtreye bu sene basladim ben de. Esim almis marketten markası colombian. İlk defa kullaniyorum baska marka deneme firsatim olmadi bitmedi bi türlü
Ama begendim güzel. Daha önce a101den tek fincanlik posette olanlardan denemistim ona göre farkli geldi tadi. Gerci bunu makinede yapiyorum bilmiyorum ondan mi.
Sen ne kullaniyosun?

ben Jacobs monarc kullanıyorum canım:) french presste demliyorum:)

makineyi alcam ama mutfakta doğru düzgün yer yok maalesef.
benim de çok uzun zamandır içtiğim bı kahve değil aslında:) ama ben Tchibo denedim o bu kadar güzel değildi. belki de benim aldığımda sıkıntı vardır.

kahve dünyasıninkini mi denesem diyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…