TesekürlerMerhabalar, biz eski arkadaşlar burda sohbet ediyoruz. Kendi kendimize de diyet yapmaya çalışıyoruz. Eğer disiplinli şekilde kilo vermek istiyorsanız takımlara bakmanızı öneririm.
Çok geçmiş olsun tatlıminşallah hemen çözüm bulursunuz.
Leslie ya da adım hepimize uygun oluyor genelde canım, ikisi de adım kabul ediliyor. İp de süper canım, listeyi uygulayacak mısın.
Ya ben
Bayağı uygulama yapılmış canım, çok geçmiş olsun.
Benim de gözüm çok aç, kalkıp bir şeyler yiyesim var yaa
Yukarıda açıklama yaptım size. Burası sizin için uygun olmayabilir.
Canım, çok güvendiğimiz bir doktordu, kızımı küçükken hep ona götürürdük ama o cesaretiydi. Oğlum öyle değil. Ders oldu, şimdi çocuk dişçisine götüreceğim.Canım keşke çocuk dişçisine götürseydin
Onlar çocuklar ile daha iyi diyalog kuruyor.
Bizimki iyiydi oğlum ile ilgilendi filan.
Aynı diyetisyen in canım
Biz daha önce 4-5 kez yaptık bu listeyi çok güzel
Hatta ben 1400-1800 verdiğim bile olmuştu
Afiyet olsun canım yine çok güzel bir menüBugün Ne Yedim?12.00 1 yumurta, 1 domates, 4 çatal kuymak, 3 zeytin, 1 tk bal
( evdekilere mantı, bana da dünden kalan et sote)
18.45 6 yk sote, yeşil salata ,1 kase yoğurt ve elma
3 litre su
Teşekkür ederiz bal SongülümMerhabalar, biz eski arkadaşlar burda sohbet ediyoruz. Kendi kendimize de diyet yapmaya çalışıyoruz. Eğer disiplinli şekilde kilo vermek istiyorsanız takımlara bakmanızı öneririm.
Leslie ya da adım hepimize uygun oluyor genelde canım, ikisi de adım kabul ediliyor. İp de süper canım, listeyi uygulayacak mısın.
Ya ben
Tamam balimmm hemen bakiyorum tesekkurler203.sayfada seni etiketledi canım
Merhabalar, biz eski arkadaşlar burda sohbet ediyoruz. Kendi kendimize de diyet yapmaya çalışıyoruz. Eğer disiplinli şekilde kilo vermek istiyorsanız takımlara bakmanızı öneririm.
Ya ben
Canım keşke çocuk dişçisine götürseydin
Onlar çocuklar ile daha iyi diyalog kuruyor.
Bizimki iyiydi oğlum ile ilgilendi filan.
Aynı diyetisyen in canım
Biz daha önce 4-5 kez yaptık bu listeyi çok güzel
Hatta ben 1400-1800 verdiğim bile olmuştu
Tamam canim yarin sabah tartılıyorum. Yarı evdeki duruma yari listeye göre ayarlama yapicam inşallah elimden geldigince uymaya caliscamKızlar haydin bakalım, yarın herkes yeni listeye hazır mı, sanırım evdeki düzenle devam edecek olanlar da var.
Listeye uyacak olanlar sabah tartilsin ballar
Liste bitince en çok kim verdi ona bakacağız
Bir de bu 5 gün için spor da belirleyelim, etkiyi tavan yaptıralım
Gecmis olsun canim yaHaklısın Leylam, bugün böyle oldu. Yemekten sonra da ufaklığın dişi ağrıdı. Hastaneye gidip geldik.çürük maalesef. Zamanında dolgu yaptırmadı. Şimdi çekiyor. Antibiyotik verip gönderdiler. Bana nazlanıp duruyor, bir de çok asabi İnşallah bu gece sabah olur.
Teşekkür ederiz civcivimTamam canim yarin sabah tartılıyorum. Yarı evdeki duruma yari listeye göre ayarlama yapicam inşallah elimden geldigince uymaya caliscam
Gecmis olsun canim ya
İyi akşamlar Canlarım
18 Ocak-22 Ocak arası 5 günlük bir diyet programımız olacak. Hedefimiz günlük 1 saatlik sporla birlikte 5 günde 1 kilo vermekHerkes kendi kilosuna göre ve eldeki malzemelere göre protein karbonhidrat dengesini bozmadan listeyi revize edebilir Değişimler için isterseniz sorabilirsiniz Çok güzel sonuçlar alacağımızdan eminim Programa Pazartesi kilo resminizi paylaşıp beni etiketleyerek başlıyoruz Akşam menü ve spor bildiriminde de etiketlerseniz süper olur Cumartesi sabah tartı bildirimi ile programı bitirmiş oluyoruz Bol eksilerimiz olsun
asliogretmen @enerji_kusagi Felicio inci-tepik @Negoo @birmuhendisanne kk birinci noteri Saricivcivcikcik @sudem34 sonngulen @Mysonismysun
Çok geçmiş olsunHaklısın Leylam, bugün böyle oldu. Yemekten sonra da ufaklığın dişi ağrıdı. Hastaneye gidip geldik.çürük maalesef. Zamanında dolgu yaptırmadı. Şimdi çekiyor. Antibiyotik verip gönderdiler. Bana nazlanıp duruyor, bir de çok asabi İnşallah bu gece sabah olur.
Çok teşekkür ederiz Leylam, mayıştı iyice.Çok geçmiş olsunsoğuk olumsuz etkiledi demek ki dişini Antibiyotikle uyur balım acil şifalar
leylam emegine saglikkk yarin hemen basliyorumm . Ama belki birazcik +gelebilirim. Onuda sporla kapatacagim bu hafta bomba gibi geliyorumİyi akşamlar Canlarım
18 Ocak-22 Ocak arası 5 günlük bir diyet programımız olacak. Hedefimiz günlük 1 saatlik sporla birlikte 5 günde 1 kilo vermekHerkes kendi kilosuna göre ve eldeki malzemelere göre protein karbonhidrat dengesini bozmadan listeyi revize edebilir Değişimler için isterseniz sorabilirsiniz Çok güzel sonuçlar alacağımızdan eminim Programa Pazartesi kilo resminizi paylaşıp beni etiketleyerek başlıyoruz Akşam menü ve spor bildiriminde de etiketlerseniz süper olur Cumartesi sabah tartı bildirimi ile programı bitirmiş oluyoruz Bol eksilerimiz olsun
asliogretmen @enerji_kusagi Felicio inci-tepik @Negoo @birmuhendisanne kk birinci noteri Saricivcivcikcik @sudem34 sonngulen @Mysonismysun
Merhaba hoşgeldinizMerhaba kızlar ara ara okuyorum sizleri bende katilabilirmiyim
Tşk ederimMerhaba hoşgeldinizTakıma misafir olarak kabul ediyoruz istediğiniz kadar gelebilir ve isterseniz tam uymak şartıyla 5 günlük diyetimize katılabilirsiniz
SüperTşk ederim9takimda yarışıyorum biraz motivasyon kaybı yaşıyorum
5gunluk diyeti uygulamayi çok isterim
Sabah tarti resmi atarim
Evet gördümSüperListeleri bir önceki mesajımda inci arkadaşım için etiketlemiştim güzel eksilerle geleceğimize eminim bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?