70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Tesekürler

Canım, çok güvendiğimiz bir doktordu, kızımı küçükken hep ona götürürdük ama o cesaretiydi. Oğlum öyle değil. Ders oldu, şimdi çocuk dişçisine götüreceğim.

Bugün Ne Yedim?
12.00 1 yumurta, 1 domates, 4 çatal kuymak, 3 zeytin, 1 tk bal

( evdekilere mantı, bana da dünden kalan et sote )
18.45 6 yk sote, yeşil salata ,1 kase yoğurt ve elma

3 litre su
Afiyet olsun canım yine çok güzel bir menü

Teşekkür ederiz bal Songülüm

evet canım yarın sabah ben de başlıyorum beş günlük programa

Leslie yapmak bı nasıp olmadı ama yapcam inşallah:)

ne diyorsun hem de beş günde muhteşem bişey o zaman

Tamam canim yarin sabah tartılıyorum. Yarı evdeki duruma yari listeye göre ayarlama yapicam inşallah elimden geldigince uymaya caliscam
Gecmis olsun canim ya

inci-tepik listeler burada canım

Çok geçmiş olsun soğuk olumsuz etkiledi demek ki dişini Antibiyotikle uyur balım acil şifalar

leylam emegine saglikkk yarin hemen basliyorumm . Ama belki birazcik +gelebilirim. Onuda sporla kapatacagim bu hafta bomba gibi geliyorum

Merhaba kızlar ara ara okuyorum sizleri bende katilabilirmiyim
Merhaba hoşgeldiniz Takıma misafir olarak kabul ediyoruz istediğiniz kadar gelebilir ve isterseniz tam uymak şartıyla 5 günlük diyetimize katılabilirsiniz

Merhaba hoşgeldiniz Takıma misafir olarak kabul ediyoruz istediğiniz kadar gelebilir ve isterseniz tam uymak şartıyla 5 günlük diyetimize katılabilirsiniz
Tşk ederim 9takimda yarışıyorum biraz motivasyon kaybı yaşıyorum
5gunluk diyeti uygulamayi çok isterim
Sabah tarti resmi atarim

Tşk ederim 9takimda yarışıyorum biraz motivasyon kaybı yaşıyorum
5gunluk diyeti uygulamayi çok isterim
Sabah tarti resmi atarim
Süper Listeleri bir önceki mesajımda inci arkadaşım için etiketlemiştim güzel eksilerle geleceğimize eminim bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…